Anime Nights 2008 naujienos ir pagr. diskusijos

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Krad
    It's time to spy

• 2007 03 24
    • 585

Yo

na va ir aš atsikėliau jau po beveik bemiegių 3 dienų (1,5 h miegojau max per dieną) . Tikrai smagu matyti, kad visiems patiko, gal kas ir buvo ne taip, bet pvz kaip man tai pirmas toks kartas buvo ir nelabai žinojau ko tikėtis bet atrodo viskas daugiau ar mažiau suėjo.
    Labai dėkoju visiems susirinkusiems iš visos lietuvos ir sudalyvavusiems Anime Nights . Didelis respect tiems, kurie ėjo į visas dalis nonstop - unreal
    Mačiau pažystamų veidų ne vieną ir ne du, bet gal ne su visais pavyko susikalbėti - buvo per daug įtampos ir nemiego "efekto", kad kartais atrodė, jog pražilsiu ir pan... Na bet viskas jau praeityje Dėkoju visiems mūsų renginio rėmėjams, kurių dėka ne tik įvyko šis renginys, bet ir galėjome įteikti daugybę prizų visiems dalyviams (manau likot apsipatenkinę? ). Taip pat visai mano SA chebrai, kurie tikrai padėjo su renginiu ir dirbo išsijuosę + Shelbiui, kuris padėjo pravesti renginį (bo man nemiegojusiam belekiek laiko vis sunkiau darės lipti ant scenos ir kalbėti garsiai (kaip minėjo aukščiau mikrafo nebuvo)).

Tai tiek Greitu metu įdėsiu foto, video, anime ir dar ką turiu iš a-nights į infosa serverį, kur galėsit pasižiūrėti kaip kas buvo
    Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

Comment

• Izzo
      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
      • 1530

kodėl man nebuvo leista Cosplayint Orochimaru? o.07
      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Krad
        It's time to spy

• 2007 03 24
        • 585

Autorius Izzo
        kodėl man nebuvo leista Cosplayint Orochimaru? o.07
        M? Net nežinau nieko... Aš išvariau iškart su lapsium iš renginio miegot kai tik Mikas (fotografas) atvažiavo. Tai va... Don't know anything ;]

Comment

• Invisible
          geek

• 2007 12 31
          • 15

Pirma naktis:
          Interlude patiko ir beveik visą supratau, nebuvau nieko keisto rūkęs ir nebuvau filosofiškai nusiteikęs (kaip kažkas anksčiau minėjo), interstella irgi patiko labai smagiai susižiūrėjo. Clannad nebuvau matęs serialo tai filmą pažiūrėt buvo pats tas ir paliko neblogą įspūdį. Iš pirmos nakties kas nepatiko tai Karas, tai turėjau geros progos pamiegot kol jį rodė, ir tai nusprendžiau jog man nepatinka tik kai jis jau įpusėjo.

Pirma diena:
          Byousuko 5 centimeter paliko labai gerą įspūdį ir tikrai gerai žiūrėjosi net nepastebėjau kaip baigėsi. (kažkieno komentaras labai prajuokino: kodėl kiekvieną chapterį vis kiti veikėjai?)
          Gekijouban Shakugan no Shana visiškai nepatikęs anime, bet sukėlė juoką iš absurdiškumo.
          Appleseed ex machine tikėjausi neblogo reginio, bet ką išvydau sukėlė šiurpa, nežinojau ar verkt ar juoktis. Ypač įsiminė paskutinis kadras kai merga apsikabina cyborgą ir saulėlydžio fone bučiuojasi į jo metalinę plokštę.. Ir pats anime story buvo apgailėtinas.

Antra naktis:
          Kol rodė Karas likusius tris ovas bandžiau pamiegot bet niekaip nepavyko, kažkaip nesimiegojo, tai pastebėjau jog antra pusė Karas daug įdomesnė už pirmąją.
          Toki wo Kakeru Shoujo buvo labai patikęs. Iš jo ir tikėjausi to.
          Afro samurai buvau girdėjęs visokių atsiliepimų, bet apibendrinus man patiko. Deja į šito anime pabaigą pradėjau smiginėt prieš savo valią, bet pabaigą pamačiau
          Vexille nustebino, nesitikėjau ir patiko, palyginus su appleseed ex machine tai tikrai daug kartų geriau. Nors turėjo ten minimalių trūkumų (pvz prajuokino cripple fight'as pabaigoj), bet apibendrinus vertas dėmesio daug labiau negu appleseed ex machine.

Visas renginys buvo nusisekęs smarkiai, vidinis "kioskas" nakties metu buvo tikras išgelbėjimas, o rytais paragaut sushi visada smagu. Kažkur kažkaip nežinau pats pražiopsojau cosplay visą dėl to gailiuosi. Kėdės buvo patogios ir bendrai paėmus viskas buvo labai gerai, tiesa, kaip ir minėjo vedėjam reikėjo mikrofonų, nes nesigirdėjo jų.
          There's nothing right in my left brain,
          there's nothing left in my right brain.

Comment

• 9inch
            ELO

• 2007 11 13
            • 159

Heh, tikrai saunus renginys! Laabai gera atmosfera jautesi visa laika :] Nuliudino tik 2 anime... Interlude bei Gekijouban Shakugan ;//
            Visi kiti anime maziau ar daugiau patiko! :] Taip pat, smagu, kad patiko organizatoriams mano AMV, bei suteike man garbe, tapti pirmos AMV konkurso vietos laimetoju...! Oi, daug zalios arbatos isgersiu... ;D

Isliks saunus prisiminimai apie rengini! Yooosh!

Comment

• krapija
              Cadavariffic

• 2008 03 08
              • 260

garso kokybė tai tikrai prasta buvo. na, o tie anime kurie patiko tai buvo matyti.. tik afro samurai antrą kartą žiūrėt nebegalėjau, tai pramiegojau. va xxxholic, toki wo kakeru ir 5cm buvau nematęs, tai tikrai patiko. nors labiausiai iš visų, jau kokius 5 kartus matytas sword of the stranger.. bet va, interlude, shakugan no shana, appleseed tai tragiški man. karas reik bandyt žiūrėt vienam
              Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• Krad
                It's time to spy

• 2007 03 24
                • 585

toks šioks toks aprašymas yra čia - http://www.blogas.lt/amonas/371798
                Autorius Cid
                garso kokybė tai tikrai prasta buvo.
                tam pačiam bloge amonas rašo gale biški kodėl garsas blogas buvo, bet aš dar galiu pirdurti, jog tikrai nesitikėjau tokios lievos situacijos su garsu... galvojau "ateisim, rasit stereo jack'us kelis, prijungsim juos prie lapciaus ir turėsim soundą belekokį". Bet ši mintis labai greit žlugo, vos po to kai sužinojom, kad kabelys maždaug 100 metrų ten eina iki stipriako nuo scenos ir yra viengyslis...
                Dar + tas ten jų turimas "super-turbo" turimas Dolby kino stipriakas kažką puliuoja ir nesukuria stereo outputo tai teko prie kito jungti, kuris nznau gal nuo šūriko laikų ten stovi...
                Jei kas bent kiek suprantant apie techniką tai suvoksit kas lieka iš signalo, kai jis pereina epr ~100 m kabelį kažkokį iki kolonkių... Vien dėl to galvojau, kad pražilsiu, nes iš pradžių net garso pajungti nėjo, bo inputo audio jungtįs buvo tokios senos caro-baro laikų, kad, ačiū dievui, kažką ten ekspertai vienoj tuo užsiimačioj firmoj pagal užsakymą mūsų spec padarė tuos kabelius... Tai va

Comment

• krapija
                  Cadavariffic

• 2008 03 08
                  • 260

nieko, svarbu, kad buvo garsas tik va amv, cos ir mangos konkursai nelabai įdomūs buvo, nes žmonių nedaug dalyvavo. va tik jei bus kitą kartą kažkas panašaus, tai neleiskit siųst daugiau nei vieno darbo savo
                  Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• slicKrox
                    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                    • 2161

Visai smagus video įrašai, šaunu, kad ten buvo ne tik anime peržiura ir kyti konkursai, kaip AMV, Cosplay, Tavo Manga, bet ir kitokio pobudžio smagios atrakcijos. Šita ištrauka man turbūt labiausiai įstrigo:

http://www.youtube.com/watch?v=C1hpJGZCNZE&eurl=

Comment

• shinzo
                      Naujokas
                      • 2008 03 03
                      • 20

Abi naktys kazkaip greit labai praejo lyginant su pereitais metais. Gal del aplinkos, gal del mikstu kedziu, ir gal repertuaras geras
                      Gaila dieninej dali nebuvau, tai idomu kaip cosplay praejo. Butu smagu jei kas pasidalintumet ispudziais kas matet.

Pirma naktis plius minus viskas patiko, isskyrus Karas, nesinorejo net kita nakti eit jo ziuret. Bet nesigailiu kad nuejau, nes antra Karas puse tikrai idomesne, galeciau net sakyt kad patiko.

Toki wo Kakeru Shoujo mano akim ziurint - sedevras labai patiko!
                      Afro samurai ispradziu kele ironiska juoka ir galvojau "what da hell??", bet veliau "uzkabino" ir visai patiko, bet antra kart neizureciau.
                      Toki anime kaip Vexille pirma kart ziurejau, ipradziu buvo sunku priprast,bet patiko, nors ir buvau nusistacius pries tokius anime.

Renginys tikrai labai geras ir tarp anime tie konkusreliai tikrai pralinksmino ir prablaske miegus
                      not a big deal.

Comment

• Totoro
                        Rašantis
                        • 2007 04 22
                        • 12

Kadangi yra klausimu apie CosPlay konkursa, tai truputi aprasYSiu. Tas reiskinys net nelabai tiktu pavadinti konkursu, nes buvo daugiau panasus i Šou: nors buvo (pavelaves) profesionalus fotografas, bet ir dalyviai bei ju draugai nesnaude- fotoaparatura blyksejo nesustodama, cia pat buvo sugalvojami siuzetai su keliais dalyviais ar po viena, po du. Na o fotoprofesionalas tai turejo toki gudru aparata, kur beveik nieko nereikeja jam nustatinet- tik spaude mygtuka: pradzioj visus kartu isrikiaves ant scenos, o paskui po viena vaike po sale ieskodamas geresnio fono ar irangos.
                        Dalyviu cia buvo berods 3 merginos: 1 tokia "cute", kaip kazkas apibudino- tamsiais plaukais su rausvu atspalviu, juoda suknele su petneselem. Ji atrode japoniskiausiai dar ir del savo artistiniu sugebejimu persikunyti i personaza. 2 mergina irgi juoda suknele, bet auksta, su knyga- moksliuke tipo, tokia letoka, blondine. 3 vaidino kovotoja- su sviesiu kimono, net karda pasiskolino is vieno samurajaus. Sis vilkejo tamsu kimono, o gal ir kazkoki rimtesni drabuzi, su kasyte, bet dar nebuvo ivaldes kardo naudojimo paslapciu ir buvo labai lietuvisko budo :-) Kitas vyriskas personazas buvo balta kauke, gana santurus, tamsiu chalatu; fotografavo ji kazkur uzkampi- nedaug matesi. Trecias buvo paprastas studentas su dzinsais ir baltais marskiniais ir knygele, bet gerai ivaldes mimika veido bei mokejo stoveti zemyn galva. 4-tas panasus, tik su maike balta, nelabai isimintinas, jam truko ideju, israiskos.
                        Bendrai paemus- viskas vyko labai smagiai, dalyviai po truputi atsipalaidavo, i gala net sokinejo nuo scenos, o vienas ziurovas net isvirto is kedes- matyt labai isijaute irgi

Comment

• shinzo
                          Naujokas
                          • 2008 03 03
                          • 20

ha skamba smagiai kitais metais jei da bus toks konkursas reiks bandyt gal sudalyvaut
                          not a big deal.

Comment

• AmenRa

Visai nieko buvo kai kurios mangos konkurse pvz vienas 12m berniukas tai tikrai lb gražiai nupiešė, žinant kiek jam metų Dar vieną prisimenu mangą kuri buvo visai nebloga, tik gaila, kad nepaklausiau kas nupiešė visas kitas mangas piešdami žmonės nelabai stengėsi...

Comment

• Raziel
                              Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                              • 194

buvau tik pirmoj nakty, su broliu, žiauriai miego norėjau, buvo drėgna, vėsoka. Įlipau į vėmalus prie tualeto (vėliau kažkas išvalė). Mačiau Dajų ir, berods, Eisą (neesu tikras). Anime buvo pusė velnio. Gaila tik kad sekančią dieną ir naktį nesugrįžau, nes išmiegojau beveik 16 valandų, tai paskui tingėjau naktį jau važiuot... Nieko, gal atsigriebsiu savam festivalyje (laukite naujienų ir siurprizų ).
                              "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
                              Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• Dai-Katana
                                Podcast or Death

• 2004 10 04
                                • 686

Smagiai smagiai ;]]

Aš šiaip nesuprantu tokių debilų, kurie į tokius renginius renkasi pagert ir pavemti. Tuo labiau, kad buvo gi pasakyta, kad negalima. Jeigu žmogus nesupranta, kad negalima alkoholio nešiotis ir dar pridaro nesąmonių - tai tik vargšui su psichika liūdna.

Comment

Working...