Anime Nights 2008 naujienos ir pagr. diskusijos
Collapse
X
-
Kažkaip visi anime buvo parinkti neatsižvelgiant į skirtingus žiūrovų poreikius, ba jau toks brudas sukrautas, kad spėju ateisiu tik dėl to, kad vis dėl to nedaug anime renginių Lietuvoje...
O šiaip pakartotinas klausimas - tai nebus taip išeina taikoma nuolaida jei į visus renginius perki bilietą? Nes užsiregistravau į visas dalis eit ir tikėjausi bent 20% pigiau įeit.Comment
-
kas liecia 2 nakti:
karas 2 dalis, tai cia mano tokia pat nuomone kaip ir poste apie pirmaja nakti.
toki wo kakeru -vienintelis tikrai normalus ir labai rekomenduotinas animas paziureti, jei dar nemate.
bastard - nz, norejot old kazko, tai manau geresnis pasirinkimas koks ten pet shop of horrors.
vexille, na slidus dalykas, gerai kine atrodyt turetu, bet...na sorry ner kablio ji ziurint.
tokyo marble chocolate - ir transvestitas asilas jus tikrai nuteiks dar vienai slyksciai dienai....
o kur dingo tokie nuostabus animai kaip : afro samurai (tikrai vertas didziojo ekrano), ged senki, XXXholic movie, kikoushi enma ir dar keletas kitu...Paskutinis pakeitimas nuo baltas_tigras; 2008-03-31, 19:33.Neziuriu anime su LT subais.👍 1Comment
-
Cia butu ne i tema, bet norejau paklaust - cia visada tokius renginius tik kaune darot? nezadat kadanors kokiam vilniuj prasisukt Ech, nandemonai.....
Butu faine kine anime paziuret, bet trenktis net i kauna... Ir siaip kino teatru nemegstu. Bet vistiek respectas Krad'ui, kad tokius, jau labai rimtus, anime renginius pradejot organizuot.Comment
-
o kur dingo tokie nuostabus animai kaip : afro samurai (tikrai vertas didziojo ekrano), ged senki, XXXholic movie, kikoushi enma ir dar keletas kitu...Comment
-
Comment
-
Kad movie ir taip pirmiau už serijas išėjęs buvo. Kas dėl repertuaro..nu hmz aš per daug visko žiūriu, nėr nieko nematyto, bet taipogi ir nėr kažko ką norėčiau artimiausiu metu vėl peržiūrėt, nebent interstella, kuriai visad kaip ir pasirengęs ir seniai pametęs skaičių kartų kiek mačiau.Comment
-
anyway čia visos tos diskusijos apie anime tai yra nežinau kam... vieniems vienas anime patinka, kitas nea ir atvirkščiai. Visiems neįtiksi. Anime listas yra universalus ir žiūrimas (man irgi ne visi anime yra "sugoi", bet visokių reikia...).
Taigis...Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
man į tavo klausimą sunku atsakyti, nes yra pora kablių, kol kur kas nebuvo rastas bendras sprendimas. Mes dar tuo klausimu penktadienį padiskutuosim su pirmininku mūsų, kai plakatus atsiimsim iš leidėjų, o dabar pakentėk dar, nes aš nepatvirtintų faktų nieko sakyt negaliu.Paskutinis pakeitimas nuo Krad; 2008-04-05, 22:18.Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
nusprendėm, kad darom nuolaidą, tai jei einat į visas 3 dalis ir perkat bilietus iš anksto už viską reiks mokėti 17 Lt. Dar plius gausit 10 bonus taškų (kurie gali virsti prizais), Anime Nights atributikos ir gal dar kokią linksmą staigmeną
Šitą "reikalą" jau bus galima kažkur ~1 savaitei likus prieš renginį.Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.👍 1Comment
Comment