Rodytu vėl per tv- žiūrėčiau ;D turbūt 6 sykį jau... Geriausias anime :]~~
Dragon Ball
Collapse
X
-
-
Vienas geriausiu mano matytu animu ^^ klasika hentai
Vezlys tj veza xD
aisku 5/5Comment
-
Man patiko tik iki tos vietos kur songokas susikove su pikolu .IKI fryzo dar buvo puse velnio.O paskui tas pats per ta pati tik blogiuka padaro stipresni ir viskas.O pacioje pabaigoje buvo gryniausias slamstas. Sia dali ivertinciau gerai 8/10. Bet kitom nedociau dogiau negu 4/10.Comment
-
Nei vienos serijos nepraleisdavau iš pamokų bėgdavau, kad tik pažiūrėt, o apie lipdukus ir korteles net neužsiminsiu Nerealus dalykas, klasika, kaip ir visos kitos dalysComment
-
dar turiu lipduku albuma ir kortas. is nostalgijos persisiunciau gal pies kokius 3 menesius(si legendini anime) ,bet tik 28 serijas pazejau. jeigu ne sitas anime tai dabar tikrai nezinociau ka reiskia anime ir manga nes kai tik isejo dragon ball komiksai iskar nusipirkau... nuo to laiko ir susidomejau anime ir manga....Comment
-
Comment
-
Man tai tekdavo begt is paskutiniu pamciu kad suspet nes toli iki namu reikedavo vaziuot tai lb daug pamciu praleista del sito animeComment
-
Kai buvau antrokas(turbūt, nes nežinau kelintais metais manija buvo DB), pamenu su bendraklasiais žaisdavom sajanais ar kažką panašaus, o dabar tas anime atrodo, toks beprasmis... Kadaise eidavom pirkti lipdukų DBZ ir klijuodavom ant kažkokio lapo, bandydavom surinkti pilną kolekciją, viskas taip paprasta atrodo buvo, palyginus su dabartimi.Comment
-
Kągi atėjo laikas atsinaujinti ir Dragon Ball frančizei (jei neskaitant Kai). Naujas DBZ filmas kitais metais.
http://myanimelist.net/forum/?topicid=461977Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2012-07-12, 15:25.👍 1Comment
-
Kokia nostalgija. Žiūrėjau per lnk dar tada, kai nė nenutuokiau kas išvis yra anime ir kokia kalba ten šneka. Ko gero tai ir yra pirmas mano kada nors matytas anime. Deja, dabar beveik nieko nebeprisimenu. Nei kas ten vyko, nei kokie kitų veikėjų vardai buvo (išskyrus Songoką, žinoma ). Kada nors reiks iš naujo pažiūrėt visas serijas.Comment
Comment