Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Taigi, biški daugiau info. Dar negalutinė, bet orientuojames kol kas į tai:
Darom išvyką/iškylą per naktį iš šeštadienio (14) į sekmadienį (15) prie Tapelių ežero. Vieta jau nusižiūrėta, vėliau fotkes įmesiu. Palapinėm pastatyt gan patogu, bei netoli visai smagus paplūdimys yr.
Renkames 14:10 antakalnio žiede 39 autiko stotelėj (autikas išvyksta 14:23). Prieš tai kas norės apsipirkt, gali susirinkt 13:30 prie Iki parduotuvės antakalnyje (pora stotelių iki žiedo - tverečiaus stotelė).
Emm, apie programos apgalvojimą čia maždaug smagiai patylėjom, bet ir tegu. Tačiau be savaime suprantamų dalykų kaip maudynės, smagus laužo kurimas pasisedėjimas ir pasišnekučiavimas, sumastysim porą-kitą žaidimų ir pan. Jei netingėsiu surengsiu jum ir Anime&AMV peržiūrą sutemus. Dėl muzikos irgi kažka pagalvosim...
ps: sekit info, gali būt nežymūs nukrypimai ar papildymai, plius veliau fotkes imesiu vietovės ^^'
pps: daug maž prognozuojam, kad bus 10-15 žmonių, bet kad vyks, tas tikrai - čia tiem kurie vis to klausia (o klausia maždaug visi ^^')
Parašykit, būtiniausius daiktus, kuriuos pasiimt reik.
Manau palapinės net neprireiks, jei tik viena naktį - nes nieks nemiegos... Bent jau man taip rodos... O jei ką, tai aš jos neturiu Gal kas priims? Kidding...
btw, reik ten kaip nors su muzika X] geriausia, toki dalyka i kuri galima idet cd kompakta ir grotu pm3 X]
Arba kad, kas parupintumėt kažką gerai ir ilgai grojančio ir turinčio radijo imtuvą. Turiu radijo transmitorių an ipodo, tai bele ką galėčiau leist taip. Taigi, jei kas galėtumėt kažką panašaus atgabent netylim
Bus parūpinti iešmai pasigaminimui valgio an laužo, taigi smagiai benrai pasivakarieniausim. Kamuolis irgi bus. Jus tik patys sau valgį pasirūpinat ir kas galit palapines ir miegasus imkit, jei manot, kad miegosit
įdomiai tu čia gabensi viešu transportu visus, su mašinom draudžiama?
o dar toks oras ir tokia vandens temp
Na privažiavimas mašinom egzistuoja. Kodėl gi ne. Tam ir pridėjau vietovės map'ą. Oras gal ir nepernelyg saulėtas, bet patenkinamas kaip ir vandens temperatura - vakar pats tikrinau, nors mano žodžiais šiuom klausimu galima ir abejuot ^^'
Comment