pas manes tik 2 dvd o kitkas kompe
Susitikim
Collapse
X
-
nu tai ka, persirgom ir viskas, nieka nebebus?
Nu gerai ziuriu ce nieka nebus, tai va kadangi atsotogas artej turetu atsirast laisva laiak manau butu neblogai pasimatyt, ka?Paskutinis pakeitimas nuo Likimo_Kalvis; 2007-03-24, 20:32.Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Su siaulieciais anime gerbejais susitikti kodel gi ne Tik sunku bus tiek man tiek jum itikt vieni kitiem del anime stiliu o seip pasedet kad ir prie kokio auksiuko ar bare ir pakalbet apie siokius tokius ispudzius kodel gi ne ..... tik gaila kad cd nelabai ka turiu pasiuliti neuzsilaiko jie pas mane o kas yra pc tai tik keli anime ir tie patys persmelgti ziaurumu ir islikimo instinktu ^^Comment
-
jo but gerai pasimatyt, bet va man tu atostagu ir pan, nebus... ,bet va savaitgali butu liuks. pas mane visi anime daugmaz i dvd surasyti, nes pc juos laikyti nesamone, vietos uzima nors vieto pc gan nemazai., bet as cia jau neitema.tai gal jau kas tikslese diena kada susitikt sun city'je pasiulys
...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............Comment
-
Su siaulieciais anime gerbejais susitikti kodel gi ne Tik sunku bus tiek man tiek jum itikt vieni kitiem del anime stiliu o seip pasedet kad ir prie kokio auksiuko ar bare ir pakalbet apie siokius tokius ispudzius kodel gi ne ..... tik gaila kad cd nelabai ka turiu pasiuliti neuzsilaiko jie pas mane o kas yra pc tai tik keli anime ir tie patys persmelgti ziaurumu ir islikimo instinktu ^^Comment
-
As kazkaip isivaizdavau kad jau buvo meetas, o dabar ziuriu vel organizuoja ar cia jau kitas meetas????Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo Likimo_Kalvis; 2007-04-02, 10:54.Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Comment
-
...nes žmonės kartais myli, bet daug dažniau jie tiesiog mylisi...Comment
-
apie SnC
Tiktu pvz po velyku pirms savaitgalis?Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
me eisiu, kad ir is vln esu ^^
PS na o del meet'o man tinka bet kokia diena ir bet kuris laikas.
hm.. bet ar 1masis savaitgalis po velyku - tai ne anime naktys??Comment
Comment