Visai idomus serialas net geima turiu,tik užstrigau
Shaman King
Collapse
X
-
-
-
Galu gale atsisiunčiau 13 gigų ir visas serijas perziurėjau.Veikėjai ,net nzn vietom labai standartiniai ypač dvasios.,Bet užtat labai patiko Faustas8...Tos draugystės įdėjos vietom persūdomos ,nors aišku gerai gal tas yraSiužetas gana nuspėjamas vietom labai stabdo pradžia pati.Nors šiaip labai patiko ypač Ana pati romantiškiausia siuvėja iš visų:.Kas čiais laikais dar siuva?
Šiaip 5 duočiau ,nes įdėja patiko ir čiaip gerai atrodo ,bet laukiu antro sezono jei toks tikrai bus.Comment
-
Labai patiko pats siuzetas, veikejai. Uzkabino ir iki pabaigos nepaleido. Nepatiko sios istorijos perteikimas, retkarciais labai perkreiptas piesimas ir nejudrios kovos. Ir aisku kartais kiek nusaldintos scenos... Shaman kingas - viena is priezasciu kodel uzsikabinau ant anime. 5 vien del to, kad grazina gerus prisiminimus.Comment
-
Mmmmm Shaman king ;D sena gera vasara visi prie ezero as prie tv, bet nesigailiu tikrai patiko man sitas anim'as;D Ypac is veikeju man kazkodel patiko zeke asakura;D damn he so cute
5/5Spoileris:Comment
-
Ah... primena kazkuria vasara kai skubedavau grizti namo, kad tik nepraziopsociau Shaman Kingo. geri prisiminimai... ;] O siaip mintis gan nebloga, tik kazkaip netaip buvo pletojama. Veikejai tokie funny ;D Ypac Ryo, nes jo hairstyl'as ownina 5/5, kadangi tai buvo vienas ish pirmu mano anime
Cheez, mate!Comment
Comment