Tebunie NAKTIS iš birželio 22 į 23

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • baltas_tigras
    wild minds

• 2007 03 19
    • 107

ojjj as tai tikrai eisiu, tai jei as vadinasi ir Souls
    Neziuriu anime su LT subais.

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Vadinasi jai eis souls, tai bus labai dideles isgertuves ir poto programoje nusimato riauses...

Comment

• Dai-Katana
        Podcast or Death

• 2004 10 04
        • 686

Labai faini tokie renginukai. Kaune patiko kai buvo atidarymas Kauno dienų, tai buvau tik tam ugnies šou/spektaklyje, kuris pasakojo apie saulės kelią įvairių kultūrų išraiškomis. Labai trumpaiatrodė ir daug liaudies -_-'

Comment

• Di
          • 2006 09 19
          • 169

Va, aš vakar fete de la musique buvau. Nerealiai.. Sayag jazz machine parsisiunčiau tik grįžusi. Labai gražūs garsai: dnb ritmas plius gyva muzika, atliekama įvairiausiais instrumentais. Dieeeeevinu. Va, šiandien nemiegosiu visą naktį ir eisiu žiūrėti kino, šokti lindyhopo, aplankyti kelių galerijų ir dar daug daug daug visko
          [I]kiekyb

Comment

• Eisas Kuperis
            Simintis Sun

• 2006 01 25
            • 355

Žinau tik du dalykus. 1. Nemiegosiu. Ir taip niekados nemiegu. Na beveik niekados. 2. Visi renginiai per toli. Na nebent Kaune kasnors vyktu įdomesnio.
            Bet labai norėčiau pamatyti kaip žmonės atrodys ryte.

Comment

• Youka
              bishoujo

• 2006 01 30
              • 335

Jau kazkas sake, kad sudare visa plana veiksmo sianakt, paziuresim, kaip pavyks jo laikytis, nes matyt mieste bus visi, tai teks matyt, ka sutiksiu, prie to ir derintis : )
              o mes fete de la musique savo kieme pasiklausem truputi.

Comment

• baltas_tigras
                wild minds

• 2007 03 19
                • 107

Autorius Dai-Katana
                Labai faini tokie renginukai. Kaune patiko kai buvo atidarymas Kauno dienų, tai buvau tik tam ugnies šou/spektaklyje, kuris pasakojo apie saulės kelią įvairių kultūrų išraiškomis. Labai trumpaiatrodė ir daug liaudies -_-'
                buvom su Souls tam atidaryme ir labai patiko mum. siaip klaideliu chebra padare daugiau nei per pasirodyma Vilniuj, bet na ir programa sunkesne buvo.
                kas del siandien nakties renginio, tai na blem, galetu nustot lyt....
                Neziuriu anime su LT subais.

Comment

• funkymonk
                  Narys
                  • 2007 05 23
                  • 49

kad tikrai galetu nustot lyt, daug renginiu realiai nukenchia. bet nenuleiskit ranku - tai turbut vienintelis shansas pamatyti Vilniu gyva nakty ^__^
                  http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)

Comment

• Sable
                    The Hitchhiker

• 2005 03 11
                    • 1530

Mmm, tai vat pargrįžau namo. Labai smagiai prisivaikščiojau po senamiestį, kruvos sutiktų draugų ir pažįstamų bei gerai ir turiningai praleistas laikas. Jei vyks kitamet panašus dalykas būtinai kartosim ^^ Šiaip topinis dalykas kaip nekeista buvo kostiumų dizaino šou VDA, prisivėpsojom į gražias merginas, kurių kai kurie drabužiai tokie biški 'transparent' netgi buvo :~ ir šiaip vaidinimai labai įspūdingai atidirbti buvo choreografiškai
                    Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-06-23, 05:44.

Comment

• Youka
                      bishoujo

• 2006 01 30
                      • 335

As irgi vakara pradejau nuo VDA. Sou buvo visai smagus, labai viska tie balti aktoriai pagyvino. Tada traukem mes link balto tilto paziuret i noru balionus, bet pakeliui uztrukom ir visus tuos balionus pamatem kylancius virs lukiskiu aikstes. visa likusi laika praleidom prie tilto, veliau tik nuslinkom i sereikiskes ir 7 buvau namie.
                      siaip renginys 10 balu, labai pavykes ir butinai turi tureti tesiniu!

Comment

• Eisas Kuperis
                        Simintis Sun

• 2006 01 25
                        • 355

Taigi žmonės pradeda gyventi dviem pamanomis jau, ane.

Comment

• funkymonk
                          Narys
                          • 2007 05 23
                          • 49

Autorius Eisas Kuperis
                          Taigi žmonės pradeda gyventi dviem pamanomis jau, ane.
                          seniai metas butu ^__^
                          http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)

Comment

• Strazdaniuke

Na ka buvau, bet kur tik nueidavau ten ir pasibaigdvo . Pagaliau visa suprakaitavus atšliaužiau į "kulinarijos labaratoriją" rodė dar 30 min. vyks... atėjau iškart viską supakavo ir padus papustė . Priežasties dėl ko pavelavau neminėsiu... Tai pažiūrėjau šokius išgėriau sulčių stiklinę ir sėdau žiūrėt filmų. Trečią val. nakties mano palydovas pradėjo burbėt kad filmai ne vaikams ir jau einam namo. Tai bandelės su kava ir neišlaukiau . O šiaip labiausiai patiko jogos labirintas...Linksma buvo tiek ratu ėjom kad vos keiktis nepradėjau

Comment

• Sable
                              The Hitchhiker

• 2005 03 11
                              • 1530

Autorius Strazdaniuke
                              Na ka buvau, bet kur tik nueidavau ten ir pasibaigdvo . Pagaliau visa suprakaitavus atšliaužiau į "kulinarijos labaratoriją" rodė dar 30 min. vyks... atėjau iškart viską supakavo ir padus papustė . Priežasties dėl ko pavelavau neminėsiu... Tai pažiūrėjau šokius išgėriau sulčių stiklinę ir sėdau žiūrėt filmų. Trečią val. nakties mano palydovas pradėjo burbėt kad filmai ne vaikams ir jau einam namo. Tai bandelės su kava ir neišlaukiau . O šiaip labiausiai patiko jogos labirintas...Linksma buvo tiek ratu ėjom kad vos keiktis nepradėjau
                              Heheh, šiaip man irgi tas jogos labirintas kažkiek patiko. Nepasakytum iš pirmo žvilgsnio, kad taip ilgai užtruktų vaikščiot po jį. Bet kas nepatiko tai, kad žmonių minios vaikščiojo po jį, o ir vaikščiojo - šiaip iš prikolo. Teoriškai turėjo būt kaip šiokia tokia aktyvios meditacijos atmaina, turinti padėt kiek kitaip pažvelgt į gyvenimą ir tikslus jame. O tam reik vaikščiot po tuščią arbą apytuštį labirintą, o ne taip kaip buvo - krūva žmonių nežinia dėl ko sukinėjanti ratus

Comment

Working...