Shingeki no Kyojin (ongoing)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Orfėjas
    Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
    • 151

Autorius heawenangel
    Aš turėjau tokią nuojautą kad po praeitos serijos arkos užbaigimo pradės dėlioti pamatus naujai arkai ir tikėjausi nuobodesnės arba ramesnės serijos. Bet kai davė tai davė
    Dabar bus dar viena nelemtai ilga savaitė , ačiū kūrėjams kad prailgina mano gyvenimą
    Tu palauk dar 2 savaites, ir pasibaigus animei, kito sezono laukimas, sprendžiant pagal tavo reakciją į šį epizodą, bus katorga.

Comment

• heawenangel
      Rimtas forumo narys

• 2012 04 16
      • 169

Autorius Orfėjas
      Tu palauk dar 2 savaites, ir pasibaigus animei, kito sezono laukimas, sprendžiant pagal tavo reakciją į šį epizodą, bus katorga.
      Man dar tik bus, kažkam tai jau yra.

Comment

• Orfėjas
        Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
        • 151

Autorius heawenangel
        Man dar tik bus, kažkam tai jau yra.
        point taken...

Comment

• Hikari_
          Mental

• 2008 02 27
          • 981

Tai čia dar nieko tokio laukti savaitę. O ką daryt, kai išsispoilini mangą ir naujas chapteris tik po mėnesio : /

Comment

• Orfėjas
            Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
            • 151

Autorius Hikari_
            Tai čia dar nieko tokio laukti savaitę. O ką daryt, kai išsispoilini mangą ir naujas chapteris tik po mėnesio : /
            Nieko tokio siaubingo, bet priklauso nuo žmogaus. Seniau, kai knygos buvo vienintelė mano laisvalaikio pramoga, norimų tęsinių tekdavo laukti metais, tad kažkaip pripratau.

Comment

• Hikari_
              Mental

• 2008 02 27
              • 981

Man blogai dėl to, kad aš tiesiog pamirštu kas buvom praeitam chaptery

Comment

• Orfėjas
                Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
                • 151

Autorius Hikari_
                Man blogai dėl to, kad aš tiesiog pamirštu kas buvom praeitam chaptery
                Tačiau kaip nuostabu, kad visad gali pakartot

Comment

• Hikari_
                  Mental

• 2008 02 27
                  • 981

Vis tiek nebėra to jausmo, kai viską iš karto nolifindamas suskaitai

Comment

• Miesto_Druidas
                    the journeyman

• 2010 08 17
                    • 1515

Skaitykit kas volume'ą, susivalgys daugiau, o po to ataušimui nuo emocijų laiko bus pakankamai iki kito vol'o. Nors sunku susivaldyt kai prieš akis boluoja naujas chapter'is, jo? Gaila man tokios pertraukos irgi nepatinka, nors SnK neskaitau ir neskaitysiu, bet ir su kitom mangom panaši patirtis, ypač kai vertėjai dirba lėčiau, su SnK, jaučiu, vertimo laukt ilgai netenka.

Comment

• Orfėjas
                      Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
                      • 151

Autorius Miesto_Druidas
                      su SnK, jaučiu, vertimo laukt ilgai netenka.
                      mėnesį

Comment

• nemesis
                        Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
                        • 1178

Veiksmo gerbėjai šiame episode turėjo kuom pasigrožėt. Bet ar random kadras su kate buvo reikalingas?

Comment

• Futari
                          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                          • 1094

Man tai ta katė patiko, ji panašiai tiek pat dėjus kiek mano Siamo katinas. Greta jo turbūt galėtų belekas nutikti o jis toliau sau sėdėtų užsimerkęs.
                          Tai ką, nusimato originalus endingas? Ir dar pakankamai neaiškus toks. I mean, liko vienas epizodas viskam logiškai užraukti o dar nežinom nei kas tam Ereno namų rūsy buvo, nei iš kur titanai atsirado, nieko praktiškai (mangą skaitantieji nesiskaito ofc).

Comment

• nemesis
                            Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
                            • 1178

O tu norėtum filerinės pabaigos? Ar labiau galimybės pabaigt taip, kaip priklauso (2 sezonas(?), manga)? Nes iš mano patirties, tokios "dibtinės" pabaigos labiau sugadina viską ką prieš tai kūrė nei užbaigia padoriai istoriją.

Comment

• Futari
                              AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                              • 1094

Šiaip labiausiai norėčiau antro sezono, nes kiek skaičiau tai manga turi užtektinai įdomios medžiagos antram sezonui, plius tai leistų užbaigti istoriją ne staigiai ir padrikai o logiškai ir išsamiai. Bet dabar kiek žinau numatoma 25 epizodai + OVA, tai skamba kaip filerinio endingo nuosprendis alright...

Mano patirtis su fileriniais endingais irgi nemaloni, "Soul Eater" tarkime buvo tokios geros serijos bet filerinis endingas taip viską sugadino - po viso žiūrėjimo, visų nuotykių ir viso įdomaus siužeto buvo tiesiog antausis reiklesniam žiūrovui.

Comment

• Miesto_Druidas
                                the journeyman

• 2010 08 17
                                • 1515

Autorius Futari
                                Bet dabar kiek žinau numatoma 25 epizodai + OVA, tai skamba kaip filerinio endingo nuosprendis alright...
                                Logiškiausia manyti, kad kūrėjai kurių anime kurtas pagal bestseller'inę mangą pats puikiai parsiduoda, tikrai sugebės išmelžti viską iki paskutinio lašo iš frančizės. OVA tai tik marketingo triukas, side story http://myanimelist.net/anime/18397/S..._no_Kyojin_OVA. 99,99 procento kad antras sezonas bus (ar gal kitokios formos tęsinys: OVA'ų, filmų serijų pavidalu ar kaip jau kūrėjams patogiau), tik greičiausiai negreitai, bet bus.
                                Autorius nemesis
                                O tu norėtum filerinės pabaigos? Ar labiau galimybės pabaigt taip, kaip priklauso (2 sezonas(?), manga)? Nes iš mano patirties, tokios "dibtinės" pabaigos labiau sugadina viską ką prieš tai kūrė nei užbaigia padoriai istoriją.
                                Nežinau kodėl bet visąlaik žiūrint SnK man mintyse dėl vienokių ar kitokių priežasčių iškildavo Claymore anime ir kaip nekeista visi žinom kaip jis baigėsi dar ir dabar besitęsiant mangai. Jau tikrai nesinori gauti kažkokio užraukto cliffhanger'io iš SnK, kuris dar ir prieštarautų mangai. Pats neskaičiau, bet ar ne taip atsitiko su Magi? Lyg ir girdėjau, kad kūrėjai labai daug ką pakeitė nuo mangos seriale, ir vat po to ėmė ir anonsavo antrą sezoną... Tačiau viską dabar dikttuoja pardavimai. Jei jie geri, anime turėtų gauti tęsinį anksčiau ar vėliau, ypač kai jis toks populiarus.

Greičiausiai ir paskutinėj serijoj gale bus koks "to be continued" ar panašus užrašas, o gal net toks tiesmukas antro sezono produkcijos starto paskelbimas, koks tarkim buvo Fate/ kaleid Liner pabaigoje.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-09-23, 09:23.

Comment

Working...