Siūlau padaryti bendraminčių pasisedėjimą. Pvz.: kauniečiai savo, vilniečiai gal į kokias 3 komandas... Ir į kokią kavinę susėst pasitart "gyvai" . Prašau nekritikuoti ačiū už nuomones...
Bendraminčių pasisedėjimas
Collapse
X
-
Autorius StrazdaniukeSiūlau padaryti bendraminčių pasisedėjimą. Pvz.: kauniečiai savo, vilniečiai gal į kokias 3 komandas... Ir į kokią kavinę susėst pasitart "gyvai" . Prašau nekritikuoti ačiū už nuomones...
Žinai, aš nieko prieš su tais pasisėdėjimais, dažniausiai ir dalyvauju, bet dabar ne tie undergroundiniai animistų laikai. Mes buriamės, bendraujam tose vadinamose "grupelėse". Kai kurie rengiam specialius anime skirtus renginius (žinoma pogrindinius, tad ne visi ir sužino). Bet esmė, kad visgi toks naivus optimizmas mane žavi. Ok, rengiam susitikimą, tikiuos organizuosit kolega
P.S. aš už Kauną - Lietuvos širdįComment
-
-
labai jau svarbus matyt esi, kad čia taip iškart tave "šmaukš-šmaukš" kažkas padaryt nori...
Šiaip man ten tie visi pasisedėjimai tokie tarp "animacinių" nelabai... jaučiuos kaip tarp ateivių pakliuvęs... O jei dar yra tarp tų ateivių, kokių aukštom materijom kalbančių tai geriau išvis neit... sveikatos sutaupty galimaGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Comment
-
-
Aga, buvau praeitą mėnesį Kaune, kaip tik su Metallicos maike pasislėpiau už kiosko parūkyti... Vis eina taip žiūri kai kraujo ištroškę O šiaip jai iš tiesų norėtusi galima bet kur dasigauti, tik vat pats nebe Lietuvoj Darom susitikmą pas mane, kviečiu i svečius
Kol mokiausi mokykloj, apie anime su kuo nors pakalbėti būdavo kažkas įpatingo... Labai mažai tų žiūrinčių ir ka nors žinančių atsirasdavo, o visi kiti, "mirtingieji", tik juokdavosi iš tų kas žavisi anime...sigpicComment
-
-
Mačiau, bet kai apsigyvenau ta reklama kažkodėl nukabino.
O šiaip jei nėra sutarimo kur, tai tuomet lieka elektrėnai, bus po lygiai tada.Comment
Comment