Tikriausiai japoniškos muzikos kaip Rice ir t.t. gerbėjų Lietuvoje yra nebūtinai ir anime mėgstančių. Kadangi dalyvauju daugiausiai tik keliuose forumuose, kurių pagrindinė tematika susijusi su anime, tai kolkas net nesusimasčiau apie tai... Bet teoriškai anime gerbėjų dalis šiame planiniame koncerte gali būti netgi lygi arba net mažesnė, nei anime nežiūrinčių. Labai įdomu būtų apsilankyti tokiam koncerte ir pamatyti, kiek gerbėjų susirinks. Čia išvis būtų kažkas naujo Lietuvos muzikos scenoje. Jaučiu žmonės vien dėl smalsumo eitų, kurie negirdėjo tokios muzikos. Aišku, jeigu tik reklamos bus pakankamai.
Gram Maria ir Rice koncertas (apklausa)
Collapse
X
-
-
Na jei milžiniškų kainų nebūtų tai manau apsilankyčiau tokiam koncerte, nė vienos šių grupių nežinau, tik kažkokią demo dainą tų Rice Bros paklausiau, tai nesudarė didelio įspūdžio, tik šiaip for fun nuvaryčiau, Gothika ir nepatiko, bet variau, so... aš užComment
-
hmmm... na vat gavau paklausyt...
Hmmm...gram maria... siaip man "chaos" patiko, manau live jei visai neblogai turetu skambeti...
Rice... dabar klausau... kai isgirdau vokala pirma karta.... pirma mintis toptelejus... oji-sama dainuoja...o "tsuji" visai neblogai klausosi... reikia tik prie tokio vokalo priprast
Na aš apsilankysiu tikrai jei atvyksComment
-
-
-
Comment