Shingeki no Kyojin (ongoing)
Collapse
X
-
👍 1Comment
-
Nieko tokio siaubingo, bet priklauso nuo žmogaus. Seniau, kai knygos buvo vienintelė mano laisvalaikio pramoga, norimų tęsinių tekdavo laukti metais, tad kažkaip pripratau.Comment
-
Skaitykit kas volume'ą, susivalgys daugiau, o po to ataušimui nuo emocijų laiko bus pakankamai iki kito vol'o. Nors sunku susivaldyt kai prieš akis boluoja naujas chapter'is, jo? Gaila man tokios pertraukos irgi nepatinka, nors SnK neskaitau ir neskaitysiu, bet ir su kitom mangom panaši patirtis, ypač kai vertėjai dirba lėčiau, su SnK, jaučiu, vertimo laukt ilgai netenka.Comment
-
Man tai ta katė patiko, ji panašiai tiek pat dėjus kiek mano Siamo katinas. Greta jo turbūt galėtų belekas nutikti o jis toliau sau sėdėtų užsimerkęs.
Tai ką, nusimato originalus endingas? Ir dar pakankamai neaiškus toks. I mean, liko vienas epizodas viskam logiškai užraukti o dar nežinom nei kas tam Ereno namų rūsy buvo, nei iš kur titanai atsirado, nieko praktiškai (mangą skaitantieji nesiskaito ofc).Comment
-
Šiaip labiausiai norėčiau antro sezono, nes kiek skaičiau tai manga turi užtektinai įdomios medžiagos antram sezonui, plius tai leistų užbaigti istoriją ne staigiai ir padrikai o logiškai ir išsamiai. Bet dabar kiek žinau numatoma 25 epizodai + OVA, tai skamba kaip filerinio endingo nuosprendis alright...
Mano patirtis su fileriniais endingais irgi nemaloni, "Soul Eater" tarkime buvo tokios geros serijos bet filerinis endingas taip viską sugadino - po viso žiūrėjimo, visų nuotykių ir viso įdomaus siužeto buvo tiesiog antausis reiklesniam žiūrovui.Comment
-
Greičiausiai ir paskutinėj serijoj gale bus koks "to be continued" ar panašus užrašas, o gal net toks tiesmukas antro sezono produkcijos starto paskelbimas, koks tarkim buvo Fate/ kaleid Liner pabaigoje.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-09-23, 09:23.Comment
Comment