tai ka geriausiu atveju is vln, as su Sable varysiu i ANIMErally? nu dar Shishi zinau varys, bet ja ves tewas. zmones kas cia darosi, nesmagu vaziuoti dviese, reik daugiau (nors butu Sable mergina tai sutikciau vaziuoti dviese)
ANIMErally2006
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Autorius Neonerkad niekas nesitaria vaziuoti kartu, va tai biesina, visi su mashinom kaip ponai bus veziojami.
susiradau as zmogu, kartu varysim
as isprasiau kad tevas nuveztu o kartu su savim i sita kelione pasiemu ir Dziro sese,Soramaro ir Horki....
tai va tep..bus daugiau vlnieciu...labai sarkastiskai pasakyta..."visi su masinom kaip ponai bus veziojami"...na ka cia beatsakysi...seipp tevas su reikalais ten vaziuos tai ir mane pasiims su draugais...nors kas gali zinot gal ir seip butu nuvezes...
na ka pabusim PONAIS
....^^Comment
-
Shishi, as paminejau kad tu varai su tachke, bet *oj oj nusikeikiau* kai pasirodo kai as vienas traukiniu varysiu (nebent drauga ikalbesiu) tai man bishki abyda, o shiaip bishki baisoka man vienam varyti . o tikrai noreciau varyti. Jeigu ka del savo ankstesnio posto izeidziau tai srryPaskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-02-17, 17:34.Comment
Comment