Shingeki no Kyojin (ongoing)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
    • 1178

Kovos scenos 100% iš mangos, nieko nėra pridėta ar išimta. O kitkas, kaip minėjo Druidas, jau režisieriaus pasirinkimas, ką kiek ištemt, ką prasukt, visgi episodas turi trukti standartinį laiko tarpą, o ir baigtis cliffhanger'iu. Kaip mangos skaitovas neturiu jokių priekaištų režisūrai.

Comment

• Squalleh
      .MØNSOON.

• 2009 01 12
      • 1892

Kovos scenos 100% iš mangos, nieko nėra pridėta ar išimta. O kitkas, kaip minėjo Druidas, jau režisieriaus pasirinkimas, ką kiek ištemt, ką prasukt, visgi episodas turi trukti standartinį laiko tarpą, o ir baigtis cliffhanger'iu. Kaip mangos skaitovas neturiu jokių priekaištų režisūrai.
      Pilnai sutinku - viskas eina absoliučiai pagal manga ir kai kuriuose atvejuose dar ir gerai papildo bendrą content'ą visokiom idomiom detalem, kas tiesiog negali nedžiuginti.

Comment

• nemesis

• 2010 11 08
        • 1178

Pusė serijos filleris, bet vaizdo per daug negadino, o ir neskaitęs mangos vargu ar suprasi. Episodas parodė, kokio skirtingumo pajėgumo yra Mikasa ir Levy, aplamai, visa serija praktiškai skirta Levy, kaip veikėjo vystymui. Patiko mažosios Mikasos ir Eren pararelės, kuri parodė, kad niekas per tuos 5 metus nepasikeitė. Vienas labiausiai varančių į depresiją episodų so far.

Comment

• Miesto_Druidas
          the journeyman

• 2010 08 17
          • 1515

Kaip ir galimą įspėti net neskaitant, kad filler'is. Šiaip neblogas epizodas, svorio turi. Galbūt po praeito epizodo lūkesčių neišlaikė, vis norėjosi kažkokio tenkinančio rezultato, nei vien Eren'o atgavimo. Dar tokia tikrai žiauri vieta, kai mėtė lavonus, kad pabėgti nuo titano, bet efektas buvo stiprus, bent man. Tai ką trys epizodai liko, įdomu kągi paruoš, kad tinkamai ir tenkinančiai užbaigtų sezoną.

Comment

• Orfėjas
            Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
            • 151

Autorius Miesto_Druidas
            Kaip ir galimą įspėti net neskaitant, kad filler'is. Šiaip neblogas epizodas, svorio turi. Galbūt po praeito epizodo lūkesčių neišlaikė, vis norėjosi kažkokio tenkinančio rezultato, nei vien Eren'o atgavimo. Dar tokia tikrai žiauri vieta, kai mėtė lavonus, kad pabėgti nuo titano, bet efektas buvo stiprus, bent man. Tai ką trys epizodai liko, įdomu ką gi paruoš, kad tinkamai ir tenkinančiai užbaigtų sezoną.
            Paruoš tokią klišę, po kurios dėtis neturėsi kur iš smalsumo kas bus toliau. O šiaip tikrai gerai sudėtas epizodas, puikiai papildo apie žmonių savijautą kovoje. Kariniuose filmuose neretai pamatysit kaip nepaprastai svarbu saviems išgelbėti kokį nors žuvusių atminimą, o čia dar ir būtinybė tramdyti savo įsiutį ir širdgėlą matant žūstančius draugus dėl tavo padarytų klaidų ar sprendimų. Ervino pasiryžimas nepalenkiamas, jis viską pakelia, nes jau nusprendė, kad tai daryti būtina, tačiau vis tik sunkoka. Mane labiau domina Levis. Jis jau įprato matyti mirštančius savus, bet ta akimirka, kai Petros tėvas priėjo ir pasakė, kad, iš esmės, pritartų jų abiejų santuokai ateityje, perrėžė jam širdį labiau nei aštriausias kalavijas. Juk tai jis pasirinko ją savo būriui, davė įsakymus ir... pasiuntė ją į mirtį. Žiūrėdamas seriją vis galvojau kokius žodžius parinkti vertimui, bus pati geriausia ir labiausiai patinkanti nuo pat antrojo epizodo.

Comment

• Squalleh
              .MØNSOON.

• 2009 01 12
              • 1892

Žmonės, kur jūs filler'į matot? Visas epizodas buvo skirtas gi Levi ir jo charakterio vystimui.

Comment

• Orfėjas
                Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
                • 151

Autorius Squall
                Žmonės, kur jūs filler'į matot? Visas epizodas buvo skirtas gi Levi ir jo charakterio vystimui.
                Plačiau žiūrėk į apibrėžimą "fileris". Tai ne vien su siužetu nesusijusi serija, skirta užtempti laiką, o papildomas intarpas į istoriją, praplečiantis šios bruožus, detales ar veikėjų charakterį.

Comment

• heawenangel
                  Rimtas forumo narys

• 2012 04 16
                  • 169

Autorius Orfėjas
                  Paruoš tokią klišę, po kurios dėtis neturėsi kur iš smalsumo kas bus toliau. O šiaip tikrai gerai sudėtas epizodas, puikiai papildo apie žmonių savijautą kovoje. Kariniuose filmuose neretai pamatysit kaip nepaprastai svarbu saviems išgelbėti kokį nors žuvusių atminimą, o čia dar ir būtinybė tramdyti savo įsiutį ir širdgėlą matant žūstančius draugus dėl tavo padarytų klaidų ar sprendimų. Ervino pasiryžimas nepalenkiamas, jis viską pakelia, nes jau nusprendė, kad tai daryti būtina, tačiau vis tik sunkoka. Mane labiau domina Levis. Jis jau įprato matyti mirštančius savus, bet ta akimirka, kai Petros tėvas priėjo ir pasakė, kad, iš esmės, pritartų jų abiejų santuokai ateityje, perrėžė jam širdį labiau nei aštriausias kalavijas. Juk tai jis pasirinko ją savo būriui, davė įsakymus ir... pasiuntė ją į mirtį. Žiūrėdamas seriją vis galvojau kokius žodžius parinkti vertimui, bus pati geriausia ir labiausiai patinkanti nuo pat antrojo epizodo.
                  Spoileris:
                  Ta vieto su Petros tėvu ir man perrėžė širdį. Man asmeniškai tai buvo sunkiausiai žiūrima vieta dėl emocijų (susigruzinimo tiksliau) ir žiaurumo.
                  Serija visumoje labai nebloga, bet man nepatiko Levi'o kovos scena su titane, nes atrodė ne taip tikroviškai kaip kitos kovos scenos, dėl to kad ten labai jau ...um... na gal supranta kas nors ką turiu galvoje

Comment

• Orfėjas
                    Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
                    • 151

Autorius heawenangel
                    Spoileris:
                    Ta vieto su Petros tėvu ir man perrėžė širdį. Man asmeniškai tai buvo sunkiausiai žiūrima vieta dėl emocijų (susigruzinimo tiksliau) ir žiaurumo.
                    Serija visumoje labai nebloga, bet man nepatiko Levi'o kovos scena su titane, nes atrodė ne taip tikroviškai kaip kitos kovos scenos, dėl to kad ten labai jau ...um... na gal supranta kas nors ką turiu galvoje
                    Spoileris:
                    Dėl neįtikėtino greičio ir nežmoniškos reakcijos, tiesa? Levis ten parodytas kaip kažkoks padaras, kurio nevaržo fizikos ir logikos dėsniai. Pavaizdavimas tikrai labai perdėtas, bet atitiko tai, kas buvo mangoje, čia su tavim sutiksiu, tai kiek sužlugdė rimtesnio sąryšio ieškančius žmones. Ir aš tikiuos, kad vėliau pamatysim daugiau "žmogiškumo" iš jo pusės.

Comment

• Miesto_Druidas
                      the journeyman

• 2010 08 17
                      • 1515

Autorius heawenangel
                      Spoileris:
                      Spoileris:
                      Ta prasme jei jau Eren gali virsti milžinišku titanu, tai jau kodėl Levi negali pasižymėti didele jėga ir greičiu? Ok man ir atrodė kažkiek perdėtai, bet kai anime iškrėtė pokštą su "tam tikrų titanų prigimtim" tai jau niekas manęs labai ir nebestebina šitam anime. Fantastika, shounen'as, taip kad toks jau tas SnK ir tai myliom tikroviškesnis už bet kokį kitą shounen'ą. Visgi Levi toks pat pažeidžiamas kaip kiti, ir toj kovoj tas matėsi, kad nėra koks nemirtingas.

Comment

• Orfėjas
                        Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
                        • 151

Autorius Miesto_Druidas
                        Spoileris:
                        Ta prasme jei jau Eren gali virsti milžinišku titanu, tai jau kodėl Levi negali pasižymėti didele jėga ir greičiu? Ok man ir atrodė kažkiek perdėtai, bet kai anime iškrėtė pokštą su "tam tikrų titanų prigimtim" tai jau niekas manęs labai ir nebestebina šitam anime. Fantastika, shounen'as, taip kad toks jau tas SnK ir tai myliom tikroviškesnis už bet kokį kitą shounen'ą. Visgi Levi toks pat pažeidžiamas kaip kiti, ir toj kovoj tas matėsi, kad nėra koks nemirtingas.
                        Spoileris:
                        Bet vis tik yra prasmės angelo žodžiuose, juk Levis tik žmogus, Mikasos judesiai bent jau atrodo kaip akrobatikos virtuoziškumo viršūnė, o čia tai tiesiog viršgarsinį greitį turintis gyvas pjūklas. Kažkiek nuvilia "žmogiškų" kovos būdų ištroškusius žiūrovus, kaip šiuo atveju, bet nesakau, kad yra mažiau efektinga, be to, nors nieko dar nėra konkretaus ir mangoj pasakyta, bet Titanų kilmė bus tikrai labai moksliškai paaiškinta, galiu duot galvą nukirst.
                        Paskutinis pakeitimas nuo Orfėjas; 2013-09-09, 12:52.

Comment

• bergzdas
                          Naujokas
                          • 2013 04 25
                          • 29

Minuojat forumą? awesome epizodas, kaip sakė, daug širdgėlos. Gera atsvara pradžiai serijos, kai Levis taškėsi suktukais. Išpradžių privertė išsižiot, o po to susigūžt

Comment

• nemesis

• 2010 11 08
                            • 1178

Pagaliau atskleista Female Titan tapatybė, sveikinimai tiems, kuriems pavyko neišsispoilinti iki šios serijos O ir pats anime davė labai daug hintų viso serialo metu.

Comment

• Miesto_Druidas
                              the journeyman

• 2010 08 17
                              • 1515

Vat pavyko , ir kaip gerai, nors tikriausiai didesnis impact'as būtų žiūrint neongoing bet iškart. Bet nesvarbu. Tikiuos, kad kaltininkė turės gerą pasiteisinimą viskam, ką ji iki šiol padarė. O šiaip, geras epizodas. 2 liko.

Comment

• heawenangel
                                Rimtas forumo narys

• 2012 04 16
                                • 169

Aš turėjau tokią nuojautą kad po praeitos serijos arkos užbaigimo pradės dėlioti pamatus naujai arkai ir tikėjausi nuobodesnės arba ramesnės serijos. Bet kai davė tai davė
                                Dabar bus dar viena nelemtai ilga savaitė , ačiū kūrėjams kad prailgina mano gyvenimą

Comment

Working...