Kaskokiu budu vakar nepamaciau
Anime nights
Collapse
X
-
-
Kodel Vln. to nieks nedaro?!!!T_T.
Kauno renginiai daznai buna labai jega(ypac studentu),gera studentu atstovybe turi matyt.
Tik man nepatinka, kad vyks nakti.Kur iki tos nakties detis?Mane gasdina kns. fauna >_<(nieko pikto, tiesiog gasdina).ji megsta prie manes kabinetis(nebent laikai po puses metu pasikeite).bet del dalyvavimo butinai pagalvosiu
yey, kai pagalvoji anime naktys LT nerealu, na, jau dabar realuComment
-
OMFG!!! X__X jei vel negalesiu dalyvaut, teks seppuku pasidaryti...xD
Mane tik domina...ka mes ten diena veiktume/ Kazkur pasnaust ne pro sal butu manau =3Paskutinis pakeitimas nuo Kuronii; 2007-04-01, 20:27.Comment
-
Na pernai nepraleidau tai šiais ir nepraleisiu, tik šį kartą sushi iš ryto nevalgysiu (puked...).
O kas liečia jus vilniečiai, tai visada prašom, Kauno otakai praves jums ekskursija po Kauna (bent man tai negaila). Pernai buvo didžiausias fun likus 2h iki renginio rpadžios, kai visi po KTUną lakstėm iš neturėjimo ką veikt, o ir kavos aparatas pavogė 4 litus
(tuo pačiu reiks pareklamint Kurokawos renginį >)Comment
-
Na pernai nepraleidau tai šiais ir nepraleisiu, tik šį kartą sushi iš ryto nevalgysiu (puked...).
O kas liečia jus vilniečiai, tai visada prašom, Kauno otakai praves jums ekskursija po Kauna (bent man tai negaila). Pernai buvo didžiausias fun likus 2h iki renginio rpadžios, kai visi po KTUną lakstėm iš neturėjimo ką veikt, o ir kavos aparatas pavogė 4 litus
(tuo pačiu reiks pareklamint Kurokawos renginį >)Comment
-
lol - yra tas atsakingumas... dėl to, kad vaikiai ten dalyvauja irgi tai ir alaus negalima tipo... kalbėjau su tais žmogeliais kur rengia tai... vnz suprantu aš juos, nes pvz paskays studentui, kad galima viena buteli, tai atsinešim dėžę ir pan.
Anyway blogai, kad negalima, nors... ;DGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
pagal istatymus vaikai iki 16 metu jei neklystu turi namuose sedeti nuo 10 vakaro
del komendanto valandos negarantuoju bet policija surenka :P
o toliau kokio pointo eiti ziureti kai as jau visa ta maciau 2-5 kartus priklauso nuo anime :P beto turiu projektoriu namu kina ir pilna saldytuva alaus
ir ka dar pridursiu o ka as sakiau atsakomybe nuo saves reikia maximaliai nusiimti bet netgi tas tevu rastas, nelaimingo atsitikimo metu nenuima atsakomybes, tiesiog cia yra pamastymas kur leidi vaika ir kur vaikai eina, bet kokiu atveju kalti liks organizatoriai jei kas nutiks su vaikais, tas rastas tik tiek kad pasakyti jog leido
na is jo naudos maziau net nei is tulikinio popieriaus kuri naudoju sedimajai sluostyti :P
tesisiskai jis neturi jokios galios ir bet koks tevas ji uzdingcys nes nera notariskai patvirtintas tad eilini karta materialine ir netik zalos kompensacija na pagaliau mes i status tampame panasus i tuos zmones su neigiamu iq koeficientu ir reikalaujame uz kiekviena she pinigu taip ir cia bus nelaimingo atsitikimo metu
aciu dievui kaip sakoma dar to nebuvo :P bet visada buna pirmas kartas :PPaskutinis pakeitimas nuo NonStop; 2007-04-09, 01:36.Life is cheap, but Death cost money...Comment
-
Comment
Comment