Devil Summoner: Kuzunoha Raidou Tai Kodoku no Marebito

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Devil Summoner: Kuzunoha Raidou Tai Kodoku no Marebito


    Devil Summoner: Kuzunoha Raidou Tai Kodoku no Marebito
    Devil Summoner: Raidou Kuzunoha vs The Lone Marebito; デビルサマナー 葛葉ライドウ対コドクノマレビト




    Metai: 2009 (ongoing)
    Žanrai: Veiksmas, demonai, mistika, berniukams.
    Istorijos autorius: Ra-sen Atlus
    Dailininkas: Ayamura Kirihito
    Apimtis: 0 tomų, 6 skyriai
    Tipas: Manga
    Anime - Planet ; MAL

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: Devil Survivor.

    Aprašymas: 20-ieji Taisho metai ir Kuzunoha Raidou Keturioliktasis grįžta į sostinę kaip jos gynėjas. Vaikinas neva apsimeta dirbantis Narumi detektyvų agentūroje, kad nuslėptų nuo visuomenės savo tikrąjį darbą, o jam padeda Gouto-douji, juoda katė, kuri moka kalbėti (bet tik su Kuzunoha). Staiga paaiškėja, kad vyksta žudynės, o žmonės tarytum ėsti žvėries. Rodos nieko ypatingo, tad Raidou sužinojęs labiausiai tikėtiną auką lekia ten, susigrumia ir be abejo laimi. Deja nuo to Kuzunohos gyvenimas nepalengvėja, nes už visko slypti paslaptingas Marebito Projektas. Kas jam vadovauja ir kokiais tikslais nežinia, bet aišku pasidaro tik viena - Raidou yra akmuo jų bate, pagalys jų rate.





    Gan kitokia manga apie demonus, žmones, skerdynes ir gėrio bei blogio kovą.
    Piešimas: Iš pradžių mane nustebino raudonos spalvos elementai mangoje, bet greitai prie to pripratau ir supratau - būtent šie elementai suteikia piešimui didelį išskirtinumą. Veikėjų dizainas labai geras, labai malonus aikiai, nėra problemų aiškinantis kas yra kas. Aplinka taip pat perteikta gerai, ne per daug detalių, bet ir ne per mažai. Mano asmenine nuomone labai nedaug manga dailininkų sugeba tame rasti aukso vidurį, bet Ayamurai pavyko.
    Veikėjai: Pagrindinis veikėas, Kuzunoha Raidou, yra vienas įprastesnių veikėjų. Daug matyta tokių. Pasitikintis savimi, greitas, stiprus kovotojas ir taip toliau. Ir, be abejonės, jį gaubia mįslinga praeitis. Narumi kaip veikėjas tikrai man ne prie širdies. Kvailelių pilna visur, tad ir čia jis manęs nenustebino. Deja, jo tuštybė dažnai atrodo persūdyta. Na ir trečiasis veikėjas - katė. Ji atrodo viską žino ką reikia žinoti, bet kažkodėl didelės naudos neneša. Na, išskyrus tą faktą, kad aprūpina tam tikromis žiniomis Raidou. Kyla įtarimas, kad paslaptingoji katė tai autoriaus mėginimas paprastu būdu užkimšti skylę kaip Kuzunoha gauna būtinas naujienas. O gal vis dėl to klystu?
    Siužetas: Pirmuosius du skyrius vertinau labai krištikai, nes nepasirodė visiškai nieko ypatingi. Juk visokio plauko personų kovojančių prieš demonus tiek daug, kad sunku būtų suskaičiuoti. Be abejo, vėlesni skyriai sukėlė susidomėjimą, nes buvo "išlipta iš pilot" ir pradėta vystyti istorija. Ir, galiu teigti ji ganėtinai nebloga, nors kol kas turi begalę spragų, neaiškumų ir t.t.
    Verdiktas: Šiuo metu esu manga patenkinta, bet per daugiausiai nesitikiu, idant nedėti daug vilčių, o poto nesikeiksnoti joms nepasiteisinus. 3,5/5

    P.S. Balsavimai nuo šiol bus pridėti tik baigtom mangom.





    Siųstis: Manga Traders

  • airidas20th
    Narys

    • 2011 06 24
    • 46

    #2
    Malonu, kad pagaliau buvo kažkas daugiau šiame portale apžvelgta iš Shin Megami Tensei serijos. Žaidimą, kuriuo remiasi šita manga dar tik planuoju pažaisti. Tiesiog nežmoniškai mėgstu Shin Megami Tensei. Nuo Personos iki Digital Devil Saga. Tie žaidimai turi kažką tokio labai unikalaus, ką sunku rasti vakariečių žaidimuose . Puikūs personažai ir brandžios filosofinės mintys, man yra bene stipriausia Shin Megami Tensei serijos pusė. Iš aprašymo susidariau nuomuonę, jog manga yra gana vykęs papildymas, todėl kai pereisiu žaidimą būtinai pavartaliosiu. Et, kiek pamenu nesiseka šiai žaidimų serijai su manga vertimu, kai kas nors apsiima jas verst taip ir nebaigia iki galo.
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2013-02-26, 17:49. Priežastis: Grammar

    Comment

    Working...