Naruto gijų archyvas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miyata
    Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
    • 452

Autorius Firo
    Žinoma, jog rodys, nes tai turi didelį ryšį su istorija. Dabar įsivaizduok, Jiraiya Pain'ą įvardija Nagato, bet niekam nė neaišku iš kur jis traukė tą vardą. Tuomet same su Yahiko ir Konan... + Tai, jog Nagato nėra Kanohoje yra pakankamai akivaizdu, taip pat kaip ir tai, jog Konan turi tikrą + gyvą kūną...

...Įdomu kaip Yahiko mirė...

O kas su Yondaime buvo neparodyta in Anime? + net in Manga jį mažai terodė...
    kokiam ten chapterije rode kazka apie yondaime, mangos neskaitau bet kas nebus anime tai reik nors perskaityt..

Comment

• Buiwis
      \(⌒ヮ⌒)/

• 2008 07 22
      • 121

Autorius Miyata
      kokiam ten chapterije rode kazka apie yondaime, mangos neskaitau bet kas nebus anime tai reik nors perskaityt..
      nuo 239 iki 244
      (pats ka tik perskaiciau )

Comment

• Miyata
        Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
        • 452

Autorius Buiwis
        nuo 239 iki 244
        (pats ka tik perskaiciau )
        dekui xD

Comment

• Firo
          Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
          • 313

+ 382 ch., bet to dar ir neturėjo rodyt (aš apie šį galvojau rašydamas dėl Destiny klausimo)

tuos parašytus Buiwio kaip tyčia ištrynęs (230-349 tarpas), tad negaliu pasakyti ar geras pavyzdys... sprendžiant iš numerių, galiu pasakyt, jog ten tikriausiai Kakashi gaiden, tad nieko keisto... Jie netinka, ten orientuota į Kakashi, o Yondaime paprasčiausiai buvo jų mokytojas... + visiems jau ir taip žinoma, jog Kakashi gaiden nebuvo in Anime
          Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2009-01-03, 00:19. Priežastis: +

Comment

• Buiwis
            \(⌒ヮ⌒)/

• 2008 07 22
            • 121

aj tixlai, ne taip supratau sorry uz false info

Comment

• Miyata
              Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
              • 452

Autorius Firo
              + 382 ch., bet to dar ir neturėjo rodyt (aš apie šį galvojau rašydamas dėl Destiny klausimo)

Ble, tuos parašytus Buiwio kaip tyčia ištrynęs (230-349 tarpas), tad negaliu pasakyti ar geras pavyzdys... sprendžiant iš numerių, galiu pasakyt, jog ten tikriausiai Kakashi gaiden, tad nieko keisto... Jie netinka, ten orientuota į Kakashi, o Yondaime paprasčiausiai buvo jų mokytojas... + visiems jau ir taip žinoma, jog Kakashi gaiden nebuvo in Anime
              aisku.. gaiden as skaiciau, bet noriu apie yondaime paskaityt.. jai rasi parasysi, is anksto dekui.

Comment

• destiny
                Rašytojas

• 2008 06 20
                • 242

be kakashi gaiden yondaime daugiau beveik nebuvo niekur paminetas
                Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                sigpic

Comment

• povissas
                  Muahahahah!!!
                  • 2007 06 25
                  • 10

Galiu paklausti Kokias Chakra tipo valdo narutas, antra zinau vejo o pirma? Antra zaibo?

Comment

• Firo
                    Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                    • 313

Double-post =_=" not gud... Iki šiol tai vienintelis elementas kurį jis sugeba naudoti. (Wind)

Kitą kartą naudok "edit" funkciją...
                    Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2009-01-03, 01:51. Priežastis: Perskaičiau antrąjį post'ą

Comment

• destiny
                      Rašytojas

• 2008 06 20
                      • 242

jo bent jau kolkas tai vienintelis elemntas kuri naudoja tai wind, bet manau kad prades galiausiai ir fire elementus naudot del tos itacio dovanos
                      Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      sigpic

Comment

• Firo
                        Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                        • 313

Na, Naruto labiau suits Earth elementas manyčiau (silpnybė prieš Sasuke XD), o dė tos Itachi "dovanėlės"... hmmm, manau paprastos technikos jam ji nesuteiks. Aš kažką galvoju apie sealing technique arba paprasčiausiai anti-sharingan stuff, jog apsigintų nuo Sasuke's Mangekyou Sharingan (visi žino, jog Naruto sucks prieš genjutsu), o tuomet turėtų prasidėti normali dvikova.

Comment

• destiny
                          Rašytojas

• 2008 06 20
                          • 242

Autorius Firo
                          Na, Naruto labiau suits Earth elementas manyčiau (silpnybė prieš Sasuke XD), o dė tos Itachi "dovanėlės"... hmmm, manau paprastos technikos jam ji nesuteiks. Aš kažką galvoju apie sealing technique arba paprasčiausiai anti-sharingan stuff, jog apsigintų nuo Sasuke's Mangekyou Sharingan (visi žino, jog Naruto sucks prieš genjutsu), o tuomet turėtų prasidėti normali dvikova.
                          gal ir teisingai tu ce sakai... bet dar gali but, kad ta jo dovanele labiau skirta kyubiui o ne paciam narutui, nes gi tik sharinganas gali suvaldyti demon fox...Jauciu itachi'o dovana veikia panasei kaip orochimaru seal'as kury nueme jiraya. nu ar bent jau kaskas panasei

P.S. kdl pradejo veluot manga?? juk praita savaite irgi velavo...
                          sigpic

Comment

• Firo
                            Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                            • 313

Dunno, gal švenčių maratonas išmušė Jump'ą iš vėžių, gal ir visagalį Naruto paveikė krize, dunno XD Knisa tai, jog niekas nepranešė tokio dalyko, hmmm.

Comment

• destiny
                              Rašytojas

• 2008 06 20
                              • 242

taip laukiam sito chapter, o jauciu jame nebus nieko gero isskyrus daug dialogo (nors kartais dialogai buna daug geriau uz kovas )
                              sigpic

Comment

• Buiwis
                                \(⌒ヮ⌒)/

• 2008 07 22
                                • 121

kelintadieniais seip iseina nauji chapteriai? as kj nlb skaitau tj nzn kada ieskot

Comment

Working...