Naruto gijų archyvas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

Autorius destiny
    Jam reikia sasukes, kad padetu valdyt tailed beast'us?
    As manau, kad madarai reikia tik kyubi o ne visu beastu... Manau jam kanohai sunaikint uztektu sito vieno beast.
    Narutopedia teigia, kad Madarai reikia visų tailed beasts, kad galėtų atgaivinti savo sharingan galias:
    ...He, similarly, befriends Sasuke in order to get him to join Akatsuki by telling him about Itachi's past, even though he has an apparent interest Sasuke and his abilities. While Akatsuki's goal to gain the tailed beasts is believed by most of the members to be a step in gaining control over the world, Madara implies that the real reason is to restore his Sharingan's power.
    .
    http://naruto.wikia.com/wiki/Madara
    Tai tik įrodo, kad Akatsuki jam nerūpi. Tik man įdomu kaip jis tailed beasts padedamas tikisi atgauti savo sharingan?

Comment

• Firo
      Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
      • 313

Tas sharingan atgavimas - teorija. Bet ne, net ir teorijos būna kažkuo pagrįstos... >_>

Tikriausiai kažkur praleidau, prašyčiau duoti man chap. kur jis pasako "Madara implies that the real reason is to restore his Sharingan's power"

Nors aš tokio dalyko nė nepamenu~ Itachi tik minėjo, jog jis nusilpęs, bet apie jo tikslą (besisukantį aplink Sharingan) negirdėjau v_v

Comment

• Aramis

Autorius Firo
        Tas sharingan atgavimas - teorija. Bet ne, net ir teorijos būna kažkuo pagrįstos... >_>

Tikriausiai kažkur praleidau, prašyčiau duoti man chap. kur jis pasako "Madara implies that the real reason is to restore his Sharingan's power"

Nors aš tokio dalyko nė nepamenu~ Itachi tik minėjo, jog jis nusilpęs, bet apie jo tikslą (besisukantį aplink Sharingan) negirdėjau v_v
        Dabar dar kartą peržiūrėjau narutopedia ir dar viename puslapyje radau kažką panašaus:
        Madara was able to use his Sharingan in the past to control the Nine-Tailed Demon Fox. He has since claimed that gathering the nine tailed beasts will return his eyes to their former glory, suggesting his Sharingan have become damaged.
        http://naruto.wikia.com/wiki/Mangeky...#Madara_Uchiha
        Kadangi pateiktuose skyriuose to neradau, spėju, kad info yra iš Naruto data book.

Comment

• Firo
          Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
          • 313

"He has since claimed that gathering the nine tailed beasts will return his eyes to their former glory" KUR FAKKEN? Nieko panašaus nepamenu mangoje.
          Nesu susipažinęs su ta pedia ir tingiu joje knistis, juo labiau, jei joje nesiremiama manga >_>
          Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2009-04-13, 16:34. Priežastis: paryškinau

Comment

• destiny
            Rašytojas

• 2008 06 20
            • 242

Autorius Firo

Man atrodo kas kaskas panasaus yra sakoma kur pirma karta tobi's atsiskleidzia kaip madara.
            Kai kalbejo su peinu ir konan, jis sake kad tikroji sharingano galia bus jo, uchihos madaros galia... kaskas tokio 364 chapter
            Paskutinis pakeitimas nuo destiny; 2009-04-13, 16:38.
            Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            sigpic

Comment

• Firo
              Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
              • 313

Heh, pervėlai parašei chap. - reikėjo knistis >_>

Ištiesų, jis nenurodo, jog būtent jų surinkimas jam atneš buvusią galią :3 Jis sako kai visi tisklai bus pasiekti. Na, nebent jiems telikęs tikslas yra sugauti juos, bet nematau tuomet priežasties šitaip užuolankomis kalbėti (daugiskaita, tarsi yra daugiau dar nepadarytų darbų).

Comment

• madaralt
                Rimtas forumo narys
                • 2009 02 28
                • 112

Gerai, atsibodo skaityt ir ziuret kaip pjaunat gryba del nagato ir naruto pokalbio, dabar patarciau pjaut gryba kas bus po pokalbio pagal mane tai raikage su konohais begs akatsukius kirst XD (nu va ir nusisvaigau )
                sigpic

Comment

• Original_Prankster
                  Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                  • 200

Duokit linką iš kur jūs skaitot. Atsibodo skaityt jūsų samprotavimus ir spoilus. Reik pačiam paskaityt
                  Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                  There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Aramis

Autorius Firo
                    Heh, pervėlai parašei chap. - reikėjo knistis >_>

Ištiesų, jis nenurodo, jog būtent jų surinkimas jam atneš buvusią galią :3 Jis sako kai visi tisklai bus pasiekti. Na, nebent jiems telikęs tikslas yra sugauti juos, bet nematau tuomet priežasties šitaip užuolankomis kalbėti (daugiskaita, tarsi yra daugiau dar nepadarytų darbų).
                    kaip tau atrodo, kam buvo suburta Akatsuki? Madara sugeba naudoti visas sharingano galias. Jam galejo pasipriesinti tik 1asis hokage. Kam jam Nagato jei jis toks galingas? Juo lab,kad ir Nagato jis itikino prisideti tik su salyga, kad akatsuki valdant pasaulyje bus taika. Kaip tau atrodo,Nagato labai nores padeti madarai atskleidus savo planus? Itachi juk irgi teige,kad madara nebeturi savo buvusios galios. Wikipedijoje yra suzymeti tikslai,kai grisiu pacituosiu ir nuoroda idesiu.

Comment

• Firo
                      Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                      • 313

Prankster: http://www.onemanga.com/Naruto/364/16/

kardinolai, plz do. v_v + tavo posto prasmės taip ir nesupratau.

~off to bath :3

brief atsakymai:

"Kam jam Nagato jei jis toks galingas?" - jis galbūt nesugeba naudoti tos sealing technikos, kuri jam reikalinga + pakalikai visad gerai (kartojuosi)
                      "Kaip tau atrodo,Nagato labai nores padeti madarai atskleidus savo planus?" what you're getting at?
                      "Itachi juk irgi teige,kad madara nebeturi savo buvusios galios" - tą ir aš pats kelius postus atgal rašiau, and?
                      "Wikipedijoje yra suzymeti tikslai,kai grisiu pacituosiu ir nuoroda idesiu" - Akatsuki tikslai išdėstyti šiame chapter'yje: http://www.onemanga.com/Naruto/329/16-17/ na, ar bent man šitaip atrodo.

overall: ką visa tai turi bendra su mano quote'intu post'u? (be akatsuki planų)
                      Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2009-04-13, 19:16.

Comment

• destiny
                        Rašytojas

• 2008 06 20
                        • 242

As irgi nemanau, kad madarai reikia visu beastu kad atgautu savo galia... Manau tam jam reikia tik vieno kyubi, nes jis tik su kyubi susijes.
                        Prankster>> http://www.mangavolume.com/serie-archive/mangas-naruto/
                        Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
                        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        sigpic

Comment

• Aramis

Autorius Firo
                          Prankster: http://www.onemanga.com/Naruto/364/16/

brief atsakymai:

"Kam jam Nagato jei jis toks galingas?" - jis galbūt nesugeba naudoti tos sealing technikos, kuri jam reikalinga + pakalikai visad gerai (kartojuosi)
                          http://www.onemanga.com/Naruto/261/07/
                          Prašau paskaityti perkelti Bijju reikalingas tikslus chakros kiekis , pasak tavęs prie buvusių sand jinchuriki ištaukimo prisidėjo ir Pain?
                          This jutsu is used by Pain and the other members of Akatsuki to forcibly drain the spirit and chakra of the Tailed Beasts from their still-living Jinchūriki, then seal it in a large statue. The jutsu takes three full days to complete if nine of the Akatsuki are present. Kisame Hoshigaki comments that it "takes longer without Orochimaru".
                          Tai irgi pasako, kad Nagato tėra vienas iš technikos naudotojų, be jo tektų Biju uždaryti į žmogų (sorry,kad skyriaus neparašau, tingiu ieškoti)
                          Kam Madara sealina tuos beastus, jei turi galią juos valdyti? Jis valdė nine tale fox, kai jis užpuolė Konohą du kartus (pirmas kartas kai kovėsi su pirmuoju hokage, antrasis pasak ketvirtojo, kai Konoha buvo antrą kartą užpulta). Jis turi galią ir priverstinai grąžinti (suppress) biju galią (Ką parodė sasuke antrosios dalies pabaigoje).
                          Jiems tereikia surinkti tailed beasts.
                          Tačiau teigiant, kad Madara nori tik nine-tails kam reikia kitų jinchuriki? Juk lapinas galingiausias is ju.
                          Tai jau pirmame skyriuje pasakyta. Kiti jam nebutu baisus.
                          Beje, kodel dar ju nerakina i Akatsuki narius, o renka i statula?
                          Tai rodo, kad uz pasaulio uzvaldymo plano slypi kazkas daugiau, kaip manote?
                          Noriu pasakyti, kad Madara juos renka kazkokiu tikslu. O kodel ne galios atgavimui?
                          Sorry jei nerislu, bet stengiuosi isdestyti tai remdamasis siuzetu. Jei klystu, jums po bokala skolingas

overall: ką visa tai turi bendra su mano quote'intu post'u? (be akatsuki planų)
                          Akatsuki planai - Madaros planai. Visi kiti tik eiliniai, kurie nieko nelemia. Savo postu noriejau pasakyti, kad surinkti visus tailed beasts i statula reikia del priezasties - biju yra čakros sakaupos. Pasikartosiu - siekdami užvaldyti pasaulį jie galėjo perkelti tailed beast į save, tada ta jų galia būtų naudinga, o dabar?
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-04-13, 22:55.

Comment

• Firo
                            Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                            • 313

Dėl biju - kaip jau esu rašęs, manau, Madara planuoja jiems grąžinti fizinę formą, todėl naudojama būtent ta technika ARBA, norima iš jų padaryti kažką dar baisesnio, bet tame chap. kur numečiau (apie tikslus), jie sako naudosę juos "to cause more conflict", tad galima sakyti, leis jiems ganytis, o jie bus samdomi juos sugauti. Iš to ir darau išvadą, jog jiems reiks suteikti jų fizinę formą ir atmetu tą "padaryti kažką baisesnio" spėjimą.
                            Kam sealina? Ogi dėl to, jog host'e tikriausiai sunkiau juos valdyti ar kažkas pan. Jis nori prisidengti jais kaip "stichinėm nelaimėm" ir smagiai kalti pinigą. Nemanau, jog jie naudoja būtent šią pavojingą techniką be reikalo, ji tikrai turi kažkokią key savybę...

Vienas iš naudotojų? Jis yra vienintelis, kiti veikia tik kaip sudedamosios dalys/baterijos/wutever, juk mažėjant narių skaičiui jie vistiek tai atlieka, be Nagato, manau, jų planas pasinaudoti jais žlugtų.

"Jis turi galią ir priverstinai grąžinti (suppress) biju galią (Ką parodė sasuke antrosios dalies pabaigoje)" šitos dalies nesupratau, nepamenu *sklerozė* :\

Gal Kitsune ir galingiausiais, bet net ir jiems būtų sunku juo pasinaudoti/sutramdyti (vėl taikau tiems puldinėjimams).

"Beje, kodel dar ju nerakina i Akatsuki narius, o renka i statula?" - kaip minėjau, nori jų tikros formos, ne host'e. O jei ir ne - priežastis tikrai yra.

Aš labai remiuosi tuo jų pasinaudojimu puldinėjant, bet man tai atrodo pakankamai realu. (nors Sasori senelė galvojo, jog perkels į host...) Atrodo, kam tuomet reikėjo sealinti vėžliuką sanbi, na, to ir pats nežinau, gal suteikti formą bus paprasta ir naudojasi technika kaip WinRar'u? XD

Žinoma, galiu ir klysti su savo spėjimu dėl fizinės kūno formos suteikimo, bet tai nesipeša su tam tikrais atsakymais

+ Mano senas post'as, heh XD
                            Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2009-04-14, 00:19.

Comment

• Aramis

Autorius Firo

"Jis turi galią ir priverstinai grąžinti (suppress) biju galią (Ką parodė sasuke antrosios dalies pabaigoje)" šitos dalies nesupratau, nepamenu *sklerozė* :\
                              Narutui per sai arka emus keistis Sasuke pateko sharingano padedamas i Naruto ir sugrudo devynuodegi i narva. Tada ir pasake devynuodegis kad Sasukes "his chakra is more sinister than my own"
                              http://www.onemanga.com/Naruto/309/02/ ir tolyn

Na, tikrai protingai kalbi Sakykim taip - as vis del to liksiu prie savo, tu prie savo, bus matyti kaip ten bus
                              Tik tada man viena neaisku, ka madara turejo galvoje sakydamas, kad igyvendinus tikslus jis igis visa sharingano galia, to tavo post nepaaiskina
                              http://www.onemanga.com/Naruto/364/18/
                              Jo sharinganas nusilpes, o galios atgavimas yra susijes su cakra, manau ypac dideliais kiekiais.
                              Sorry, jei tai skamba kaip to paties kartojimas, bet man nesueina galai
                              Ta statula tikrai kaip akumuliatorius, bet tu isiskaityk i
                              http://www.onemanga.com/Naruto/261/07/
                              Istraukus biju is jinchuriki jis nemirs, bet igis fizine forma. Jis mirsta tik tuo atveju, jei jincuriki mirsta su uzdarytu beast
                              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-04-14, 00:58.

Comment

• Firo
                                Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                                • 313

"Tik tada man viena neaisku, ka madara turejo galvoje sakydamas, kad igyvendinus tikslus jis igis visa sharingano galia, to tavo post nepaaiskina" - Tai gali būti paprasčiausia valdžia, bet taip, tas kiek miglota... Beje, tuose puslapiuose jis ištiesų tiesiai šviesiai nepasako, jog jis atgausiąs savo galias. Kaip bebūtų, leidžia suprasti, jog jis silpnesnis nei anksčiau ir jo žodžius tik ir norisi užbaigti "will be MINE" ARBA galima paprasčiausiai pridurti prie to "as it should" (most likely XD)

"Istraukus biju is jinchuriki jis nemirs, bet igis fizine forma. Jis mirsta tik tuo atveju, jei jincuriki mirsta su uzdarytu beast " - tai, jog jis įgyja savo pirminę formą ten nesako, bet tai gali būt kaip common sense ar pan., nors dunno (su Ichibi įdomu tai, jog jis dar prieš užsealinamas į Gaara neturėjo fizinės formos (arba blogai atsimenu, nes šiek tiek abejodamas sakau). Bus matyt XD

Comment

Working...