Bendraminčių pasisedėjimas
Collapse
X
-
-
Siuo metu mes ir galetume buti tie kiti zmones^^ Nes vasara klubas "ilsisi". Dauguma nariu vasara del vienokiu ar kitokiu priezasciu negali dalyvauti meetuose, tad vasara meetu nelabai yra. Tiesiog va susirasom, gal kas nori is klubo ten ar ten nueit, nueinam ir pasibunam^^Comment
-
Tai gal geriau jau pradėkim spręst, kur, kada susitinkam, kas ateis ir ar išvis susitinkam į tą pasisėdėjimą...
Aš tai šiaip už Vilnių, bet bepigu man čia kalbėt, nes esu vilnietė... Praktiškiau galvojant geriau tą pasisėdėjimą rengti Kaune, nes iki jo daugumai patogiau atvažiuot, negu į Vilnių.
Ir geriau kad būtų suplanuota ką veiktume, kad nebūtų nuvarai į kavinę ir nežinai ką kalbėt be anime, nes nieko nepažįsti...Comment
-
Mhm, šiaip gan abstrakčiai jus čia su tuom pasisedėjimu. Kiek žinau one.lt anime groupso mytas vyks po dviejų savaičių Vilniuj, tai galit tenai sudalyvaut. O šiaip nesuprantu aš tos kai kurių jūsų keistos pozicijos: susitikt su bendraminčiais, kurie ale nėra 'pamišę' Nu ok, išvadinot jus Kuro-Shiro nenormalių asmenų klubų ir pan, bet kas garantuoja, kad jus patys esat tokie normalūs kaip nieks kitas ir kad tame jūsų pasisedėjime būtent tokie susirinks. Sorry, bet žiūriu biški nesamonėm užsiiminėjat ir tik nusivažiuojat nuo esmės. O pradėt apskritai reikėjo nuo pakonkretizavimo kas ten per tą "pasisedėjimą" vyktų. Patirtis byloja, kad dideli nepažįstamų žmonių skaičiai sunkiai susibendrauja, jei nėra kažkokios programos ar susirinkimo tikslo...Comment
-
2Yamito or smthng: na as suprantu, kad zmonems su kompleksais is prigimties ir siaip visa gyvenima besislepusiems po sluota yra labai sunku i kita miesta uzsukti, ka cia jau kalbeti kai zmogus nemoka kalbeti ir uzejes i kluba negali pasakyti: "laba diena toks ir toks atejau cia" niekas gi nemus tik dziaugsis... a beje leisk pridurti tavo vaikiski sapaliojimai apie kauna jau net nebejuokingi nzn is kur tu pasaku prisiklausei ir kokia bobute pasakojo ar kur sapnavai, bet kaunas tikrai normalus miestas, taip pripazystu, kad jis turi savu trukumu, bet taipogi ir tavo vilnius ju turi neka maziau.
Beje pagalvokime anime puses dalimi kad ir kaip keista kol kas didzioji dalis renginiu susijusiu su anime vyko tavo taip vadinamam nemieste kaune, keista kodel ? ar todel, kad zmones, kaip tu manai visiems snukius dauzo ko pasekoje ivyko, ar del to, kad zmones cia kazka bando daryti, o netaip kaip tu shookauti ir reikalauti viska ant lekstutes ir paruosto sukramtymui?
Toliau kadangi issiliejom
IMHO nereikia 100 ir 1 tupo anime klubo tam paciam mieste, junkites i jau esancius, jei nepatinka, kas ten vyksta tiesiog imkites iniciatyvos ir darykite kazka, kad butu gerai jums ir kitiems jei taip manote. o ne eilini karta sedekite ir manykite, kad viskas pasidaro uz jus
susitikimai hmz daro tie klubai tuos susitikimus, tai vaiksiokite gi pagaliau, aisq savaitgalis mano manymu vilniaus klubui nera pati geriausia savaites dalis na kodel patys pagalvokite, darykite kaip kaune renkasi vidury savaites taip neatimdami svarbaus poilsio ir laisvalaikio laiko.Life is cheap, but Death cost money...Comment
-
nonstop> ash tikrai nesu zhmogus su kompleksais...ash moku kalbet...o tu pati ar pasakei 'laba diena bla bla bla ash tokia ir shiokia' manau tam buvo skirta gija 'SUSIPAZHINKIME'? ash kalbu ish savo patirties... nezhinociau tai nesakyciau.ir tu negalvoji kad cia kalbejai visai ne i tema.. ? man atrodo mes dbr bandom nusprest kokiam mieste susitykt,o ne apie mane ? kokia agresivi esi.... :PComment
-
nonstop> ash tikrai nesu zhmogus su kompleksais...ash moku kalbet...o tu pati ar pasakei 'laba diena bla bla bla ash tokia ir shiokia' manau tam buvo skirta gija 'SUSIPAZHINKIME'? ash kalbu ish savo patirties... nezhinociau tai nesakyciau.ir tu negalvoji kad cia kalbejai visai ne i tema.. ? man atrodo mes dbr bandom nusprest kokiam mieste susitykt,o ne apie mane ? kokia agresivi esi.... :P
NonStop bičas, dėl to ir agresyvi galComment
-
mjoa :/ Yamito regis likau nesuprastas ir dar neaisku kokiu padaru bandai mane paversti.. renkant miesta, pirma nereikia stumti ant kito... 2 reikia stengtis irodyti, kuom geriau butent silale ar kelme, ir ka mes is to gausime ten nuvyke, nevartojant tokiu terminu kaip nusikalstamumas, pabrade, lukiskiu tardymo izoliatorius ir kitu zymiu fraziu susijusiu su kitais miestais.
na paziurekime kai renginiai vyksa ar susitikimai niekas nesako darome vln nes kaune ir klp snukius dauzo arba as bijau ten pasirodyti..
o trecia placiau prasom pasiskaitineti, nes kaip matau esate is tu zmoniu tipo, kur skaito tik paskutines zinutes, nesvarbu kokioje temoje jos bebutu parasytos special 4u Yamito http://www.animezona.net/forum/showt...p?t=551&page=4 tai as padariau pries 2 metus
ketvirta, kodel mano nuomone geriausia daryti susitikima kaune, paziurekime paprastai is geografines padeties lietuvoje, lengviausia pasiekti miesta is daugumos lt vietu, tiesiog taip susikloste, kad kaunas stovi strategiskai patogioje vietoje... kainos tiesa sakant irgi, kaip lietuvoje yra vidutines tiek maisto tiek alkoholio atzvilgiu. Kur nueiti vietos pilna. Zmones draugiski, nepergyvenkite jei pasiprasote laiku paprastai suorganizuoja ir nakvyne pas kazka namuose. Atkeliauti i kauna irgi nesunku kiek girdejau siuo metu labai paplites metodas yra balsavimas kelyjeLife is cheap, but Death cost money...Comment
-
O argi forumas neskirtas viską aptarti? Tiems kuriem trūksta žinių, jas papylditi čia? Kodėl už ai reikia smerkti? Tiems kam sunku paaiškinti taipogi turi atsirasti kas papildytu Žmonės, aplink ir taip vieni niekšai, bent jau mes būkim draugiškisigpicComment
-
rašau ne į temą (:
Yay, ginčas, pagaliau ginčas nors ir nelabai karštas ir agresyvus (o gaila), bet vis įdomiau forume (aš čia apie Nonstop ir Yamito)
Tai davai nukrypkim nuo temos į kur kas įdomesnę diskusiją - Vilnius - Kaunas
Savo didelei nelaimei, šiuo metu dirbu vilniui... Kasdien grįžtu iš jo su skaudančia galva (nu čia greičiau todėl, kad vis neišsimiegu) ir tokiu jausmu tarsi būčiau grįžęs iš zologijos sodo. Egzotiška tauta tie vilniečiai... O kaunas. lankausi ten gana dažnai. ten gyvena nemažai mano giminaičių, todėl apsilankydavau (dabar jau nelabai ten važinėju) kaune neretai. Viskas ten normalu (nu bent mano laikais taip buvo). Visi žmonės kaip žmonės. O vilniui tai visi tik žiūri kokiais čia dar būdais išsinėrus iš kailio.. visokios tos jūsų rūšys (nu tipo nu kaip ten jie... nu visi tie emo, gotai ir pan.) tikrai priverčia pasijusti kaip kitoj planetoj. Geriausia gyventi mano mieste/kaime, čia viskas ramu, gražu, auga medžiai, žydi gėlės, tyvuliuoja ežerai, ganosi stirnaitės, vakarais ežiukai ropoja po sodybas... O tam jūsų suš*ktam vilniui kas? Ogi KAMŠČIAI, NEĮŽENGIAMOS SPŪSTYS, NESUREGULIUOTI ŠVIESAFORAI, IR DAAAUG SUŠ*KTO TRANSPORTO (jau nekalbu apie neigiamą bioenergetiką)... Vien kelionė pirmyn ir atgal man atseina ~3val. mano brangaus laiko...
Š*das tas vilnius!!
nu vo išsiliejau... Vilniečiai, neįsižeiskit, aš tik neseniai iš darbo gryžau, tai dar piktas esuComment
-
Aš gyvenau 18 metų Mažeikiuose, nu ką, kaimas beveik Pamatęs Vilnių paliko tik įspūdžius, visada galvojau didelis miestas tai cool...
Apsigyvenes čia Londone, tegaliu pasakyti tą patį ką ir niekshas apie Vilnių Tačia ne visada... Dideli miestai turi ir savo privalumų :PsigpicComment
Comment