Na Jo Peinas kazkaip per dauk ten pliurpe. Bet kad tikrasis Pein (Nagato) bus toks ANoreksikas tai nesitikejau. Bet vistiek noreciau jog Narutas nusektu paskui ji ir tada pasyrodytu Sasuke.
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pagaliau pamatem ir nagato o del tu kalbu taj nenorekit vien tik veismo... Juk tos kalbos gali viska tik pagerinti bet tai ydomu pasidare, juk naruto dabar suprato, kad pein'as ir jiraya sieke to paties dalyko, tik kad peinas rado sprendima kuri jiraya paliko narutui surasti. Kazin narutui taj ka nors reiskia ar niekoPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
EPIC chapter Pagaliau Hinata po sitiek laiko , po 400 chapteriu prisipazysta Naruto, kad jinai ji myli Gaila kad taip greit turejo ji mirti =\ Bet Hinatos poelgis suteike stimula pagaliau pamatysim dar viena Naruto transformacija . Idomu ar Naruto sava valia iskviete Kuuybi ar tiesiok pratruko ir kuuybi paeme virsu .. Gal taip netycia jis jau po biski pradeda pats iskviesti kuuybi galias , panasiai kaip killerbee.
Na chapter tikrai nenuvyleComment
-
va ce taj chepteris gaila biski hinatos, kad vos prisipazino mylinti ir mire. Kaskoks keistas man pasirode tas transformavimasis, kas ten tas baltas virsuje?? Jauciu gai team isgelbes narutaPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
tas baltas daigtas yra kuubi skeletas 4 uodegos kai buvo buvo tik chakros+ kraujo misinys toksai . Dabar su 6 uodegom prie chakros+kraujo misinio pradeda formuotis kuubi skeletas ir prisitvirtina prie pradinio apvalkalo . Tai labai aiskiai matosi 16-17 puslapi ant desnes naruto rankos .
ne daug beliko ir Naruto sugebes pavirsti i 9 tails :P jai koksai Soske neasirodys ir su savo visagaliu sharingan nenustums kuubi i sali , kaip buvo kokia 100+ chapter atgal kai pirma karta po 3 metu susitiko naruto ir soske
Kitas chapter bus EPiC vien del to kad bus Gai Dynamic Entry Kick parodytasComment
-
Hinatai galas.... Netikiu bent jau tikuos, kad ji bus visa sulauzyta ir be samones, bet isliks gyva. Na bet juk visi ir tikejos, kad ji beks Naruto gelbet bet niekas nesitikejo, kad tas gelbejimas iseis i tokia puse. as tai manau kad Konohos komandos suras Nagato ir ir tada Atbeks Sasuke. Kazkaip jis per ilgai nepasirodo.Comment
-
Nu ką. Perskaičiau švarų ir tvarkingą vertimą ir... visai geras skyrius buvo. Jei Hinata ir mirė, tai bent jau gražiai. Ta prasme, labai gražiai visam chaptery nupiešta buvo Ir šiaip pagalvojus... apart visų fan-ficų, pačioj mangoj jinai buvo kaip ir nelabai reikalingas personažas.
Oi, Sasuke... Ir dar Madara... Nu prasideda įdomumai dabaComment
-
Nice, tik viena akimi Byakugan'as O_o lil upgrade'd... dar dedu vilčių, jog Hinata nenusibaigė, nors jos ir mažos.
lol@Gai's Dynamic Entry XDDD Nors galbūt čia bus net Neji's Dynamic Entry XD
Spėjimas: Naruto po viso šito š vos nenugaiš (dėl transf.) ir Tsunade pasiaukos gydydama, whippy~~ Gal dar Hinata'i kas pagelbės... gal XD
Lee ir Gai turi daug šansų sup****nt Pain'ą, nes jie juda "čiki-fau" greičiais.
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Nesveikas chapter!!!!!! Nzn tiesiog prikaustė dėmesį! Ir nenoriu ir net netikiu kad Hinata mirė manau ji bus be sąmonės pakritusi ir tiek. Šiaip ar taip prasideda nerealiai įdomūs epizodai . O dėl dabartinės Naruto formos... Na taip manau ji sulaikyti dabar gali tik Sasuke su savo sharinganu, o Peina tai tikrai pričiups guy team'as su savo dinamic entryPaskutinis pakeitimas nuo ForestTiger; 2009-02-27, 16:07.Žiūrim į avatarą!Comment
-
naruto chapteris 437 ziaurus hinata mano manymu nusibaigs nu nebent tsunade paaukos save ir ja isgelbes ir taij maza vilties nes ji isnaudojo visa chakra gelbedama konahoha, na ir ta nauja naruto forma taij tubut visiska kyubi forma, tie greiciau geri super ivaizdi duoda. kazin kas pades jam sugrizti i jo tikra forma nes kakashi mire o tam kitam mokytojui kazin ar pavyks na ir pain turbut ka nors supras pabaigoj ir pasiduos ar pan. juk taip dz buna, kad supranta kad elgesi ne taip ir pasiduoda ar pan. na laukiu tolimesniu chapteriu ziuresim kaip bus
ar jums patiktu toks naruto mangos vertimas http://www.mediafire.com/?znjxztgyd0r laukiu atsakymu jei patiks versiu ir daugiau bet neprizadu kad nebus gramatikos ar pan klaidu nes nesu profe su lietuviu kalbaI like yaoi is that bad? yaoi mangos puslapis lt http://totally-yaoi.blogspot.com/Comment
-
Net apsiwerkiau per shita chapteri ..taip jausmingai Hinata kalbejo..nezinau mane wisada paweikia tos jausmoingos kalbos xDD...labai tikiuosi,kad Hinata gyva,nes pagaliau prisipazhino meilei.. O jie tiesiog TURI buti laimingi..ir tai man jau perdaug tu mirciu mano megstamiausiu herojuComment
-
Varge herojai krenta vienas po kito...naruto naujoji forma tai unreal, kai atsimenu ka jis su 4tails galejo padaryti tai net baisu isivaizduoti kas db darysis(tikiuosi naruto nesuzalos saviskiu). Yeee, Gai team is in the action, gal pagaliau pamatysiu tai ko laukiu jau kelis simtus chapteriu - Gai atveria 8 vartus ir paaukoja savo gyvybe del KanohosComment
-
Comment
Comment