noriu pasitikslint Tobi-Obito-Madara one persone ??
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pamastykit gi kaip obito galetu but madara... Juk madara kovesi su pirmuoju hokagae kai jau nebuvo vaikas, o kakashis sharingana is obito gavo kai tas buvo dar vaikas... Nemanot kad biski neymanoma jog madara butu vel sujaunejas iki vaikisko amziaus... O del minato tajgi jis dabar neprisikele, ce yra tik joa seal'o jutsu kuris leidzia jam atsirasti naruto viduje kaj kilo gresme nulauzti seala... Ce tik mano nuomone, tad jai klystu nebukit ziaurusPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Comment
-
pamastykit gi kaip obito galetu but madara... Juk madara kovesi su pirmuoju hokagae kai jau nebuvo vaikas, o kakashis sharingana is obito gavo kai tas buvo dar vaikas... Nemanot kad biski neymanoma jog madara butu vel sujaunejas iki vaikisko amziaus... O del minato tajgi jis dabar neprisikele, ce yra tik joa seal'o jutsu kuris leidzia jam atsirasti naruto viduje kaj kilo gresme nulauzti seala... Ce tik mano nuomone, tad jai klystu nebukit ziaurusComment
-
Baikit gal su savo teorijom dar pradekit fan naruto manga paisyt su savo istorijom dveso tas obito ir viskas nebutu "kakashi gaiden" to papildimo pora manga chapteriu niekas apie ta obito ir neatsimintu o tai cia vejus puciat ir nenueinam nuo temos i praeiti laukiam kitu chapteriu ir viskas.Comment
-
Comment