jo dar kol su tikru susidoros ir dar konan, krc ilgai dar madaros nematysim
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tik įdomu ar tikrai baigėsi ta kova ir tai jeigu šitas paskutinis valdomas pain mirs,tai ir tikrasis gal mirs... O šiaip nemanau ,kad su konanu turėtu būti kova sunkesnė,juk kiek supratau pain yra stipresnis už konan? Ar kažką praleidau ? Man tai įdomiausia kada madara pradės vaiksčiot be tos toby kaukės na tikriausiai jau tada kai bus koks final battle prieš naruto tai nusiims kaukę ,o gal nudauš jam ,bet įdomiausia būtu jai paskutinėje kovoje kovotų Naruto ir sasuke prieš madara :PComment
-
Hmmm, I think it's at least B-cup... *rawr*
On topic, Nagatas* nemirs žuvus Yahikas, juk jis tik valdo jį. Konanas galimybių nesam norm. matę, tad sakyt, jog ji nieko nepadarys negalim (diskriminacija, ble XD).
Nagato vietą Narūtas jau rado, beje.
Galbūt kai pasirodys Madaras kaip Mizukagis jis bus be kaukės.
Dėl Sasūkės ir Narūto. Galimas dalykas, juk Sasūkė nebeturi priežąsties dėl kurios negalėtų grįžt į "Kanohą", nors kaip minėjau, priklauso nuo to, ar jis dar nori išskersti Kanohos gyventojus.
Madaros norit? Juk kažkam Nagatas reiks apgint, o Konanui prieš Leaf likučius dar reikėtų atsilaikyt. Na, bet jei Madaras "padėjęs" ant Tailed-beast'ų, tada gal ir nepasirodys.
Haha, Nagatas ryyyyžas (j/k), visad galvojau, jog juodaplaukis (kartais knisa monochrome >_<)
*taip, iš vardų spec. tyčiojausi. (n.o.)
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Neturės ta konan nieko padoraus parodyt turbūt :P nebent pavirs i lėktuvėlį ir nuskris nagato išgelbėt gali tik madaraComment
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
Comment