Shaman King
Collapse
X
-
Balsavimą pridėk
Ką galiu pasakyt - toks vidutiniškas anime, nors visgi žavėjo. Nežinau kas jame buvo kas įtiko man, turbūt tas retkarčiais prašmėkščiojantis humoras ir Ryo (ar kažkaip) šukuosena bei būdas... Galėčiau ganėtinai drąsiai duot 4/5. Nusisekęs savo žanre darbas
P.S. aprašymas labai jau prastokas, nekalbant apie gramatines kalbas pilna ir stiliaus klaidų bei spoilerių. -
As neseniai buvau parsisiuntes, pradzia, ziauriai sunkiai ziurejosi, veliau jau buvo idomiau, bet poto vel... su tuo gigantisku spirti sword tai vos nenugriuvau nuo kedes daviau 4/5 bet siaip tai manau 3 reikejoComment
-
padoriai sito anime nesu mates, tik per lnk kiek paziuredavau, kiek praleisdavau. Kai kurie veikejai man patiko, bet kai kurie buvo nesamones tikraja to zodzio prasme. Kartais anime biski nesdavo amerikonizmu (vaikiskai durnos frazes ir pan. nors gal cia lietuviskas igarsinimas buvo kaltas). Nors kovos kai kur buvo gal ir nieko. Siuzeto nezinau, nes kaip sakiau mazai seriju maciau, todel nuo balsavimo susilaikysiu, bet siaip duociau 3/5 .Comment
-
Nezinau... man visai patiko sakot sunkiai ziurejos? Tik tam tikros pavienes serijos, o siaip visai neblogai pirma karta perziurejus atrode kad pabaiga kazkokia neuzbaigta, bet kai antra karta perziurejau, man patiko toks geras filmukas ir tiekYour Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my lifeComment
-
5/5
Ne tai, kad jis yra kazkuo ypatingas aplamai, o tai, kad jis ypatingas man. Jei jis neturetu tokios dideles reiksmes man, tai duociau 3/5, bet dabar ranka nekyla tiek duot.
Kazkada, kai pirma karta rode sita anime per LNK prasidejo tikras chaosas mano smegeninej. Vis dar buvo sudetinga atsigauti, kad Dragon Ball/Z/GT baigesi, jokiu "filmuku" kaip as tada vadinau anime ir viska kas animuota ziureti nesinorejo, nes viskas atrode kaip absoliutus shit po Dragon Ball ziurejimo. Bet stai viena diena pasirodo Shaman King. Kazkas kito, kazkas kas ziurisi daug geriau... Pirmiausia is siuzeto man jis buvo nuobodus. Poto uzsikabinau neatplesiamai ir jau mokykloj sededama laukdavau kada grisiu ir rodys SK, o galiausiai... Pasireiske pirmoji [nors ne visai, pries tai garbinau Yamcha, Songoka, Gohana, Gotena ir Trunks`a is DB/Z] "meile" anime veikejams. Ana, Yoh... Pasirodzius Lyserg`ui visai isprotejau, nes tuo metu dar nelabai buvau macius toki kawaiina berniuka... Net Len patiko... Bet po Hao pasirodymo isvis isprotejau, uzverciau kompa visokiais pic`ais is Shaman King and stuff.. Taip pat beveik visada mano tikrasis nickname`as buvo [ir yra] "SHAMA_N" [be kabuciu] kuris ir kilo is Shaman King ziurejimo. [Gerai, kad po FMA uzteko proto nepersivadint i "A_lchemist"]
Working underground.Comment
-
nuu wisai nk kai pradedi ziuret iki galo bet siaip nebuvo nk ispudingojuodas teisingas keistuolisComment
-
5/5
Ne tai, kad jis yra kazkuo ypatingas aplamai, o tai, kad jis ypatingas man. Jei jis neturetu tokios dideles reiksmes man, tai duociau 3/5, bet dabar ranka nekyla tiek duot.
Kazkada, kai pirma karta rode sita anime per LNK prasidejo tikras chaosas mano smegeninej. Vis dar buvo sudetinga atsigauti, kad Dragon Ball/Z/GT baigesi, jokiu "filmuku" kaip as tada vadinau anime ir viska kas animuota ziureti nesinorejo, nes viskas atrode kaip absoliutus shit po Dragon Ball ziurejimo. Bet stai viena diena pasirodo Shaman King. Kazkas kito, kazkas kas ziurisi daug geriau... Pirmiausia is siuzeto man jis buvo nuobodus. Poto uzsikabinau neatplesiamai .......
Ta vasara kai ji rode per lnk as buvau kaime ir kaip tycia tame name givenau nerode lnk todel kiekviena diena kai ji rodidavo as prasydavau tetos kad pas ja galeciau paziuret, todel manau kad jus suprantat kodel as jam duodu 5/5, tiesiog sis anime man sukelia tokia "silta" nostalgija.
Be to nuo sio anime prasidejo ir mano niko istorija.
Sia vasara buvau pradejes ji siustis ir ziuret kaip komedija nes jo bairiai man labai patinkaComment
Comment