Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
+ 382 ch., bet to dar ir neturėjo rodyt (aš apie šį galvojau rašydamas dėl Destiny klausimo)
tuos parašytus Buiwio kaip tyčia ištrynęs (230-349 tarpas), tad negaliu pasakyti ar geras pavyzdys... sprendžiant iš numerių, galiu pasakyt, jog ten tikriausiai Kakashi gaiden, tad nieko keisto... Jie netinka, ten orientuota į Kakashi, o Yondaime paprasčiausiai buvo jų mokytojas... + visiems jau ir taip žinoma, jog Kakashi gaiden nebuvo in Anime
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
+ 382 ch., bet to dar ir neturėjo rodyt (aš apie šį galvojau rašydamas dėl Destiny klausimo)
Ble, tuos parašytus Buiwio kaip tyčia ištrynęs (230-349 tarpas), tad negaliu pasakyti ar geras pavyzdys... sprendžiant iš numerių, galiu pasakyt, jog ten tikriausiai Kakashi gaiden, tad nieko keisto... Jie netinka, ten orientuota į Kakashi, o Yondaime paprasčiausiai buvo jų mokytojas... + visiems jau ir taip žinoma, jog Kakashi gaiden nebuvo in AnimeComment
-
be kakashi gaiden yondaime daugiau beveik nebuvo niekur paminetasPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
-
jo bent jau kolkas tai vienintelis elemntas kuri naudoja tai wind, bet manau kad prades galiausiai ir fire elementus naudot del tos itacio dovanosPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Na, Naruto labiau suits Earth elementas manyčiau (silpnybė prieš Sasuke XD), o dė tos Itachi "dovanėlės"... hmmm, manau paprastos technikos jam ji nesuteiks. Aš kažką galvoju apie sealing technique arba paprasčiausiai anti-sharingan stuff, jog apsigintų nuo Sasuke's Mangekyou Sharingan (visi žino, jog Naruto sucks prieš genjutsu), o tuomet turėtų prasidėti normali dvikova.
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Na, Naruto labiau suits Earth elementas manyčiau (silpnybė prieš Sasuke XD), o dė tos Itachi "dovanėlės"... hmmm, manau paprastos technikos jam ji nesuteiks. Aš kažką galvoju apie sealing technique arba paprasčiausiai anti-sharingan stuff, jog apsigintų nuo Sasuke's Mangekyou Sharingan (visi žino, jog Naruto sucks prieš genjutsu), o tuomet turėtų prasidėti normali dvikova.
P.S. kdl pradejo veluot manga?? juk praita savaite irgi velavo...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
taip laukiam sito chapter, o jauciu jame nebus nieko gero isskyrus daug dialogo (nors kartais dialogai buna daug geriau uz kovas )Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
Comment