FREE! arba フリー!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
    • 1178

Autorius Aeval
    Kai pasižiūriu tokius anime, susimąstau, kodėl kūrėjai galvoja, kad man turėtų užtekt gražių nusirenginėjančių bernų? Turiu juos nuvilt. Užmigau, žiūrėdama pirmą seriją. O dėl bernelių-dobilėlių, na... internete galiu gražesnių susirast. Plikų ir nelabai. Ir nereikės valios ugdymo pratybų. Geriau Kimi to Boku žiūrėt. Apie bernus su smagia istorija.
    Na , manau, kūrėjai neprašovė; pardavimai tikrai aukšti, o ir tame pačiame mal'e ar kituose forumuose dominuoja ne episodo aptarimo temos, o tokios temos kaip "kuris vaikinas karčiausias" ir pnš. Kažkaip baimingai žiūriu į ateitį, kad nepereitų prie man service daugiau kūrinių, nes vyrai liksim prie prakiurusios geldos

Autorius Miesto_Druidas
    Tai kokia gi reakcija bus, kai anonsuos antrą sezoną?
    Reaguosiu taip, kaip į iškilusias problemas reaguoja/sprendžia NHK personažai - susirasiu aukščiausią uolą

Na ir lauksim anime aprašymo iš merginų pusės

Comment

• Miesto_Druidas
      the journeyman

• 2010 08 17
      • 1515

Autorius nemesis
      Na , manau, kūrėjai neprašovė; pardavimai tikrai aukšti, o ir tame pačiame mal'e ar kituose forumuose dominuoja ne episodo aptarimo temos, o tokios temos kaip "kuris vaikinas karčiausias" ir pnš. Kažkaip baimingai žiūriu į ateitį, kad nepereitų prie man service daugiau kūrinių, nes vyrai liksim prie prakiurusios geldos
      Ai nu nebūkim tokie egoistai . Skaityk pirmas toks anime orientuotas į merginų publiką sulaukęs tokio ažiotažo, nes visi kiti reverse harem'ai/bishounenų perkrauti serialai nė dalies tokio populiarumo nesulaukdavo (nors tik vieną tokių galiu kol kas pavadinti visai vertu dėmesio). Tegui pasidžiaugia ir merginos, tos kurios tuo džiaugiasi. Dabartinė tendencija yra mokyklinukių ir mums skirto fanserviso perkrauti anime, bet ar mums nuo to tikrai geriau? O čia išeina koks Free ir visi raunasi plaukus nuo galvos visomis prasmėmis. O visgi šiaip sau serialas, nei labai blogas, nei geras. Veikėjai buki, sporto nulis, animacija kokybiška, keletas azartiškų akimirkų ir dvigubai tiek nuobodaus stuff'o ir viskas. Žiūrėti žiūrisi, bet Kyoani laikas daryti kažką kitką nei nuobodus slice of life.... ir tą jie greičiausiai padarys su Kyoukai no Kanata.

Comment

• Aeval
        Rašytojas

• 2009 01 12
        • 256

Autorius nemesis
        Man prašovė Ir, aišku, kad pardavimai aukšti. Pvz. ar toks, kaip K-ON nenusisekė? Jis toks pat, tik vaikinam Dabar užtenka gražaus piešimo ir dailių veidukų Ir viskas - žiūrovų širdys ir piniginės pavergtos.

Comment

Working...