off topic, as gi parashiau no offence. o del saito tai jis nebaigtas. ar gali kas daugiau papasakoti apie vakarine dali?
ANIMErally2006
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
o as tai turiu toki klausima gal ir durnas bet kaip nevisazinei tai noreciau paklausti....o i Cosplay bus ileidziami visi?ir be kostiumu ir su ir nepilnameciai ir pilnameciai?
p.s.del mano tevu nuomones del mano vaziavimo i kauna tai...pradzia nea jokiais budais bet po kokiu 15min. sake kad ir autobusu jei vaziuociau isleistu....taigi ko neleidzia...Kovokit!!^^tai diskriminacija!!^^Comment
-
Tave 13 jei neklystu isleidzia o mane 16 (never) . As tau pavydziu , tai nesamone mano mama , kaip visada tave isvez kur nors , dar isprievartaus kas ...ir t.t Nu aisku jie mane saugo , bet as gi nebusiu amziais namie ( jeigu tik butu Vilniuj......ah...)
NeonerComment
seip speju amzius nebus ten ribojamas bent jau kiek teko girdeti
nakvyne teoriskai organizuojama tik sveciams is latvijos
tad siuo dalyku irgi patys turite pasirupinti seiptai nakvyne kainuoja mazdauk 20 litu nakvynes namuose
alkoholis mano manymu turetu buti isimtinai nuo 18 bet ce jau kaip lambas sugalvos
be kostiumu zmones savaime suprantama kad bus ileidziamiLife is cheap, but Death cost money...Comment
tai gi del nakvynes, nonstoip nakvyne bus netik latviams, ir ji gal net nekainuos nieko, todel bus zhiurima ir greishtai pasakoma kad JOKIO ALKOHOLIO CIGARECHIU ar KITU DALYKU SHIA TEMA TEN NEBUS...!!! chia persepjimas nes tai bus netoleruojama ir bus betkokiu atveju ishvaryti ar tai latvis ar tai lietuvis...Laisvas ir nepriklausomas video menininkasComment
Autorius Ara ?Tave 13 jei neklystu isleidzia o mane 16 (never) . As tau pavydziu , tai nesamone mano mama , kaip visada tave isvez kur nors , dar isprievartaus kas ...ir t.t Nu aisku jie mane saugo , bet as gi nebusiu amziais namie ( jeigu tik butu Vilniuj......ah...)
Neoner
Ara, sakyk mamai jeigu ir toliau manes niekur neisleisi, liksiu senmergePaskutinis pakeitimas nuo Neoner; 2006-01-25, 22:55.Comment
Neoner< tai gal ir isleistu jei su draugais ar kokiais klasiokais?
O beje koki cosplay butum turejes?
Bliamba noreciau varyti ,bent jau su tavim susipazinciau( esi gan idomus)
Vilniuj tai visur isleidzia o dabar kai viena Kaune , neaisku su kuo tai ir nenori leisti ...vaPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-01-28, 15:17.Comment
Daan & bithuthe 1998-2024
Veikia su vBulletin™ Versija 6.0.4
Laikas yra GMT+1. Sugeneruota 20:58
Working...
😂
😘
😞
👍
☕
Comment