Mhm, kažkaip aš ir pastebėjau panašumą tarp Naruto ir Bleach pastaruoju metu, tik va Bleach važiuoja žemyn, o Naruto kyla.
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jo. Bleach labaaai ritasi žemyn, aš jau galvojau tuoj Orihime išbučiuos Ulqerį... -_-'
Kiekvienąkart pamatydama tą prakeiktą ola sakiau sau: "O ne... Jie dar nebaigė...", tai aišku, kad Naruto su Nagato kalbės apie savo tiesas bla bla bla, Naruto vos ne vos jį užmuš ir ant galo bus daug fleshback'ų xDComment
-
Juk ir pokalbis visai nieko. Juk Naruto ir pasakė, kad išžudydamas visą Nagato kaimą nieko nepasieks;
Laikui bėgant juk Naruto kažkaip išaugo daugiau mažiau Kaip asmenybė O dėl Madaros... Juk Itačis kažkokią savo galią Narutui paliko, jei Saskė puls Kaimą po lapija
Kažkaip nelabai tikiu, kad Saskė greitai Madarą pribaigs, nebent Narutas jį nugalės ir jis supras klydęs, tada įmanomaComment
-
Man tai visai patiktu isgirst naruto ir nagato pokalbi.Tik kaskaip baiminuosi , kad madara isikisPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
nesamone butu su madara del keliu dalyku:
jis belenkaip stiprus, uz naruto vistiek yra stipresnis nes moka time/space technikas ( nepamirskit kad jas naudojant jam nereikai daryti ranku zenklu)
antra i kaima skuba raikage teamas, kaima bando uzimti danzou( ar bentjau bandys su anbu root) , nepamirskit ir sasukes su savo teamu
jeigu isikis madara, tai reiskia kad kanoha gins ir raikage su savo teamu, o tai reiskia kad kils naujas ninja war....
vat todel manau kad madarai dar nelaikas pasidoryt, beto jam nlb butu prasmes rautis pas nagato ir ji dabaiginet, nes praktiskai jis ir taip beveik mirsta....Comment
-
Visą informaciją susijusią su Nagatu (bent tai kas yra žinoma) rasite čia:
Spoileris:
O čia ir nuoroda į pačią enciklopediją:
http://naruto.wikia.com/wiki/NarutopediaPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-04-12, 21:03.Comment
Comment