whitesnake buvo man rods prieš gerus 3-4 metus, jei neklystu
Rammstein Live Vilniuje, 2010 kovo 5d.
Collapse
X
-
Paziurekite paskutini klipa rammstein. Nuo 18 . Beto Limp Bizkit koncertas mano manimu perspjove viska ka tik galima.bet ce skoniu reikalas.I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
Koncas buvo išvis nepakartojamas, šou elementai buvo aukščiausio lygio, nieko panašaus dar neteko matyt, fantastiška garso kokybė, galvojau, kad apkursiu, atmosfera buvo tartum, kokiam kosmoseXD Neveltui tiek pinigu praganėm, varyčiau dar kartą
PS.
Buvau nustebęs, kai pamačiau vaiku maždaug 7 metu(buvo mergaites) ir pagyvenusiu žmoniuXDComment
-
Ūmiai per daug garso dar nereiškia, kad tai yra kokybė. Įgarsinimas buvo apgailėtinas, ypač stovint tarkim arenos pakraščiuose girdėjosi daugiau mažiau košė makalošė. Instrumentalas užgožė vokalą. Siemens arena akustiniu požiūriu yra visiška skarbonkė. Buvau Ozzio koncerte, Lennio kravitzo (abu siemens arenoje) ten garsas irgi buvo tragiškas. Labai gaila kad ir Metallica bus tame pačiame muzikiniams koncertams neskirtame psatate.
Na vizualiai koncertas žiūrėjosi tikrai gerai, bet muzikine prasme......not!
Publika susirinko išties margaspalvė: penkiamečia, gopnikai, fifos, senoliai ir šiaip žmonės, kurie kaži ar bežinojo realiai kas tie Rammsteinai.
Apšildantys Combichristai vienok gyvai klausėsi daug maloniau, nei klausantis jų per ausines.👍 2Comment
-
Wiskas tame konce buwo liux, garsas tikraj ne ka blogesnis nej pries 9 metus, o tada koncas wyko iswis neirengtoj salej............garso bangos teigemaj wibrawo per wisa kuna...........buwau sutrinta, prarekiau balsa, nejauciau koju, ausyse spenge dwi dienas, gawau ugnies silumos, gawau putu, konfeti net paula maciau pora kartu y as laiminga ko dar reik geram issitaskimuj ar fanuj
!!! Ninirvuok !!!Comment
Comment