Panasei kaip Yo-Gi-Oh! Per daug waikiski nea man tokie nepatinka.Cia mano nuomone xD
Duel Masters
Collapse
X
-
-
man labai patiko sis durnas anime, nes jis turejo savo stuliu ir poto pats pradejau zaist tom kortom, nes pacio zaidimo idejo ir visai nk buvo, speju tik del jo ir ziuredavau sita anime. patys 3D efektai kaip tokiam anime labai tinka. beje jis net labiau patiko nei Yu gi Oh... zodz linxmas anime, is kurio galima pasijuokt XD nesiulyciau ziuret rimtiem zmogamPaskutinis pakeitimas nuo Gvauz; 2008-08-18, 09:52.Comment
-
Comment
-
Tragiska Yo-gi-oh kopija...Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Man patiko tas bairis kaip ateina Shobu jau laimėjęs turnyrą ir sako „kažkas net siūlė sukurti apie mane filmuką! Jau įsivaizduoju kaip atrodytų“ ir užleido openingo iškarpą. Jau taip lūžau kad net šonus skaudėjoURT: -Say you love me! Say you love me!
Ingė: -I love me
Comment
-
Pamenu, žiūrėdavau nei vienos serijos nepraleisdama ;DD
Bajeriukai man ten tikrai patiko xD
o apie patį anime, piešimas nekoks, 3D intarpai irgi... Bet visgi mėgstamiausias vaikystės anime xD
((Prisiminiau, kai vienos kovos metu kalbėjo apie tai, kiek pinigų specialiems efektams režisierius skiria xDD ))
Taigi, skiriu 4/5 arba 7/10Comment
Comment