Mobile Suit Gundam 00 Metai: 2007 Žanras: Drama, mecha, fantastika Studija: Sunrise Oficialus puslapis Epai: 25 (1 sezonas) 2307 metais žemėje buvusios kuro atsargos išseko, pradėta naudoti saulės energija. Žmonijai toliau vystantis pastatomi 3 keliai/liftai jungiantys žemę ir kosmosą, kurie gamina taip reikalingą energiją. Tačiau tokie liftai yra tik 3, o energijos reikia visai planetai. Nuolat kyla politiniai ir kariniai konfliktai. Kol žmonija nerimsta saulės šviesoje pasirodo nauja karinė organizacija: Celestial Being, kuri pareiškia, kad nutrauks visus karinius veiksmus jėga. Prasideda kova tarp pasaulio ir 4 jaunų Gundam pilotų, siekiančių Celestial Being tikslo. Gundam pilotai: Kodinis vardas: Setsuna F. Seiei Tikrasis vardas: - Amžius: 16 Gimimo data: Balandžio 7 Ūgis: 162 cm Svoris: 49 kg Kraujo grupė: A (II) Gundam: Exia GN-001 Setsuna yra jauniausias grupėje. Neturėjo vaikystės, nuo pat mažens kovojo už savo gyvybę karo lauke. Išoriškai labai ramus, bet turi tvirtą charakterį, nemėgsta būti liečiamas. Galima sakyti, kad jį žavi jo valdomas Gundam Exia. Kodinis vardas: Lockon Stratos Tikrasis vardas: Neil Delandy Amžius: 24 Gimimo data: Kovo 3 Ūgis: 185 cm Svoris: 67 kg Kraujo grupė: O Gundam: Dynames GN-002 Lockon yra vyriausias ir atlieka vado vaidmenį. Kaip ir Setsuna turėjo sunkią vaikystę, jo artimuosius nužudė teroristai, kuriems Lockon rodo akivaizdžią neapykantą. Kartu su robotuku Haro Lockon atrodo kaip geros širdies vaikinas, kuris iš visų pilotų mąsto blaiviausiai ir nuolat perka pieną Setsunai. Kodinis vardas: Allelujah Haptism Tikrasis vardas: - Amžius: 20 Gimimo data: Vasario 27 Ūgis: 186 cm Svoris: 65 kg Kraujo grupė: B (III) Gundam: Kyrios GN-003 Tikriausiai švelniausias Gundam pilotas jeigu ignoruosim faktą, kad jis turi susidvejinusią asmenybę. Hallelujah (antroji piloto pusė) "gimė" dėl bandymų Allelujah paversti idealiu kariu. Savo vaikystę praleidęs laboratorijose Alle save laiko monstru dėl nesugebėjimo suvaldyti Halle. Kodinis vardas: Tieria Erde Tikrasis vardas: - Amžius: - Gimimo data: - Ūgis: 177 cm Svoris: 59 kg Kraujo grupė: - Gundam: Virtue GN-005 Tieria yra paslaptingiausias pilotas. Neaiškus jo amžius, kraujo grupė ir sugebėjimas pakeisti akių spalvą. Nors palyginus su kitais bendražygiais Tieria atrodo silpnas, bet būtent jo valdomas Gundam yra (buvo nuo ep 10) didžiausia Celetial Being paslaptis ir ginklas. Šis pilotas atrodo ir elgiasi labai arogantiškai, bet jis tiesiog nemėgsta kai planai griaunami. Gundam 00, ne taip kaip GS ir GSD, turi originalius veikėjus, kurie skiriasi ne tik charakteriu bet ir išvaizda. Serijose daug politinių motyvų, staigių posūkių ir dramos. Grafika tikrai gera, HDTV duoda savo. Puikiai animuotos kovos scenos, gerai pritaikytas garso takelis, nors pirmieji OP ir ED man nebuvo prie širdies, bet įvairios scenos pateikiamos pradžioje ir pabaigoje tai atperka. Asmeniškai... Gundam 00 mane apsėdo. Gundam Seed ir Gundam Seed Destiny dabar atrodo kaip nieko vertos serijos. Screenshots Click for bigger Torrent Shinsen-Subs Extra scans Spoileris:
Warning: gramatika gali būti baisi. |
Gundam 00
Collapse
X
-
Gundam 00
Paskutinis pakeitimas nuo Dioma; 2010-02-06, 20:44.Žymos: Nieko👍 1Kenshin_Rurouni, likes this. -
u! sitas tai labai gerulis. mano mylimiausias anime ongiong'as. labai toks smagus, dinamiskas veiksmas, dialogai nera ispusti, normalus politikos prieskonis ir radikalus skirtumas tarp GS GSD, kur buvo destomos "peace" tematikos mintys, o cia karas yra karas! liux! da nevertinsiu, nezinia,kaaip ten pabaiga atrodys, bet kol kas, duodu jam max balus! -
EchSpoileris:kaip jie galėjo mano mylimiausią Lockon'ą nužudyt...
*braukia ašaras*
šiaip pats anime tai tikrai mano nuomone gana įspūdingas. Piešimas labai geras, veiksmas įtraukiantis nuo pat pradžių... Aš fanė iš širdies gelmių. Laukiu kitų serijų ir (tikėkimės) dar vieno sezonoPaskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-03-24, 08:45.Comment
-
EchSpoileris:kaip jie galėjo mano mylimiausią Lockon'ą nužudyt...
*braukia ašaras*
šiaip pats anime tai tikrai mano nuomone gana įspūdingas. Piešimas labai geras, veiksmas įtraukiantis nuo pat pradžių... Aš fanė iš širdies gelmių. Laukiu kitų serijų ir (tikėkimės) dar vieno sezonoPaskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-03-24, 08:45.Comment
-
-
Comment
-
Spoileris:Nemėgstu kai mėgstamus personažus žudo
Kita vertus piešimas ir kovos aišku super. Beveik Macross Zero lygio.
8 balai.Comment
-
Kazkaip nemegstu mechu anime, nesijauchia givybes ju kovose.
Bet shitas nuo pirmo epizodo uzkabliavo. Ideja panaikint kara pasaulyje, toks didingas tikslas. Kazkaip norejosi tiesiog pamatyti kaip jie tai darys. O anime ishpildymas super.
Laukiu sekancio sezono,Spoileris:reik tiketis kaikurie herojai visgi liko gyvi nors atrode kad zuvo.
P.S. idomi merginos ir vaikino istorija antram plane. Vis nepakertu jos tikslo, bet kazkaip graziai isipaisho.Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-06-22, 10:49.Peanut Butter Jelly Time!!!Comment
-
Comment
Comment