Hikaru no Go

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Candy_Man
    Hey hey! Ningen sucker

    • 2008 02 17
    • 25

    #16
    neblogas anime gaila kad manga nutrauke leist

    Comment

    • Ozis

      #17
      Visi 75 epizodai pakankamai smagiai susivalge per kiek maziau nei menesi. Isitraukti buvo lengva (priezastys del kuriu Hikaru susidomi go vercia isitraukti ir ziurova), o ziureti smagu, vaizda gadino tik tam tikros istorijos "pauzes" dvejose vietose (apie 25 epizoda yra dvi ar trys prastos serijos ir kazkur nuo 60 iki 70 serijos yra pjaunama muilo opera). Kaip ir savu laiku Saki, taip ir sis animas priverte placiau pasidometi zaidimu jo fone. Verdiktas - 9/10 arba 5/5.

      Comment

      • Lota :D
        Love and Peace~!

        • 2010 02 17
        • 239

        #18
        Labai patiko. Greitai susižiūrėjo (per 4-5 dienas berods), labai įtraukė. Nors buvo minusų, pliusų buvo daug daugiau. Kaip ir Killerbee, esu linkusi suskirstyti šias 75 serijas į kelias dalis. Nuo 1 iki maždaug 50 ar kiek daugiau tikrai awesome serijos (gal išskyrus pirmas 20, nes Hikaru požiūris nervavo), tada 10 serijų kurias aš mielai pamirščiau ir 5 puikios serijos pabaigoje.

        Veikėjai nuostabūs, Hikaru ir Sai — vienas mano mėgstamiausių duetų. Akira kaip priešininkas labai puikiai suėjo, patiko nemažiau už pagrindinį duetą. Muzika taip pat labai įsimintina ir visuomet laiku ir vietoje. Norėčiau pagirti ir animaciją, kuri, kitaip nei daugeliu atvejų, su laiku ėjo tik į gerą. Į pabaigą jau gan aiškiai matėsi, kas mangą piešė Smagu ir tai, kad veikėjai su metais neišliko tokie patys, o keitėsi: tiek psichologiškai, tiek fiziškai (gan retas atvejis).

        Bet labiausiai už viską Hikaru no Go man patiko todėl, kad palietė mano širdį. Retas anime sugeba palikti žmogų tiek neabejingą veikėjams. Bent jau mane Paskutinėje serijoje, per Hikaru sapną, jau neišsilaikiau ir paleidau ašaras. Žaidimai atrodė tiesiog super. Kai Hikaru (ar net kas kitas) žaisdavo, sedėdavau prieš ekraną išsiviepusi kaip idiotė. Pridedu Go prie sąrašo dalykų, kuriuos kada išbandysiu/išmoksiu (tai bus lengviau nei išmokt žaist Karutą...). Patiko ir tas 75 min special apie tai, kaip jie visi rungėsi dėl vietų Hokuto Cup. Juokinga pasirodė tik tai, kad patekimo procesą parodė, o patį Hokuto Cup — ne. What a shame... Teks skaityti mangą.

        Taigi, šį anime vertinu 5/5. Jo populiarumo banga jau atslūgo, o veltui. Ne tiek daug jaunesnės kartos žmonių jį pažiūrėjo, ir gaila, nes Hikaru kelionė buvo tikrai smagi

        Comment

        • nakties
          Narys
          • 2010 12 28
          • 41

          #19
          Labai maloniai susižiūrėjo ^_^. Iš tiesų jau senokai jis man užkliūdavo, nes tekdavo pamatyti komentaruose ar aprašymuose prie gerų sportinių anime, tokių kaip One outs ar net Hajime no Ippo. Taigi eilinį kartą jis man pasirodė prieš akis..

          Pradėjus žiūrėti vienintelis gluminantis dalykas buvo Hikaru ir kitų vaikų amžius O_o. Net nekreipiant į tai dėmesio, vistiek kartas nuo karto glumindavo... Todėl labai džiaugiausi kai vėlesnėse serijose bent jau jie paaugo . Pradžioje Viskas rutuliojosi ganėtinai priimtinu tempu, buvo keletas nuobodesnių serijų, bet visumoje viskas labai gerai. Kaip ir kitiems nepatiko serijos po Sai išnykimo. Tikrai per daug dėmesio šioje vietoje buvo skirta. O paskutinės serijos labai geros, bet veiksmas prasuktas kelis kartus didesniu tempu. Jeigu būtų mažiau serijų po Sai dingimo, kai Hikaru nebežaidė ir vietoje to labiau išplėtotos paskutinės serijos, anime žymiai geriau atrodytų=).

          Iiiiiir, žinoma, labai gaila, kad anime baigiasi, kai tiek daug potencialo tęsti toliau. Viskas yra, net nereikėtų nieko dirbtinai ,,gimdyti". Na, ką padarysi. Iš tiesų, tik bežiūrėdamas maždaug 20 seriją pasidomėjau ir sužinojau, kad animas 75 serijas turi. Reikia džiaugtis tuo, kas yra=).

          Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

          Comment

          Working...