Hunata y kova?? jauciu vos aktyvuotu savo byakugan ir butu patraukta is vaizdo dabar kai sage off, tai jauciu arba nine tailed fox apsireiks, arba pastiprinimas is cloud kaimo.Nu o jai ne tai...matysim kai pein'as uzsimetes naruto ant peties iskeliauja D
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic -
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Isivaizduok: naruto ir peinas susivienija, god and destiny child va ce tj butu team'as kuris galetu drasei stot pries uchihas(sasuke ir madara) nu bet jo taip tikrai nebusPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Nu su sage chakra panasiai ir galvojau kad klonas kaups, bet kodel butent varliu dimencijoj? jeigu narutas db toks stiprus, kovoje kumsciais, kodel nepadaro kokiu 50 clonu ir paprasciausiai nesuspardo peino koju balius!!! p.s. Atsibodo tas rasengan, po velniu, jis net dulkiu debesiui sukurt panaudojo du rasenganus lolDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Biski nesupratau kaip tas pein'as kur kakashi atkale sugebejo nukenksmint rasen shuriken?? del tu klonu tai tikrai gera ydeja, pasidares koky 10-15 suvartytu visus pein'o kunus beproblemu.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
Comment
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
"My strenght has finally returned" hmm, galbut jis daba turi visu klonu galias... zdz matysim kita penktadieniPaskutinis pakeitimas nuo dyrikaas; 2009-01-31, 21:05.Comment
-
Ech, Yahiko galia neapsiriboja "gravitacija", tai paprasčiausiai buvo greitas/neišsamus jo galių apibrėžimas. Jokios kitų galios jam neperėjo, jis paprasčiausiai atsigavo po Shinra Tensei panaudojimo, tad tai, jog jis sugebėjo "nukenksminti" shuriken'ą nėra nieko ypatingo (panašus pvz. būtų, kai Yahiko sienoje pravėrė skylę)
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Comment