Metai - 2005 Žanras - siaubas, veiksmas, fantastika Kūrėjas - GONZO Serijų kiekis - 24 AnimeNFO || AniDB Anime veiksmas vyksta tolimoj ateity, po karo tarp vampyrų ir žmonių. Pasaulis susiskaldęs į dvi dalis: Imperiją (vampyrų teritorija) ir žmonių pasaulį, kurį valdo Vatikanas. Pagrindinis veikėjas - kunigas Abel Nightroad, kuris iš tiesų yra aukštas Vatikano pareigūnas. Dar pirmoj serijoj paaiškėja, kad Abel Nightroad yra ne žmogus, o padaras, užimantis aukščiausią vietą mitybos grandinėj - "Crusnik" (vampyras geriantis kitų vampyrų kraują). Anime vyrauja religinė tematika. Jei teisingai supratau, tai kažkokios Biblijos istorijos interpretacija, kurios aš nesupratau, nes nesu labai religingas =\ Dėl to nelabai supratau ir paties anime. Šiame anime man patiko siužetas, tik pabaigą nelabai supratau, mat praeities intarpai leido kai ką suprast, bet kartu paliko daug neaiškumų. Animacija savotiška, man asmeniškai patiko, tik iš pradžių atrodė kiek neįprastai. Veiksmo čia ne per daugiausia, bet jis tikrai geras. Dar yra šiek tiek humoro, labai nedaug, bet man jis visai patiko. Dar vienas dalykas kuris man patiko, tai savotiška atmosfera. Veikėjų charakteriai irgi pasirodė įdomūs, ypač įdomus man pasirodė pagrindinis veikėjas. Didesnių trūkumų nepastebėjau, nebent tai, kad pabaiga paliko neaiškumų.
|
Trinity Blood
Collapse
X
-
Trinity Blood
108559.26%64419.44%21315.74%1724.63%510.93%1Žymos: Nieko -
Mačiau ir ašen pernai šį anime ir man jis labai labai patiko jau vien
dėl to, kad apie vampyrus ir turi labai įsimenantį piešimo stilių, kuris ir
buvo pagrindinė priežastis animes patikimo.
Beje, animes fanartai taip pat labai gražūs, ypač tie
kurie yra mangos stiliaus: daug smulkių detalių,kurios gražiai susilieja į bendrą visumos vaizdą.
P.S. Na gal tai ir ne fanartai, nežinau, nesu garantuota, jei klystu pataisykit mane...Paskutinis pakeitimas nuo Džiro sesė; 2009-03-05, 19:13.
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt -
na šiaip iš pirmo žvilgsnio užneša į hellsing kloną, na tačiau palyginus galima rasti ir nemažai pliusų - nėra tokios ryškios ribos tarp gėrio ir blogio, nors veiksmas vyksta tolimoje ateityje ir naudojami visokie fantastiški ginklai, tačiau visa tai gana logiškai pateikta, įdomesnis siužetas, politinės intrigos ir šiaip visas pasaulis platesnio masto. p.s. kaip tik ruošiausi pažiūrėt dar sykį, reikės palaukt lietuviško vertimoComment
-
Abelio ir Kaino istorija, pavaizduota labai jau apylankom, as esu susipazinus su tos istorijos "populiariuoju" variantu, tad sita interpretacija su mano zinoma sutampa bene tik vardais.
man sis anime nepatiko netik del migloto siuzeto, bet ir del abelio charakterio - vash the stampede the second, really. taip pat del to, kad kokciai primine hellsinga (o tokio animo matyt tereikia vieno), tad ir animacija jo neisgelbejo..Comment
-
Comment
Comment