Pasiūlymai dėl Anime Nights 2010
Collapse
X
-
Geri vyrai geroj girioj gerą girą geria XD http://www.pasikeisk.lt/naujienos-2-moncula.html?id=11Comment
-
Na, mano nuomone, dieninės dalies nereiktų. Nors dar nebuvau nei vienam Anime Nights, bet, pagal mane, anime smagiausia žiūrėt naktį, nes aš visada taip darau, taip pripratęs ir komforto jausmas būna. Dar daug kas kritikuoja alkoholinius gėrimus. Na, manau degtinės ar panašių dalykų, tai galėtumėt neleist, bet alus, tai tikrai tiktų tokiam renginiui. Sulčių negurkšnosi gi visą naktį, o alus labai skanu, kai žiūri šedevrą.Comment
-
Alus man asmeniskai pavydziui skirtas atsigert, o nenusigert. O del anime day panaikinimo tai is dalies sutinku, kadangi dar neesu buves sitame renginyje, o renginio pavadinimas visgi "anime nights"Comment
-
reikia neužmiršti, kad į dieninę dalį eina ne tik visko matę šio tinklalapio lankytojai, bet ir "paprasti mirtingieji", mama atsivedus savo mažąjį stebuklą į sensą nemanau, kad liks patenkinta išgirdus apie ką ten dainelėse suokiamaComment
-
Dieninės dalies " Anime Nights 2010" manau būtinai reikia. Tik gal reikėtų atitinkamą repertuarą parengti:
- anime tik vaikams (kokie nors a lia sailor moon ir pan. geresnės kokybės animai);
- anime visai šeimai (rimtesni anime, prie anime klasikos, kažkas panašaus, ką rodo "Otaka 2009");
Manau yra gerai išskirti tikslines žiūrovų auditorijas ir tuo pačiu jiems rodomus anime. Vargu ar daug ateis suaugusių į naktinę programą, kur pagrindiniai žiūrovai moksleiviai ir studentai; galiausiai dar reikia įvertinti aplinką ir atmosferą tvyrojančią tuo metu.
Dieninė Dalis tikrai papildytų visą repertuarą ir patenkintų įvairaus amžiaus žiūrovo skonį ir poreikius. Tad ir siūlau, pvz.:
- ryte rodyti anime programą mažiausiems (programoje nurodant, kad tai vaikams);
- vidurdienį ar antroje dienos dalyje anime visai šeimai (programoje nurodant, kad tai filmas visai šeimai);
- ir vakarinė-naktinė programa naktinėjančiam jaunimėliui.Comment
-
Na taippat manau kad dieninė dalis reikalinga, bet jei pradės rodyt Sailor moon ar kažką panašaus tai kąžn, nesiruošiu eiti... Juk į dieninę dalį eis netik darželinukai, eis visi iki 18, tai jūs nemanau kad koks šešiolikmetis žiūrės vaikišką anime...
Ar gal aš kažko nedaskaičiau? Į vakarinę visus leis? ar vėl nuo 18?Comment
-
Na kas dėl naktinės dalies įleidimo, tai žiūrėsim kaip ten tiksliai tas naujas įstatymo pakeitimas "sukasi" dėl nepilnamečių buvimo viešose vietose vakare ir galimas daiktas, kad bus galima ir 16+ jau amžiaus žmogelius įleisti į naktinę dalį. O jaunesni kaip visada - turės laukti dieninės dalies arba namie ilsėtis
Žinau jau beveik datas kada bus AN kitais metais, bet, sakykim, dar pakonservuosiu tą info ir pateiksim viską kai bus daugiau ko žinoma, o dabar jau darbai vyksta - cool, ar ne?Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Comment
-
Comment
Comment