Mano manymu, kaip ir daugelyje anime kur daug veiksmo, viską gadina, kaip čia pasakius(?), per daug teksto. Turiu omeny kažkas panašaus į Naruto, na kaip jis taps hokage ir pnš. O gal čia tik man vienai tai trukdo? O.o Nes mane tai tikrai klaikiai erzina. Nors gal būt viską atperka tikrai geras piešimas ir palikta intriga, kas bus toliau
Shingeki no Kyojin (ongoing)
Collapse
X
-
Nenoriu spoilint, bet tik nepradėkit tikėtis per daug, tai pirmas autoriaus darbas, pabrėžiu, PIRMAS. Nederėtų vien dėl nepaprasto piešimo ir geros istorijos sumesti domėn viską, ko tikitės ir viliatės, gali tekti skaudžiai nusvilti nagus, o kol kas tegaliu pažadėt, kad viskas bus paaiškinta logiškai ir laukia tikrai intriguojančių scenų, tad tik turėkite kantrybės
Kaip tik atrodė kad čia serialas to išvengė bent šiam epizode, viską įvilkęs į nuolatinį judėjimą, ko nelabai ir teko matyti. Tad ir visas aiškinimas atrodė kažkaip "dinamiškiau". Daug geriau nei kokios moralės pamokos prieš kitų shounen'ų kovas.Comment
-
Comment
-
Kokią gerą nuotaiką sukūrė paskutinė serija! Pusė serijos buvo gryna neviltis, tada kankinantis flashbackas ir galų gale mini atomazga. Ir dar viena kankinanti savaitė priešaky Nežinau kaip jum, man žiauriai geras epizodas pasirodė. Kaip akimirka prabėgoComment
-
Aš, kaip kvailė, viską susispoilinau per mangą, taigi galiu pasakyti, kad geriausią dar prieš akį. (jeigu pasivys mangą)Comment
-
Siūlau nesitikėt antro sezono taip greitai. Manau jei bus tai neanksčiau nei po metų, ypač kai nemesis sakė jog dar nėra pakankamai turinio pilnam sezonui. Plius ir kūrimas tokio serialo trukti turi tikrai ilgai, reikia darbo įdėti daug, tad palūkėti teks, plius Wit Studio juk turi filmo Hal išleidimą kažkada šiais metais, tad darbo jiems greičiausiai netrūksta. Jei SAO gaus antrą sezoną (o jį tikrai gaus), gaus ir SnK anksčiau ar vėliau. Galų gale galima tęsinį pateikti ir kitais pavidalais nei TV serialas, kaip pavyzdžiui filmų serija. Na bet jei pabaigos mangoje dar nematyti, tada sezoną turėtumėm gauti kadanors tikrai, o gerų dalykų palaukti verta.Comment
-
Siūlau nesitikėt antro sezono taip greitai. Manau jei bus tai neanksčiau nei po metų, ypač kai nemesis sakė jog dar nėra pakankamai turinio pilnam sezonui. Plius ir kūrimas tokio serialo trukti turi tikrai ilgai, reikia darbo įdėti daug, tad palūkėti teks, plius Wit Studio juk turi filmo Hal išleidimą kažkada šiais metais, tad darbo jiems greičiausiai netrūksta. Jei SAO gaus antrą sezoną (o jį tikrai gaus), gaus ir SnK anksčiau ar vėliau. Galų gale galima tęsinį pateikti ir kitais pavidalais nei TV serialas, kaip pavyzdžiui filmų serija. Na bet jei pabaigos mangoje dar nematyti, tada sezoną turėtumėm gauti kadanors tikrai, o gerų dalykų palaukti verta.Comment
-
Tiesa, logiška tiek, kad nieko nepridursi, bet yra toks reikalas, kaip pardavimai. Tikrai nenoriu, kad sulauktume Naruto filerių likimo, bet SnK populiarumas perelyg didelis. Nors, jei prisiminsime HSOD, tai antrasis sezonas irgi turi pasirodyti, pareikšta oficialiai, tik nepamenu kokiame konkurse. Juk irgi buvo mėgiamas ir laukiamas, o keletas metų kaip neišeina. Ką gi, kad ir kaip bebūtų, lauksim, kas daryt nelieka,
O SnK atveju, kai serialai tokį ažiotažą sukėlę, manau yra pas kūrėjus koks susitarimas neprisižaist su originalius turiniu (ypač kai neviena anime gerai parduodamas, o pačios mangos pardavimai stipriai išaugę ir kopijos per volume'ą siekia apie pusantrą milijoną jei neklystų, ir tas anime dėka), tad tikrai neabejoju, kad daugiausia ką gausime 'filler'inio' iš SnK bus papildomos BD OVA'os ir Special'ai. O naujas sezonas griežtai tik po tam tikro laiko kai bus iš ko jį daryti. Nors visokių dalykų pasitaiko. Gal jie padarys kokį spinoff'ą originalaus turinio ar gal dar ką, jei jau taip norės pasipelnyti. Šitą pamatysim kai laikas ateis, kaip kūrėjai išnaudos visą hype'ą.
Nors geriausias pavyzdys, kol kas , kai pardavimai buvo puikūs, bet tęsinio vis dar nėra, nors turinio adaptavimui pilna, tai yra Durarara. Daugiau tokių pavyzdžių nelabai žinau, kūrėjai linkę išnaudot tokias progas.
O šiaip tiesa, kūrėjai kartais papiktnaudžiauja ir prideda savo turinio į serialą epizodams užkamšyt, bet rezultatas dažniausiai to nebūna labai geras, tad tokie darbai kaip SnK visgi neša šiokią tokią atsakomybę fanų atžvilgiu. Sulauksim, pamatysim.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-08-19, 08:56.👍 1Comment
-
Puikus atsakymas. Pritariu absoliučiai viskam. Be to, spin off galimtbė egzistuoja - specialioji manga apie Levio ir Ervino istoriją. Manau, kad čia galima prikurti daug, dar nepamirškime kitų Legionierių, tokių kaip mūsų mokslininkė Titaniopatė. Kol kas, kaip kad sakei, laukim, juk tai irgi smagu.Comment
-
Pražiūrėjau viska kas išėjo iki šiol ir nusprendžiau perskaityti mangą. Nors aš tiesiog nežmoniškai nekenčiu Ereno, kai jis ekrane, aš labai džiaugiuosi, kad pats kurinys (bent kol kas) visa laika pasišaipo iš jo kvailumo: kiekviena karta kai jis daro kažka vienas ir neapgalvotai, jis kiekviena karta gauna per galva ir tai yra tiesiog nuostabu <3👍 1Comment
-
Tai kad vilkina laiką tai čia savaime aišku, visur taip daro. Gal papildomai tai šiektiek padidina įtampą, suteikia svorio Eren'o apsisprendimui panaudot savo gebėjimus, režisieriaus sprendimas toks. Pats epizodas tai geras, kaip ir dauguma iš serialo, kuriuose yra veiksmo. Kova tarp titanų tikrai neblogai padaryta pasirodė.Comment
Comment