sveiki,
nežinau ar daug žmonių yra girdėję, bet kaune yra toks klubas "kurokawa"
čia buvo intro, o dabar esmė:
"Kurokawa" vėl atsigavo ir daro jau kultiniu tapusį renginį ANIMErally
kolkas dar ne viskas suderinta bet planai maždaug tokie: (jau suderinta!!!)
renginys vyks balandžio 21 dieną.
Programa:
1. 15.30 - 16.30 Paskaita "Anime, Otaku ir Cosplay"
2. 16.30 - 18.00 Linksmai: Tonari no Totoro (My Neighbor Totoro)
3. 18.00 - 18.10 Pertrauka
4. 18.10 - 19.40 Rimtai: Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho (The Place Promised in Our Early Days)
5. 19.40 - 20.00 Pertrauka
6. 20.00 - 21.30 Nepamirštamai: Koukaku Kidoutai (Ghost in the Shell)
7. 21.30 - (iki kiek nori) Uzdarymo ceremonija ir afterparty (tikriausiai kokiam bare)
Vieta: Gedimino g. 44, VDU Politikos mokslų ir diplomatijos institutas, 3 aukšte (Augučio teritorijoj kas iš vdu
bus minkštos kėdės, auditorija yra aukštėjanti, todėl mano ilga galva niekam nemaišys. nu žodžiu atitinka visus ergonominius ir komforto reikalavimus
bus padaryta apklausa, visi gaus popieriukų su klausimais tam kad žinotumėm kas blogai kas gerai ir kad kitą kartą būtų dar geriau!
tai va dbr visų kas galit prašau ateikit nors ir esate matę, nes reikia padaryti įspūdį kad tipo daug žmonių, tada bus galima dažniau daryti peržiūras. tai tiek kolkas.
p.s. manau daug kas galvoja - kodėl aš sumečiau į programą tokius pop anime. ogi todėl kad naujus žmones pritraukti ir kad jiems padaryti įspūdį! pvz aš tik pamatęs GITS pradėjau aktyviai domėtis anime, nors iki tol buvau matęs ir visokius ten dbz ir pan.
nu va ir išsipasakojau laukiu komentarų
nežinau ar daug žmonių yra girdėję, bet kaune yra toks klubas "kurokawa"
čia buvo intro, o dabar esmė:
"Kurokawa" vėl atsigavo ir daro jau kultiniu tapusį renginį ANIMErally
kolkas dar ne viskas suderinta bet planai maždaug tokie: (jau suderinta!!!)
renginys vyks balandžio 21 dieną.
Programa:
1. 15.30 - 16.30 Paskaita "Anime, Otaku ir Cosplay"
2. 16.30 - 18.00 Linksmai: Tonari no Totoro (My Neighbor Totoro)
3. 18.00 - 18.10 Pertrauka
4. 18.10 - 19.40 Rimtai: Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho (The Place Promised in Our Early Days)
5. 19.40 - 20.00 Pertrauka
6. 20.00 - 21.30 Nepamirštamai: Koukaku Kidoutai (Ghost in the Shell)
7. 21.30 - (iki kiek nori) Uzdarymo ceremonija ir afterparty (tikriausiai kokiam bare)
Vieta: Gedimino g. 44, VDU Politikos mokslų ir diplomatijos institutas, 3 aukšte (Augučio teritorijoj kas iš vdu
bus minkštos kėdės, auditorija yra aukštėjanti, todėl mano ilga galva niekam nemaišys. nu žodžiu atitinka visus ergonominius ir komforto reikalavimus
bus padaryta apklausa, visi gaus popieriukų su klausimais tam kad žinotumėm kas blogai kas gerai ir kad kitą kartą būtų dar geriau!
tai va dbr visų kas galit prašau ateikit nors ir esate matę, nes reikia padaryti įspūdį kad tipo daug žmonių, tada bus galima dažniau daryti peržiūras. tai tiek kolkas.
p.s. manau daug kas galvoja - kodėl aš sumečiau į programą tokius pop anime. ogi todėl kad naujus žmones pritraukti ir kad jiems padaryti įspūdį! pvz aš tik pamatęs GITS pradėjau aktyviai domėtis anime, nors iki tol buvau matęs ir visokius ten dbz ir pan.
nu va ir išsipasakojau laukiu komentarų
Comment