Highschool of the Dead

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Insanity
    Alter Ego

• 2010 01 31
    • 122

Autorius Arrogance
    hmmm per daug tu boobsu su spec garsais.... ir perdeto visu panu bukumo...
    ir nesuprantu kodel zombiai jei jie akli ir girdi tik garsus tai ko jie tarpusavy nesusipjauna...
    o siaip bendrai ziauriai patiko del viso veiksmo brutalumo ir pan
    Juk jie ir ėda vienas kitą... Tik yra gan lėti ir vienas kito galbūt neišgirsta.. Beto, anime gali pateisinamai "išeiti iš standartų" arba nevisada kiekvienas veiksmas turi būti grįstas logikos.

Autorius Jimmys
    Ech ta "Love interest" kuo toliau tuo daugiau mane nervuoja. Galėtu ji pajimti ir mirt bu GOD DAMMIT BITCH I HATE YOU, arba Takashis galetu daugiau "Bitch slapint" ja, bent jau taip ji man nuo nervų nuliptu (išlipo iš autobuso vien del to kad Prof.Badass nepatiko, jėzau, ar ji bent kiek mąsto su ta savo tuščia makaule?).
    kadangi tai ecchi, ir komdeijos mišinys, visalaiką atsiranda kokia nors buka merga, vien tik dėl to, kad pagrindinis veikėjas patektų į keistą, netikėtą arba galbūt heroišką situaciją

Autorius Jimmys
    Na o jau užsimatė tikriausiai mano mėgstamiausias veikėjas šitame anime - Mokytojas, išgyvena tik stipriausi, god damn, koks badass tasai mokytojas (nors turbūt kažkokiais įgūdžiais ir nepasižymės, bet filosifija tai tikrai pagirtina) Ech, koja išsisukai? Bam, mirk, kam čia tie invalidai reikalyngi, nuoširdžiai tikiuosi, kad jis gaus daugaiu screen time, bu jo tikriausiai neimanoma nemėgti!
    Man jo ideologija patinka, pats veikėjas, ne. Kūrėjas/ai padarė taip, lyg tokia ideologija yra netinkama tokiai situacijai, arba anime žanrui, dėl to veikėją, mąstantį taip, padarė "evil" (or something...). Tokiai situacijai esant, aš manyčiau taip pat kaip ir jis, "Išlieka tik stipriausieji", bet tai nereiškia, jog reikėtų žlugdyti kitus žmones, plius taip mąstant "team work" yra nelogiškas sprendimas. Kažkaip manau kūrėjai "suvėlė" tą veikėją arba nesugalvojo nieko geresnio, arba apibūdino jo veiksmus netinkama ideologija.

Comment

• slezas
      チャールズ
      • 2010 01 23
      • 57

Na kiekvieniem pagal skonį,man tas pats ecchi+horror tokio suderinamumo ir geriau negali būti.
      Man tik ta ryžaplaukė nepatinka su savo principais.Išdavė Takashi su jo geriausiu draugu,kai jis mirė polė atgal į Takashio glėbį vot kal...
      Laukiu tų epų,kuriuose Saeko rodys jausmus Takashiui
      *´¨)
      ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
      (¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Lietuviška anime online
      (¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm.lt Forumas
      (¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm grupė verčia
      (¸.•´ (¸.• Mano peržiūrėtų Anime bei Manga sąrašas
      (¸.•´ (¸.•
      ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

Comment

• Driezius
        Kas toks?

• 2009 10 21
        • 143

4 episode - what a fail.. recap this early in the series. #$@% this...

Comment

• Dizzee
          Narys
          • 2009 12 05
          • 47

Puse serijos recap buvo .

Comment

• Insanity
            Alter Ego

• 2010 01 31
            • 122

Laukiamiausias savaitės anime, ir šitaip sužlugdyta atomazga

Comment

• Red_Elf
              pandų karai :D

• 2009 05 07
              • 1112

Tikiuosi po kokių trijų serijų nesugalvos vėl tokio bajario padaryt :/

Comment

• Kastetas
                regular everyday guy

• 2009 12 04
                • 341

Autorius Red_Elf
                Tikiuosi po kokių trijų serijų nesugalvos vėl tokio bajario padaryt :/
                Na supranti jie viska daro pagal manga todel taip ir parode. Ten ir buvo tokia scena apart lygiai su tuo ciuvaku degalineje. tik deje atrodo ana scena neuzeme visos mangos ep. o cia uzeme visa episode.

Comment

• Red_Elf
                  pandų karai :D

• 2009 05 07
                  • 1112

Autorius Kastetas
                  Na supranti jie viska daro pagal manga todel taip ir parode. Ten ir buvo tokia scena apart lygiai su tuo ciuvaku degalineje. tik deje atrodo ana scena neuzeme visos mangos ep. o cia uzeme visa episode.
                  Ta degalinė man dar suėjo neblogai, bet jau 4 serijoj daryt tokius ilgus flashbackus O_o

Comment

• Kastetas
                    regular everyday guy

• 2009 12 04
                    • 341

Autorius Red_Elf
                    Ta degalinė man dar suėjo neblogai, bet jau 4 serijoj daryt tokius ilgus flashbackus O_o
                    Supranti kaikurie zmones mano kad per savaite viskas pamirstama kas buvo praita pirmadieni.... ir taip iki 1 serijos. Todel jie mums primena.... Still pritariu nesamone.

Comment

• mariux9998
                      Labas.

• 2008 06 20
                      • 434

Nesąmonė, po 3ių serijų daryti flashbackus. Bet ką padarysi, sugalvojo sau atostogas pasidaryti kūrėjai, todėl gavom 9 minutėm trumpesnę seriją (pats asmeniškai prasukau pirmas devynias minutes, nes vien flashbackai).

Comment

• Driezius
                        Kas toks?

• 2009 10 21
                        • 143

Manau čia financinės problemos kaltos... buvo vaizdų tokių ne i temą istemptų. Nors iš Madhouse to nesitikejau

Comment

• Bakkemonogatari
                          Naujokas
                          • 2010 07 30
                          • 13

Norėjau rašyt, kad tiesiai turbūt į fave anime sąrašą keliaus šis anime, nes buvo kurį laiką lauktas (mangos piešimas kažkaip nelipo), jau ir šiaip pirmi du epizodai kieti pasirodė, plius mėgiama tematika, bet permetus komentarus šiek tiek suabejojau, laugh. Reikia pasivyti, bet šiaip net nenoriu galvot, kad kas sugadins istoriją, nes man istorija tik palaiko įdomumą, kadangi veikėjai... Nu nelabai išsiskirantys iš stereotipinių, na nebent tas storas, kažkaip keista išvaizda kaip anime veikėjui, kuris su pagridiniais laksto.

Comment

• denix2
                            Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                            • 350

Neskaityk komentaru...Man tie flachbackai, ketvirtoje serijoje nelabai ir sutrugde...gal vel ta pati ziureti neidomu...bet istorija buvo galima girdeti is veikejo pozicijos jei gerai atsimenu todel nelabai ka ir praradau...taigi delto neverta gadinti savo nuomones apie pati anime. Taigi sis anime man vienas is favoritu.
                            “I reject your reality and substitute it for my own.”
                            www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• attila

uzkabino kazkuom, patiko Saeko charakteris. irgi toks laukemesnis anime buvo, ziuresim ka toliau rodys.

Comment

• Mikan
                                Light Yagami is a psycho
                                • 2009 11 26
                                • 44

Na anime vienas laukiamiausiu ir turiu pasakyt nenuvyle ,tik visu pirma - nesuprantu kuo kazkam gali Saya patikt ,toks jausmas kad jai pastoviai pms (dull),antra - biski logikos nebuvo kad visi tapdavo zombiais ,kai jiems iskasdavo beveik iskart bet Hisashi dar ilgai begiojo ir kovesi su zombiais ,zodziu sudramatinta versija :-/

Comment

Working...