Nelieka nieko kito, bet tik taikstytis. Jau Linkomanijoj rašiau, kad vaikiška tikėtis vien tik veiksmo. Truputis laukimo dar niekam nepakenkė, reikia išmokti ir kantrumo. O iki arkos pabaigos sulauksime bent trijų serijų, na, bent jau mano manymu tiek galima ištempti.
Shingeki no Kyojin (ongoing)
Collapse
X
-
Jau Linkomanijoj rašiau, kad vaikiška tikėtis vien tik veiksmoComment
-
Latest ep neblogas apart to, kad siužetas vystosi labai lėtai. Ko gero pagrindinis istorijos trūkumas. Kaži ar anime užsibaigs taip ir neatsakęs į visus svarbius klausimus. >.>
Na, o Eren jau toks tipiškas charakteris. Man jis asmeniškai netrukdo, nes bent nėra ištižėlis. Tik galėtų būt mažiau vienareikšmiškas.Comment
-
O koks gi jis, keršto varomas, veikėjas turėtų būti? Kažkaip manęs jis labai nenervina, kaip sakė - tipinis ir vienpusis. Mane tik sunervino ta vaiksytės priešistorės detalė, kai jis išgelbėjo Mikasą, kažkaip labai nenatūralu buvo ir jis toks žymiai šaltesnio būdo tada buvo nei dabar, o daugiau kaip ir neina jo labai teisti. Bent jau jaučiam kad jis būna ekrane , kai iš kitų veikėjo to, bent man šiektiek, trūksta, ypač šaltosios Mikasos.Comment
-
O koks gi jis, keršto varomas, veikėjas turėtų būti?
Ir ne, jis visada piktas ir rėkia ant visų - peržiūrėk pirmą epizodą, peržiūrėk Mikasos praeitį. Jis visada toks. Dėl to jis neidomus, dėl to jis knisantis ir dėl to jis taip ir turėjo pasilikti 5-ame epizode.
O Mikasa yra emocijų spektras - ji toli gražų nėra vienapusiška, ji auga, ji mokosi, ji yra tikroviška. Tas pats liečia ir Arminą, kuri galima puikiausiai suprasti. Ereną - nu niekaip. Taip, jis prarado motiną, bet argi ne visi kažka ten prarado? Argi ne visi nori atkeršyti? He's just a douche.Comment
-
Gerai, Squall, dabar pasakyk ar galėtum suprasti daugumą bendraamžių? Jų požiūrį, veiksmus? Man daugumos net požiūriai jų atrodo keistai siauri. Erenas yra vienareikšmiškas, taip, bet jis toks ir turi būti, kadangi jis simbolizuoja jaunatvišką veržlumą ir idiotizmą. Įsivaizduok Vudstoką tik pakeltą kvadratu. Štai koks yra Erenas, suprantu kodėl jis gali nepatikti, bet taip reikia.Comment
-
Erenas yra vienareikšmiškas, taip, bet jis toks ir turi būti, kadangi jis simbolizuoja jaunatvišką veržlumą ir idiotizmą
Spoileris:Bet paskui iš visų žmonių - jis gauna ta monstrišką galią. Ne Mikasa, ne dar kas nors - būtent jis. Ir jis pasilieka pagrindiniu veikėju.
Štai kas man labiausiai nepatinka jame. Visas fokusas dabar tikriausiai bus ant jo ir ant to jo keršto, į kuri nu daugumai rimtai nusispjaut, nes iš to jis nieko negaus, nieko nepasimokys ir tiesiog toliau rėks kaip visus nekenčia.
Aš tikrai norėjau kad jis būtų čia kaip Kamina (Tengen Toppa Gurren Lagann) - pridarys kaip ir gerų dalykų, paliks įspudį ir pasitrauks. O jo draugai mokysis iš to, laikys ji kaip simboliu. Jis būtų tiesiog kaip įkvepimas visiems. Ir iš čia galėtų vystytis kiti veikėjai - Mikasa pereitu kažkokia savo dilemma, galėtų išvis išsikraust iš proto ar dar ko (sukurtame SnK pasaulyje tai būtų oj kaip į temą) ir tai tikrai būtų idomu. Tai būtų šviežus veikėjas, kuriam galima simpatizuoti.
Draugai skaitantys mangą man sake jog galų gale turiu likt patenkintų su Erenu, tad labai tikiuosi kad bent kažkas verto atsitiks.👍 1Comment
-
Ir iki 5-to epizodo jis simbolizavo tai puikiausiai. Jis buvo aiškus pavyzdys to, kas gali būti ir kas dažniausiai būna su idiotais kaip jis. Tai buvo kaip pamoka.
Spoileris:Bet paskui iš visų žmonių - jis gauna ta monstrišką galią. Ne Mikasa, ne dar kas nors - būtent jis. Ir jis pasilieka pagrindiniu veikėju.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-06-12, 08:27.Comment
-
Na, juk žinai pagrindinį anime aspektą, kurio nepamatysi paprastuose amerikietiškuose filmukuose- herojai čia bręsta fiziškai, protiškai ir dvasiškai. Man vis dar kiek keistas tavo požiūris dėl Ereno, Squall, nes vertini jį labai vienprasmiškai, bet tai tavo nuomonė, neketinu nei peikti, nei girti. Beje, dėkui už Gurren Lagan anime paminėjimą, dabar tikrai peržiūrėsiu.Comment
-
-
Vaje, tikrai gerai skamba ir atskirai ne vien serialo fone. Vienas geriausių OST'ų kol kas šiais metais. man visada patinka, kai kompozitoriai sumano į OST'ą įdėti ir insert dainų, visada tai dievinau Yoko Kanno muzikoje, džiugu matyti, kad ir čia padirbėta buvo puikiai.Comment
-
Tai čia kas be ko, man dar labai Psycho-Pass OST'as labai patiko iš pastarųjų. Zetsuen no Tempest nuostabiai dieviškas kasikinės muzikos skambesio OST'as. Todėl ir sakau, kad SnK takelis vienas geriausių, bet neafišuoju jog geriausias .Comment
-
Comment