Žiūrėjau... O geriau net nebūčiau pradėjusi (nors jo ta 'dvasia' tai patiko )
Shaman King
Collapse
X
-
-
Na mačiu tą anime du karus xDDD Per tv kai rodė ^^ Na man jis kažkaip užkabino..Toks savotiškas ir tikrai ne kaip Digomonai xDD Na pirmą kartą žiūrėjau su dideliu užsidegimu, nors kaip ir Fainaru, sunkiai atsigavau po DragonBall xD (oh seni laikai....*užsisvajojusi* )Labiausiai iš veikėjų patiko Len ir Hao =3 O poto Riyo (ar kaip jis ten rašosi) ir Lysarg žinoma xD Pamenu kai jau atsitokėjau po DB labai man jis patiko ir negalėjau nei vieno ep praleist (oh atsiminimai....*vėl užsisvajojusi* ) Ant galo išvis nieko nebevalgiau (oh xD)
Na o kai neseniai rodė tai jau netaip įdomu buvo, nes yra ir daug geresnių anime, bet vistiek kai turėjau laiko žiūrėjau... Nelyginant su kito žanro anime duočiau 5/5 tikrai vykęs anime...........Comment
-
-
visai nieko toks buvo. ir nupiestas visai gerai ir juokeliu kartais bunaKas taves nenuzudo, padaro tave stipresniuComment
-
Shaman King - mano mėgstamiausios serijos. Tačiau turiu su liūdesiu pripažinti, jog anime, palyginus su manga, buvo gerokai suprastinta. Kažkur nuo vidurio net ir scenarijus išsiskiria, nepaisant to, jog manga yra kur kas 'gilesnė' ir orientuota į vyresnę publiką nei filmukas.
Žodžiu, jei kas kaltina SK 'vaikiškumu' tik pažiūrėję anime, tai nežinot ką šnekat.Comment
Comment