Pasiūlymai dėl Anime Nights 2010

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bardakas
    Žmogus Ne

• 2005 09 22
    • 1462

Man rodos Koi afterio gijoj buvo Kradas buvo numetęs straipsnį patvirtintą 2009 metų rugsėjo mėnesį apie nepilnamečius. Ten buvo minimi jaunesni nei 16 metų žmonės kurie turi būt lydimi už juos atsakingų žmonių jei nori lankytis viešose vietose. 16 ir vyresniems tos sankcijos negalioja kaip supratau ar tada tokiu atveju reik raštiško patvirtinimo. Taip, kad pagal įstatymus 16 ir vyresni neturėtų purkštaut dėl viso šito, tiesiog alkoholio ir tabako gaminių negali vartot.
    Ir Shary, nežinau, buvai nebuvai, bet naktinėj daly pilna salė būna (bent pirmą naktį), taip, kad nereikia lia lia
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Aivaras
      ką tu?

• 2008 09 10
      • 358

Na tada jei įeit galima bus ir nuo 16 tai labai smagu, nes jau bijojau, kad ir įleidžiama bus 18, tada reiktų laukt dar kitų metų : D

Comment

• Lax..
        reLaxed

• 2005 12 24
        • 516

Kiek pamenu nepilnamečiams neparduodami alkoholiniai ir tabako gaminiai ir viešuose renginiuose neparduodami stipresni nei kažkiek laipsnių gėrimai (Lieka tik alus ir sidras, ir kartais koks silpnas vynas). Velnio lašų nebus, nes per šitą galima skaudžiai gauti, nepilnamečiams neparduoti ir išvis jų neleisti į naktinę dalį, o dieninį panaikinti. Žodžiu back to the roots.

Comment

• Krad
          It's time to spy

• 2007 03 24
          • 585

Autorius Izzo
          Ne apie įsinešimą aš, esmė buvo:
          velns, ne taip supratau, na bet whatever...
          Autorius Aivaras
          balandžio 17-19d. kaip visada man atrodo.
          em, klystate kolega, nes kaip ir minėjau temos pradžioje kitų metų AN bus kitoks ir data irgi bus nebe ta. T.y. tikrai nebebus ji tokia - ir diena, ir mėnesis skirsis. Gal bus anksčiau... Dabar pasakyti negaliu, nes dar tinklelio renginių kol nėra, tai kažką prognozuoti būtų beprasmiška.

Apibendrinant kas buvo aukščiau parašyta tai:
          dėl alkoholio - nelabai, manau, jog tai būtų geras sprendimas + mum didesnis vargas. Būčiau už, jei renginys truktų vieną dieną ir kitą jau galima atsigavinėti and so on, o dabar kai kelias dienas tai tikrai jų ištverti % nepadeda - patikėkit
          kas dėl nepilnamečių - taip buvau numetęs nuorodą į aktualią redakciją įstatymo pakeitimo, bet kol jos neišnagrinėjom, tai nuo tokių komentarų, kad "įleisim ir 16+ asmenis" susilaikysiu Kaip tik šį pusmetį teisę turiu, tai pasidomėsiu, o ir gal referatą kokį tą tema parašysiu, nes visgi reiks man
          Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

Comment

• ciombiukas
            Forumo maniakas

• 2009 09 18
            • 463

Autorius Lax..
            Velnio lašų nebus, nes per šitą galima skaudžiai gauti, nepilnamečiams neparduoti ir išvis jų neleisti į naktinę dalį, o dieninį panaikinti. Žodžiu back to the roots.
            dabar tu logiskai pagalvok ka pasakei nepilnameciu neileist ir dar dienine panaikint tai tik nuo 18 aane tu tai protas

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Lax..
              reLaxed

• 2005 12 24
              • 516

Autorius ciombiukas
              dabar tu logiskai pagalvok ka pasakei nepilnameciu neileist ir dar dienine panaikint tai tik nuo 18 aane tu tai protas
              Man tai vienodai šviečia, su vaikais daug vargo, o ir be jų prisirinks pakankamai žmonių. Kaltinkit gimdytojus, kad taip vėlai susizgribo xD

Comment

• Aivaras
                ką tu?

• 2008 09 10
                • 358

Autorius Lax..
                Man tai vienodai šviečia, su vaikais daug vargo, o ir be jų prisirinks pakankamai žmonių. Kaltinkit gimdytojus, kad taip vėlai susizgribo xD
                Absurdas

Comment

• Alpha
                  Keep On Rollin' Baby

• 2009 07 20
                  • 18

Čia iš kai kurių postų šviečiasi, kad kai kurie jau gimę pilnamečiais. : )

Comment

• Krad
                    It's time to spy

• 2007 03 24
                    • 585

na nedarykim čia ginčo dėl pilnamečių ir nepilnamečių... -_- ne tam ši tema skirta, ok? pasiūlymų ar pan čia laukiami

Comment

• Jin
                      Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                      • 242

Autorius Krad
                      na nedarykim čia ginčo dėl pilnamečių ir nepilnamečių... -_- ne tam ši tema skirta, ok? pasiūlymų ar pan čia laukiami
                      Krad, pyk nepyk, bet tavo nuomonė dėl nepilnamečių... Idiotiška. Kiek pastebėjau kur tik gali taip ir išsisakai. Nepamiršk tu ir buvai jaunas ir jei pažysti kelis nepilnamečius idiotus, forsus ir panašiai nemanyk, kad visi žmonės tokie.
                      P.s. čia tik mano nuomonė nepradėkit šia tema diskutuot ir rietis.

Comment

• kypshius
                        Rašytojas

• 2007 04 17
                        • 254

Dėl dieninės dalies galiu pasiūlyti praplėsti organizatorių gretas ir padaryti tarkim "divizija atsakinga už AnimeDay", kuri ir organizavimu, ir rengimu, ir tvarkymusi užsiims, o ir miego trūkumo nebus tokio naktiniams. Žinoma, čia su salyga, jog dieniniai neis į naktis arba bent jau į pirmąją.

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• ugnieska
                          Ami
                          • 2009 01 12
                          • 49

Aš už dieninę dalį.
                          Manau daugelis nepilnamečių kaip ir kiekvienais taip ir šiais metais laukia AnimeNight\Day, o dabar nebus dieninės dalies....

Comment

• Krad
                            It's time to spy

• 2007 03 24
                            • 585

Autorius ugnieska
                            Aš už dieninę dalį.
                            Manau daugelis nepilnamečių kaip ir kiekvienais taip ir šiais metais laukia AnimeNight\Day, o dabar nebus dieninės dalies....
                            niekas nesakė, kad nebus - čia tik diskusija, ar reikia, ar ne. Nes kiek pasiskaičiau jūsų komentarų - tai dauguma nieko prieš neturi. Na, jei yra poreikis - reiks daryti, niekur nedingsi, sugalvosim vis tiek kokią sistemą, kad palinksminti žmogelius ir padaryti gerą dieną :rolleyes:

Comment

• Sendokai
                              I don't care

• 2009 09 12
                              • 84

Na, mano nuomone, dieninės dalies nereiktų. Nors dar nebuvau nei vienam Anime Nights, bet, pagal mane, anime smagiausia žiūrėt naktį, nes aš visada taip darau, taip pripratęs ir komforto jausmas būna. Dar daug kas kritikuoja alkoholinius gėrimus. Na, manau degtinės ar panašių dalykų, tai galėtumėt neleist, bet alus, tai tikrai tiktų tokiam renginiui. Sulčių negurkšnosi gi visą naktį, o alus labai skanu, kai žiūri šedevrą.
                              Visokių būna, visokių ir reikia.

Comment

• Idechi
                                Wakaranai

• 2008 10 21
                                • 193

Geri vyrai geroj girioj gerą girą geria XD http://www.pasikeisk.lt/naujienos-2-moncula.html?id=11

Comment

Working...