Shingeki no Kyojin (ongoing)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Squalleh
    .MØNSOON.

• 2009 01 12
    • 1892

Pasibaigė pirmas sezonas. Pasibaigė teisingai. Jeigu tesis ir taip toliau - Shingeki no Kyojin gali tapti vienu kokybiškiausių, protingų ir įspudingų anime serijalų kuriuos aš esu matęs.

Comment

• Orfėjas
      Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
      • 151

Autorius Squall
      Pasibaigė pirmas sezonas. Pasibaigė teisingai.
      Negalėčiau pritarti, Titano veido atskleidimas Sienoje buvo visiškai sušiktas (atleiskit už keiksmą), pakeistos dar kelios smulkmenos, bet jos taip akių nerėžia, kaip ši.

Comment

• nemesis
        Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
        • 1178

Realiai pagalvojus, kitokios pabaigos ir nebuvo galima tikėtis, autoriams reikėjo kažką padaryti, kad gautusi bent jau kažkokia užsklanda. Šiaip sutinku, manga šioje vietoje buvo geresnė, bet mangos autorius žinojo, kad kitą mėnesį išspausdins naują skyrių, o anime turėjo baigtis. O žiūrint į ateitį buvo pakeistos aplinkybės, bet ne faktai, tad tai neturėtų smarkiai įtakoti tęsinio( jeigu jis bus).

Comment

• Squalleh
          .MØNSOON.

• 2009 01 12
          • 1892

Nu kodėl? Pagalvok, ką jie turėtų rodyti, jeigu tai būtų atskleista kaip mangoje - vidury serijos? Ir kaip išvis turėjo tada užbaigt?

Comment

• Aurimasak
            Rimtas forumo narys

• 2009 12 14
            • 168

Na, sklido gandai, jog paskutinis SnK epizodas truks visą valandą ir veiksmą baigs 35 mangos chapteriu, o ne 33, kaip dabar.
            Spoileris:
            Mano nuomone pasibaigus 35 mangos chapteriu, būtų paliktas labai geras cliffhangeris, o ir Season 2 prasidėtų labai įdomioje vietoje.
            Taigi, kaip ir kiti minėjo - pasibaigė taip, kaip ir turėtų pasibaigti. Jie paliko klausimą, paliko medžiagos "to think about". Nors mane bežiūrint tai šiek tiek išmušė iš vėžių, kadangi tikėjausi ne to, bet net jei aplinkybės kažkiek pasikeitė, istorija nuo to nepasikeis.

Comment

Working...