ojjj as tai tikrai eisiu, tai jei as vadinasi ir Souls
Tebunie NAKTIS iš birželio 22 į 23
Collapse
X
-
-
Comment
-
Comment
-
Va, aš vakar fete de la musique buvau. Nerealiai.. Sayag jazz machine parsisiunčiau tik grįžusi. Labai gražūs garsai: dnb ritmas plius gyva muzika, atliekama įvairiausiais instrumentais. Dieeeeevinu. Va, šiandien nemiegosiu visą naktį ir eisiu žiūrėti kino, šokti lindyhopo, aplankyti kelių galerijų ir dar daug daug daug visko[I]kiekybComment
-
Žinau tik du dalykus. 1. Nemiegosiu. Ir taip niekados nemiegu. Na beveik niekados. 2. Visi renginiai per toli. Na nebent Kaune kasnors vyktu įdomesnio.
Bet labai norėčiau pamatyti kaip žmonės atrodys ryte.Comment
-
kas del siandien nakties renginio, tai na blem, galetu nustot lyt....Neziuriu anime su LT subais.Comment
-
Mmm, tai vat pargrįžau namo. Labai smagiai prisivaikščiojau po senamiestį, kruvos sutiktų draugų ir pažįstamų bei gerai ir turiningai praleistas laikas. Jei vyks kitamet panašus dalykas būtinai kartosim ^^ Šiaip topinis dalykas kaip nekeista buvo kostiumų dizaino šou VDA, prisivėpsojom į gražias merginas, kurių kai kurie drabužiai tokie biški 'transparent' netgi buvo :~ ir šiaip vaidinimai labai įspūdingai atidirbti buvo choreografiškaiPaskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-06-23, 05:44.Comment
-
As irgi vakara pradejau nuo VDA. Sou buvo visai smagus, labai viska tie balti aktoriai pagyvino. Tada traukem mes link balto tilto paziuret i noru balionus, bet pakeliui uztrukom ir visus tuos balionus pamatem kylancius virs lukiskiu aikstes. visa likusi laika praleidom prie tilto, veliau tik nuslinkom i sereikiskes ir 7 buvau namie.
siaip renginys 10 balu, labai pavykes ir butinai turi tureti tesiniu!Comment
-
-
Na ka buvau, bet kur tik nueidavau ten ir pasibaigdvo . Pagaliau visa suprakaitavus atšliaužiau į "kulinarijos labaratoriją" rodė dar 30 min. vyks... atėjau iškart viską supakavo ir padus papustė . Priežasties dėl ko pavelavau neminėsiu... Tai pažiūrėjau šokius išgėriau sulčių stiklinę ir sėdau žiūrėt filmų. Trečią val. nakties mano palydovas pradėjo burbėt kad filmai ne vaikams ir jau einam namo. Tai bandelės su kava ir neišlaukiau . O šiaip labiausiai patiko jogos labirintas...Linksma buvo tiek ratu ėjom kad vos keiktis nepradėjauComment
-
Na ka buvau, bet kur tik nueidavau ten ir pasibaigdvo . Pagaliau visa suprakaitavus atšliaužiau į "kulinarijos labaratoriją" rodė dar 30 min. vyks... atėjau iškart viską supakavo ir padus papustė . Priežasties dėl ko pavelavau neminėsiu... Tai pažiūrėjau šokius išgėriau sulčių stiklinę ir sėdau žiūrėt filmų. Trečią val. nakties mano palydovas pradėjo burbėt kad filmai ne vaikams ir jau einam namo. Tai bandelės su kava ir neišlaukiau . O šiaip labiausiai patiko jogos labirintas...Linksma buvo tiek ratu ėjom kad vos keiktis nepradėjauComment
Comment