sveiki esu siaulietis anime gerbejas. gal kartais atsirastu kokiu siaulieciu besidominciu anime. galetume susitikti ir apsikeisti kompaktais. taip daug lengviau ir paprasciau. nereiketu siustis. esu nemazai prikaupes filmu kurie stovi padeti lentynoj ir niekas ju neziuri... jie tiesiog verkiasi neziurimi. o siustis uztrunka laiko ir megabaitu, kurie nera nemokami. zodziu susitikti ir apsikeisti filmais butu puikumelis. (jei ka mano skipe nikas yra kodelciukas01) susiraskit ir susipazinsime.
Susitikim
Collapse
X
-
Na jo tikrai neidomu bet ir pats toki neta turiu tai vis ieskau LT torentu iskur neskaiciuoja bet is tu LT torentu nelabai kas yra keli anime ir viskas daugiausei prigrusta nekokibisku rusišku animeComment
-
Nope defently not me, man tai siaip atrodo, kad cia daugiau zmoniu is vilniaus yra, as pats tj siaip is klpPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
As is saules kaima taj cia man tinka, disku nelabai daug turiu bet cia kaip kam tas kiekis, be to kiek as cia esu pirsiregitravus laiko tai jau 3 kartus bandeme susitikti siauliuose... 1-ma karta nieko neisejo visi uzmirso, o antra tai tik as ir Likimo Kalvis atejoComment
-
-
Comment
-
radament, ce klausiams turejo buti?
O seip mana kolekcija nevirsij 10 DVDSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Comment
Comment