Naruto gijų archyvas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • destiny
    Rašytojas

• 2008 06 20
    • 242

Hunata y kova?? jauciu vos aktyvuotu savo byakugan ir butu patraukta is vaizdo dabar kai sage off, tai jauciu arba nine tailed fox apsireiks, arba pastiprinimas is cloud kaimo.Nu o jai ne tai...matysim kai pein'as uzsimetes naruto ant peties iskeliauja D
    Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sigpic

Comment

• Bagy
      Bagy-san

• 2008 05 24
      • 289

Autorius destiny
      Nu o jai ne tai...matysim kai pein'as uzsimetes naruto ant peties iskeliauja D
      Na cia butu geras ir Hinata bektu is pakos, stenktusi ji islaisvint

Comment

• SaimonasSako
        Manga >>> Anime

• 2008 03 13
        • 164

Autorius Bagy
        Na cia butu geras ir Hinata bektu is pakos, stenktusi ji islaisvint
        Noreciau tai pamatyt, ar bent kanors panasaus, kad hinata ka nors naudingo nuveiktu! narutui reikia svelnumo po sunkiu treniruociu
        Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
        NEDELSK - CLICK TO READ IT!
        sigpic

Comment

• Suiram
          Narys
          • 2007 11 24
          • 85

O as noreciau pamatyt kad Narutui po viso sito streso paciuoztu stogas (panasei kaip Peinui) ir jis pradetu skleisti chaosa bet deja to nepamatysiu

Comment

• destiny
            Rašytojas

• 2008 06 20
            • 242

Autorius Suiram
            O as noreciau pamatyt kad Narutui po viso sito streso paciuoztu stogas (panasei kaip Peinui) ir jis pradetu skleisti chaosa bet deja to nepamatysiu
            Isivaizduok: naruto ir peinas susivienija, god and destiny child va ce tj butu team'as kuris galetu drasei stot pries uchihas(sasuke ir madara) nu bet jo taip tikrai nebus
            Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            sigpic

Comment

• Bagy
              Bagy-san

• 2008 05 24
              • 289

KIazkaip dabar nesuprasi kuris ten labiau gauna i skura. jie tan kazkaip vienas kita stebina savo sugebejimais. Laukiam kitos dalies Grrrr.... )))

Comment

• shashke
                迷失

• 2007 12 15
                • 161

Na kolkas tai painas gauna i skura nes gi naruto 433 chapteri nukale reviveri tai dabar prasides tikroji kova iki galo

Comment

• SaimonasSako
                  Manga >>> Anime

• 2008 03 13
                  • 164

Nu su sage chakra panasiai ir galvojau kad klonas kaups, bet kodel butent varliu dimencijoj? jeigu narutas db toks stiprus, kovoje kumsciais, kodel nepadaro kokiu 50 clonu ir paprasciausiai nesuspardo peino koju balius!!! p.s. Atsibodo tas rasengan, po velniu, jis net dulkiu debesiui sukurt panaudojo du rasenganus lol
                  Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
                  NEDELSK - CLICK TO READ IT!
                  sigpic

Comment

• destiny
                    Rašytojas

• 2008 06 20
                    • 242

Biski nesupratau kaip tas pein'as kur kakashi atkale sugebejo nukenksmint rasen shuriken?? del tu klonu tai tikrai gera ydeja, pasidares koky 10-15 suvartytu visus pein'o kunus beproblemu.
                    sigpic

Comment

• dyrikaas
                      Narys
                      • 2007 05 14
                      • 53

Autorius destiny
                      Biski nesupratau kaip tas pein'as kur kakashi atkale sugebejo nukenksmint rasen shuriken?? del tu klonu tai tikrai gera ydeja, pasidares koky 10-15 suvartytu visus pein'o kunus beproblemu.
                      tipo jo galia kad visa negatina isskyrus paprasta combata ( sounds like mmo lol)

Comment

• destiny
                        Rašytojas

• 2008 06 20
                        • 242

Autorius dyrikaas
                        tipo jo galia kad visa negatina isskyrus paprasta combata ( sounds like mmo lol)
                        taj ce gi to kito pein'o galia sugert visus nindziucu, o pagrindinio tajgi gravitacija(pritraukti arba nustumti) bent jau man tajp atrodo... bet tas pagrindinis vistiek sunaikino naruto shuriken'a...
                        sigpic

Comment

• dyrikaas
                          Narys
                          • 2007 05 14
                          • 53

Autorius destiny
                          taj ce gi to kito pein'o galia sugert visus nindziucu, o pagrindinio tajgi gravitacija(pritraukti arba nustumti) bent jau man tajp atrodo... bet tas pagrindinis vistiek sunaikino naruto shuriken'a...
                          "My strenght has finally returned" hmm, galbut jis daba turi visu klonu galias... zdz matysim kita penktadieni
                          Paskutinis pakeitimas nuo dyrikaas; 2009-01-31, 21:05.

Comment

• Firo
                            Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                            • 313

Ech, Yahiko galia neapsiriboja "gravitacija", tai paprasčiausiai buvo greitas/neišsamus jo galių apibrėžimas. Jokios kitų galios jam neperėjo, jis paprasčiausiai atsigavo po Shinra Tensei panaudojimo, tad tai, jog jis sugebėjo "nukenksminti" shuriken'ą nėra nieko ypatingo (panašus pvz. būtų, kai Yahiko sienoje pravėrė skylę)

Comment

• ugnieska
                              Ami
                              • 2009 01 12
                              • 49

kas skaitet almalittera puslapy kad bus lietuviskai naruto manga? jau toks psychiskas vertimas

Comment

• Firo
                                Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                                • 313

Lol, jei ne ta pypiška įtaka iš LNK vertimo... Hokadžai mane gerokai atbaidė, lol, nors paskaitęs iki "Konohagakurės" buvau nustebęs ir galvojau, jog galbūt bus norm. vertimas - deja. Fail? Yes.

Comment

Working...