Sun-ken Rock

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker





    • 2005 03 11
    • 1530

    Sun-ken Rock

    <table width=680><tr><td><div align=justify><img src=http://img46.imageshack.us/img46/6403/sunkenrockboichibykapta.png align=left hspace=5></img>

    Sun-ken Rock


    Metai: 2006 - …
    Žanrai: veiksmas, komedija, erotika
    Autorius: Boichi
    Apimtis: 23+ skryriai (ongoing)
    Nuorodos: MAL, MangaReader





    <hr><img src=http://img690.imageshack.us/img690/4634/61933942.jpg align=right hspace=5></img> Istorija: Japonas moksleivis Ken įsimylėjęs korėjietę Yumin iškeliauja į Korėją paskui ją, norėdamas kaip ir ji tapt policininku šioje šalyje. Tačiau priimant į darbą niekas nenori rimtai žiūrėti į jauną vyrą, metusį mokyklą. O gyvent iš kažko vis gi reikia. Nematydamas kitos išeities Ken prisijungia prie jį verbuojančių naujokų gangsterių ir tampa jų grupuotės vadu. Profesija neįtin kelianti lūkesčių jo ir Yumin santykių vystymui.

    Manga yra neblogas veiksmo ir komedijos derinys. Įdomu yra sekt naujos gangsterių grupuotės susidarymą ir vystymasį. Kovos čia dažniausiai vyksta tarp Ken grupuotės ir įvairių padūgnių bei skriaudėjų ir kitų tiraniško pobūdžio gangsterių grupuočių. Ken nors ir gangsteris neatmeta savo teisingumo supratimo ir stengiasi padėt žmonėm. Kas tiesa kartais išlenda šonu ir sukelia aukom dar didesnių ir rimtesnių nemalonumų. Nepaisant savo komedijinio žanro manga yra skirta kiek vyresniai auditorijai, dėl joje esamų smurto ir sekso scenų.
    <hr>
    <hr>

    <hr><hr></td></tr></table>
    22
    5
    0%
    11
    4
    0%
    8
    3
    0%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    2
Working...