Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Jay dar vienas meetas! Man tiks pirmadieni bet 2h kazkaip gal per karsta bus o tas man peilis o velai irgi nesinori... jo o kas dabar vieta galvos kur susitikti
jus ce nevarykit ant manes, mana gera sirdis ilgai nespaudziu ( kartais ), o antradienis, tai jeigu istruksiu atavrysiu butinai, tik gal parasykit vieta kur
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.
Taj va Su Likimo_Kalviu pasiderejusi nusprendziau kad meetas vyks 2007-04-30 17:00 prie Saules Disku Siauliuose bus AnimeFanu/Otaku meetas... (Jeigu ateisime vel tik as ir Likimo_Kalvis lauksime 30min ir skirstomes) Mane atpazinsite kaip 14 metu meragaite skaitancia knyga "Rugiose prie bedugnes" (oranzinis virselis) su juoda bliuskute ant kurios bus rozine anime mergycka... cia taip bus lengviau atpazinti vienas kita...
Paskutinis pakeitimas nuo SETA; 2007-04-29, 20:32.
jeigu busiu ( ce 87 %, kad busiu) tai busiu su juodom kostiuminem kelnem ir tamsiai vysnine aptemta maiek, jeigu bus salta tai dar su striuke ant kurios shell, vodafone, bridgestone zenklai, ai ir sedesiu prie SETA's
P.s. jeigu trecia karta vel tik su SETA ateisim (neimk i sirdi foxsym), nu tai bbd tada
Paskutinis pakeitimas nuo Likimo_Kalvis; 2007-04-29, 19:49.
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.
Comment