Otaka 2008: apklausa dėl kosplėjaus
Collapse
X
-
Daugelis, kaip matau, viską atideda pavasariui... Na, bet manau, kad vis tiek susirinkt turėtų mūsų, ketinančių cosplay'inti Kas dėl kostiumų, tai taip, jie kainuoja pasidaryt (jau nekalbu apie pirkimą...), bet turint fantazijos ir senų rūbų įmanoma viskas Bet šiaip tai laukiu nesulaukiu šeštadienioComment
-
kostiumas beveik baigtas
dėja vaidinimo nebus iš mano pusės
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
man labai truksta gijos, kur galima butu sia tema pasneket.... pasiulimuose jau kalbejau apie tai, bet, matyt, kolkas reikes cia reikstis
ketinu kosplejint, tik gaila draugas reikalais pabego i uzsieni ir nepavyks atlikti vaidinimo... del kostiumu sutinku su Sharp -katana - viskas imanoma, jei labai nori.
oh well.... LAUKIAM SESTADIENIO!!! turi but smagu....Comment
-
Me cospalyins ir vaidinti norime, bet kuo tolaiu tuo labjau biju kad mano kostiumas per daug elementarus,... o taip stengiausi -___- laUkiu nesulaukiu cospaly bet tuo paciu ir bijau :sick:Comment
-
Nera ko bijot mes visi vienas kitus palikysim, taigi ramiai laukiam sestadienio ir visi susitiksim ten. Tik Nepamirskit registracijos.Comment
-
man labai truksta gijos, kur galima butu sia tema pasneket.... pasiulimuose jau kalbejau apie tai, bet, matyt, kolkas reikes cia reikstis
ketinu kosplejint, tik gaila draugas reikalais pabego i uzsieni ir nepavyks atlikti vaidinimo... del kostiumu sutinku su Sharp -katana - viskas imanoma, jei labai nori.
oh well.... LAUKIAM SESTADIENIO!!! turi but smagu....
Visas kitas aptarimas vyksta toj pacioje gijoje kur parašytas/praneštas Cosplay event Lietuvoje. Jų nevyksta tiek daug ir tiek dažnai kad kurt atskirą giją tam, nes prasidės eilinis floodas.
Ir nereikia bijot, reikia dalyvautComment
-
Aš irgi jau paskutines detales pritvirtinau prie kostiumo. Tik va, būtų malonu, jei būtų įmanoma gauti patvirtinimą apie registraciją. O db, lyg ir prisiregistrinau, bet vis tiek... Neaišku lieka. Žinot, kaip būna paskui...Comment
-
Comment
Comment