Na iš tikrųjų tie nusistatymai tiesiog žlugdo. Dievaž, kuo aš kaltas, jeigu gimiau kiek per vėlai, o mąstymą jau esu pakankamai išlavinęs. Kreipkitės žmogai, kiekvienam paaiškinsiu savo siekius, teorijas ir ką tik norėsit. Žinoma, įstatymai yra įstatymai, bet jeigu aš ateinu su drauge/draugu, kuriai/kuriam yra 18++ ir ji/jis sutinka prisiimti atsakomybę už mane, tai vistiek problemos?
Pasiūlymai dėl AnimeNights 2008
Collapse
X
-
Aš tai siūlyčiau visiems užčiaupti srėbtuves, nes paskutiniai 2-3 puslapiai tik anime siūlymai, nors organizatoriai aiškiai, pabrėžė, kad jie jau žino, ką rodys. Be to. Jūsų pasiūlymai - visiems senai žinomi ir net kelis kartus rodyti.
Iš mano pusės. Surengkit ką nors aktyvesnio renginio metu, kad galėčiau pajudinti užpakalį. Sutinsiu ir sustingsiu kaip kelmas, jei visą naktį nepasijudinsiu, žiūrėdamas anime. Kokį konkursą, kuris reikalautų, ne smegenų sukimo, o raumenų išjudinimo~(geriausia to ir to)
Del rodymo tegu rodo ka nori, o del judesio..DBZ zaisim ar kaip cia?Comment
-
Ne nežinot ir kol mes patys pilnai listo nesudarysim nežinosit Ir tikrai sugalvosim ką jums daryti žaidimų ir taip toliau - šis procesas įdėjų generavimo intencyviai vyksta, darbai komiteto mūsų irgi sukasi (šiandien 4 h sėdėjom ir galvojom ką čia primąsčius renginiui ir apskritai).Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
butu galima kooperuotis su lanparty jei ir siais metais vyks kartu, ir jei kam tuom metu nuobodus anime vyks, tai nervuos islieti pasidubasinant kokiuose nors mortal combat tipo zaidimuose dragon balls.. o gal ir koki rpg jei tinkliniu yraComment
-
na LANparty paprastai turi savo programa, gal visdelto darom atskiraiComment
-
konkurencija visada gerai, o svarbiausia kad dalyvis liktu patenkintas, gal kas nepatiks pas vienus, ras ka geresnio pas kitus o nieko organizuoti ar ka daryti papildomai kaip ir nereikia, uzsiregistruoji pas vienus pas kitus, isimeti kompa, ir vaikstai sau kur patinka... abejoju ar daug cia tokiu geimeriu per abu renginukus atsirastu, tai kaip balagano kokio ir nebutu. jei planuojama ir dienine programa, tai apie 36h vien anime ziopsojimo daugoka :rolleyes:
nors gal jei kas priziuretu organizuotu, tai tik geriauPaskutinis pakeitimas nuo technotrach; 2008-01-31, 02:10.Comment
-
Be to, abejoju ar šiais metais bus mūsų renginys kartu toj pačioj vietoj kaip lan party taigi nieko čia bendro ieškot nereiktųGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
2. O kur tada jis vyks?
3. O ką darysime per pertraukas?
Pvz. aš ateičiau į šį renginį tik tuo atvėju, jei tu man (asmeniškai) garantuotum, kad neužmigsiu...Comment
-
1. ziureti anime.
2. KTU univere yra n+1 auditorija
3. patikek manim apatiniai skruostukai bus taip pavarge nuo KTU "minkstakresliu" kad tik ir lauksi kada galesi juos pamankstinti.
del miego tai galima diena issimiegoti atsikelti pora h ar kiek laiko reikia pasiruosimui ir nusigavimui iki veiksmo vietos. as jei eisiu tai taip ir darysiu, teko pabuvoti pirmame animenights tai neistveriau iki galo, nes akys nebemate titru, apatiniai skruostukai nebepripazino kedes ir t.t. beto as nemanau kad bus daug tokiu kurie istvers nights & day tai fiziskai sunkiai imanoma su KTU kreslais. o jei reikia garantijos kad neuzmigsi, tai eik i dienine dali arba ziek atsisiusk anime kuriuos rodys per animenights ir ziurek"Optimistas plyšauja, kad mes gyvename pačiame geriausiame pasaulyje, pesimistas nuogąstauja, kad būtent taip ir yra." - Rėjus BredberisComment
-
Jei viskas ore bus, tai tikrai nesedėsit "kietuose" KTU suoliuose... tikrai nevien anime bus vien tik renginio metu - renginys tuo pažiūriu labai keičiasi (į tai dedame daug pastangų)... tikrai garantuoti negaliu, kad neužmigsit ar dar ką (niekas negali jūsų sustabdyti, jei miego norit :P), bet visokių akcijų-atrakcijų metu stengsimės išjudinti liaudį, sudominti susikoncentruoti į detales (gali būti, kad neveltui... ) ir t.t.
Tai tiekGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Manau nieko blogo nebus, jei turintys patirties ir patys (niekieno neraginami) su savim atsineš ant ko nors minkšto atsisėsti.Comment
-
Laiko dar tikrai daug, taigi info tikrai bus pateiktas.Paskutinis pakeitimas nuo Krad; 2008-02-08, 22:00.Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
Comment