AnimeRally.2007
Collapse
X
-
Comment
-
Man tai labai keista, kad abiturientai taip jaudinasi dėl įskaitos. Negi jūs kalbėti nemokat, negi nekalbėjot viena ar kita kalba daugiau ar mažiau laiko? Nesuprantu, kažkas man čia keisto.. Gi kuo daugiau panikos, tuo daugiau klaidų ir tuo mažesnis balas.. O va, galbūt čia sutiktumėt protingų žmonių, su kuriais padiskutuotumėt viena ar kita tema - automatiškai kalba gyvesnė būtų, patarimų sulauktumėt.. Vaikai vaikai, pradėsit studijuoti ir suprasit, kad mokykla buvo labai gerai ir egzai tikrai nebuvo patys baisiausi mokykloj..
Žodžiu, čia nuokrypis mano buvo. Šiaip jau, gal ir pavyks man atkeliauti iki Kauno. Tik, kaip visada, nežinau net kur yra tas Gedimino g. 44.. :/[I]kiekybComment
-
Comment
-
niekas ir nesako, kad čia jei vien ten tą maps.lt (ar dar ką panašaus) naudosi viskas bus ok. Tiesiog dėl bendro suvokimo. Pasižiūri kur tai yra, pasižiūri kur autikų stotis (ar traukinių) yra maždaug primeti, kad nėra taip jau labai toli tos gatvės ir pavažiavus 2-3 stoteles su truliku ar autiku galim lengvai ten tą reikalą surasti. Maršrutai trulikų ir autikų yra su žėmėlapiais taigi čia ne problema, be to stotelėse irgi žėmėlapiai bus su maršrutais... O šiaip visada irgi galima pasiklausti kas kaune gyvena tai padės. Taip sakant tik noro reikia.Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Pray.. to... rest... your conscience - for the sins you
have done...
Where is your god now as you're dying alone
Brutal wounds cut deep
No miracles to heal
Watch your life now fade
He's not there to help you die...
Comment
-
Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Mmm... na man nėr problemų visada surinkt iš kitų miestų žmones, čia net mano pareiga būtų, nes va atkeliauja iš tolokai tai būtina tiesiog pasitikt ir į vietą nuvest, tad jei tokių klausimų kyla, tai čia jokių bėdų nėra, visada padėsiu.Comment
Comment