O kas varo ant Shinzo ? As pameginau nuspeti, koks bus sekantis SataNa aprasymas...
Beyblade
Collapse
X
-
-
tas pats sh... kai pamaciau 1 karta dbz ispudis buvo .. nu katinelis si ta pasako o kad beyblades ten kaska pirkdavot uz pinigus, tai jus patis kalti man tiesiog buvo idomu ziuret bandziau vel paziuret iki 1 serijos galo neistempiau kaip anksciau as ji galejau ziuret... taigi sumuojant visu pasakymus.. jei neturit pinigu arba daug laisvo laiko geriau paziurekit ka nors idomaus (naruto nesiskaito nes irgi tik laika gaisit ziuredami ji ) pvz. Death note, Eureka7, One piece... Bent jau bus naudos
P.s. as kalbu apie paprasta Naruto👍 1Comment
-
eh sunki ta jusu vaikyste beyblade digimoon ir pakemon heh ir ka man uzaugusiam ant gundamu,candy candy ir miyazakio pasaku dabar daryti girti negaliu , sudirbti neina - na tik tiek gerai kad jus imumiteta psichologinems traumoms turitDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Anime skirtas masiniam ziurejimui kaip dbz,seni geri digimonai,yu-gi-oh,Siuose masinio ziurejimo anime piesimas pateikiamas malonus,suprantamas,ju esme kovos,kovos uzkrecia ir jas norisi ziureti.Fighting stilius-narkotikas,manija.Dar neivienas romantiskas,apie meile anime nevirto manija.Comment
-
Nesudomino manes sis anime o tik papiktino kad pas mus leidziami tokie anime vaikams ziureti kad veliau butu perkami tie beibleidai ir svaistomi pinigai vejuj 1/5 bet kaip ir visuose anime yra graziu veikeju siame pvz: Kai Hiwatari uhh koks jis grazus skiiiiiiiForumo rėksnė.Comment
-
Savo laiku tai buvo vienas geriausiu naimaciniu filmuku, bet tai buvo pries kokius 4 metus (jei ne daugiau). Kazkada man labai patiko ir visus apisodus ziuredavau, bet dabar jau - Nah...
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
Comment