Metai 2006-07-08 Žanras: Fantasy, Magic, Adventure Studija: Gonzo Panašūs anime: Anime-Planet Tipas: Movie Filmo trūkmė: 112 min. Oficialus tinklapis Wataru yra 10 metų berniukas, mokosi 5-oje klasėje. Jis gyvena laimingai, normalų gyvenimą, jam nieko netrūksta, turi gerus tėvus, na žodžiu tobulą šeimą. Vieną dieną, o tiksliau naktį, Wataru su savo draugu nusprendžia apsilankyti apleistame pastate, jie manė ten sutiksią vaiduoklių, bet vietoje to Wataru sutinka paslaptingą berniuką Mitsuru. Mitsuru gal naudoti magiją... Kitą dieną į Wataru klasę perkeliamas naujas mokinys - Mitsuru. Tą pačią dieną, (kogero blogiausią dieną Wataru gyvenime) Wataru sužino, jog jo šeimą palieka tėvas susiradęs kitą moterį. Jo motina dėl to labai pergyvena ir kažkokio atsitikimo metu (filme jis neparodomas) ji atsiduria arti "mirties slenksčio". Norėdamas, kad tėvas grįžtu į šeimą ir, kad pasveiktų mama, Wataru ryžtasi nukeliauti į kitą pasaulį vadinama Vision (žinoma ir nukeliauja). Tame pasaulyje yra deivė kurį gali išpildyti, bet kokį norą ir pakeisti žmogaus likimą. Vision pasaulyje Wataru patiria daug nuotykių ir susiranda draugų. Mano nuomonė: Anime įdomus, graži pasaka, labai panašus į Hayo Miazakio darbus, veikėjai savotiškai įdomūs, istorija ir siužetas orginalumu nepasižymi, bet žiūrėti tikrai verta... Mano vertinimas 8/10 P.S. yra ir žaidimas "Brave Story" jis aišku skirtas konsolėm AMV: Spoileris:
Parsisiūsti: MiniNova (reikalauja registruotis) |
Brave Story
Collapse
X
-
Brave Story
12533.33%4433.33%438.33%1216.67%218.33%1Žymos: Nieko -
Pries pusmeti prisiverciau paziureti ir taip is pradziu nekantravau jame kazkatai idomaus
isvysti, bet kas keisciausia tai turbut antras anime, kuri nesugebejau daziureti ir nekaip
nepakilo ranka ji aprasinet. Man pasirode nenaturalus ir negyvas siuzetas, ta intriga,
emocijos ir riztas isgelbeti motina atrode kaip sintetiniai, nezinau del kokiu dar priezasciu
taip atstumiau si anime, nors pradzia buvo dauk pranasaujanti.
Esu mates dauk idomesniu pasakeciu skirtai visai seimai...Tai ka pasakiau, nereiskia, kad
jis blogas, bet manau, kad jis tiesiog skirtas >16 amziaus auditorijai.
Kas liecia technine anime aprasimo puse, tai nesupyk, bet nemanau, kad viskas turetu
buti taip sklandziai atpasakota ir tas haotiskas nuotrauku isdestimas nelabai ziurysi...
turetu uztekti vienos pagrindines nuotraukos virs aprasimo. Ir jei jau pateikineji daugiau nei
du amv, butu patogiau tiesiog textini hiperlink adresa pateikt.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-02-09, 16:12. -
-
O man patiko šis anime
Ypač efektai gražūs buvo. Ir istorija visai nieko. Pakerėjo mane tas šviesiaplaukis berniukas ir epizodai su juo buvo patys geriausi (bent jau man). Buvo tokių vietų, kad negalėjau atitraukti akių nuo ekrano, nes viskas taip gražiai nupiešta! Visokios magijos, burtai ir pan mane sužavėjo.Comment
-
Na, kai žiūrėjau jį kadaise, tai žvelgiau pirmai į faktą, kad jis >16. Tai ištvėriau jį visą žiūrėt santūriai, kad ir kaip po pradžios anime nublanko noras tęsti jį toliau, vis vien baigiau.
man pavyko!KartoškėComment
Comment