Anime Nights 2008 naujienos ir pagr. diskusijos

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bardakas
    Žmogus Ne

• 2005 09 22
    • 1462

Žodžiu, kurokawa šiandieną ir naktį vėl ownins visą salę. Grigas vėl išdergs tualeto "orumą" ir t.t.
    P.S. nesėskit niekas viena eile už projektoriaus, ten anime klubų vietos ;D
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• mandarinas
      ⅓Vaisiaus⅔Deus-ex-machina

• 2007 05 27
      • 101

Man tos anime klubo vietos patiko Interliudas tūpas anime bet reakcija į papus tai ... audringa , nepasakyčiau kad čia vaikiškumas tiesiog žmones atėjo praleist gerai laiką ir jiems gerai sekėsi.

Comment

• Vovy
        Blood

• 2008 03 18
        • 29

Reik pasinaudot tuo kad turiu talenta!

Comment

• tamagochi
          Suši valgytojas

• 2005 10 19
          • 138

kadangi as tik siandien ketinu varyti, tai bilietu tikiuosi dar yra?

Comment

• Mouse[ON]
            me, myself and i

• 2005 06 21
            • 50

o kaip jum zmones silumos kiekis saleje? man kieme silciau buvo. pirmi du anime visiskai nepatiko, pirma dar kazkaip iskenciau, per antra norejau taksi kviestis, bet tikriausiai buvau prisales prie kedes.
            "Optimistas plyšauja, kad mes gyvename pačiame geriausiame pasaulyje, pesimistas nuogąstauja, kad būtent taip ir yra." - Rėjus Bredberis

Comment

• Dai-Katana
              Podcast or Death

• 2004 10 04
              • 686

Autorius Mouse[ON]
              o kaip jum zmones silumos kiekis saleje? man kieme silciau buvo. pirmi du anime visiskai nepatiko, pirma dar kazkaip iskenciau, per antra norejau taksi kviestis, bet tikriausiai buvau prisales prie kedes.
              Kažkaip vien su maike ir džemperiu buvau, bet nesušalau. Paryčiais tik kai išėjau tai kiek nemalonu buvo.

Interstela man kažkaip nesmagiai žiūrėjosi dėl nepatinkančios muzikos, tačiau visiems neįtiksi o aš esu labai reiklus, tačiau atvirai to nerodau.

Comment

• Eisas Kuperis
                Simintis Sun

• 2006 01 25
                • 355

Kagi, tuomet jei kiekvienam nors vienas anime itiko, reiškias renginys sėkmingas. Todėl mano nuomone, net ir atsižvelgiant į tai ko dažniausiai norima, nepabijoti pateikti skirtingų "patiekalų"

Comment

• ZuZiZ
                  omfgstfu
                  • 2008 03 13
                  • 10

Man tik 1 anime nepatiko, labai patenkintas Anime Nights

Comment

• baltas_tigras
                    wild minds

• 2007 03 19
                    • 107

tai kokie atsiliepimai is antrosios nakties? daugiau ar maziau zmoniu buvo? kokios nuotaikos, animai? =]
                    Neziuriu anime su LT subais.

Comment

• valdemaras

Na buvau Anime Day , tai kaip supratau buvo pakoreguota programa ir vietoj 3 anime parodyta 4 Šiaip viskas neblogai , tikrai geras renginys , tikėjausi kad rodys per visą ekraną ir garso sistema kino salės bus , bet ir be to buvo labai gerai Padėka organizatoriams

Comment

• Surreal
                        Green World

• 2006 10 31
                        • 76

Likau visai patenkinta renginiu, nors dalyvavau tik dieninėje dalyje Nei vieno iš rodytų anime nebuvau mačiusi, 5 Centimeters per Second - kažkas nuostabaus, xxHolic Movie (ar kaip ten) nepaliko didelio įspūdžio, apie trečią anime patyliu, o ketvirto ištvėrėm su drauge penkias minutes ir išėjom Bet šiaip sveikintina, kad buvo pateikti įvairūs žanrai, animacija skirtingiems skoniems. Tie, kas išvis nėra anksčiau žiūrėję anime galėjo puikiai su šituo dalyku susipažinti
                        Salėj buvo tikrai nešilta, o ir publika kažkaip, em, labai traškino visokias pakuotes, bet šiaip sėdėt buvo jauku

Comment

• valdemaras

aga tie traškėjimai labai nervino tik prasideda anime ir jau girdis trakšt trakš, bet kai visi suvalgo viską tai normaliai būna tada

Comment

• Unja
                            Naujokas

• 2008 04 14
                            • 12

na renginys tikrai buvo super galiu ir paploti ir pasaukti ir pastrakalioti is dziaugsmo, tik organizuotumo truko
                            atmosfera gera, filmai ir geri, tik kai kuriu siuzetai, buvo tokie keistoki ( turbut reikejo sau su plkyta per galva uzsivanot, arba apsirukyt ,arba filosofiskai nusiteikt( as cia apie "Inertlude").. gaila antroj anime nakty nebuvau( pramigau , prabudau tik apie 23val.)
                            ir vat kas dar man buvo labai keista ir nesuprantama, na gal per ta samyshi pirma vakara, nesupratau buvo ar nebuvo tie konkursai, na amv maciau, o like kiti du ? as ,kad prisiveziau savo piesiniu, bet taip ir nesupratau, kada cia juos rodyti?

Comment

• Bardakas
                              Žmogus Ne

• 2005 09 22
                              • 1462

Antrą naktį buvo likę konkursai ir prizai dalinami. Šiaip smagu, bet kai visą pirmą naktį ir dar dieną intensyviai ir audringai žiūri anime, tai į antroj naktinėj programoj pusę anime pramigau. Bet jėga vis vien, vienas mūsiškis nuownino mp4 grotuvą, gavom talonų arbatos išgert, kuprinę su energy drinku ir... emmm... einu miegot toliau.
                              Maybe on Earth, Maybe in the Future
                              sigpic
                              Kurokawa idėjinis lyderis
                              Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• tamagochi
                                Suši valgytojas

• 2005 10 19
                                • 138

buvau tik antroje naktyje ir sakyciau, kad renginukas pavykes Smagu buvo matyti tiek daug anime gerbeju vienoje vietoje - daugiau nei puse sales buvo uzpildyta iki pat pabaigos. Kedes patogios tokiam naktiniam maratonui, gavom shviezios kavos ir dar sushi pusryciams. Dekui organizatoriams.

Is tokiu nedideliu pastabeliu - konkursu vedantiesiems reikejo mikrofonu, nes gale nieko nesigirdejo.
                                Anime sarasas... "Toki o kakeru shoujo" buvo vienintelis vertas demesio man, bet visiems matyt neitiksi.
                                Repertuaras buvo pakeistas is anksto neperspejus, todel kai kurie galejo nusivilti isvyde "Afrosamurai" vietoj "Tokyo Marble Choclate". Siulyciau kita karta itraukti daugiau komedijiniu filmu, nes si karta dominavo fantastika.

Comment

Working...